Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 14:48)
O kokį būdą naudoja VK: gradientinį ar swim-up, ar čia priklauso nuo spermos kokybės g.gif

Zirzalėle, o kuris būdas geresnis, kaip manai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 12:29)
Na va kaip mirksiukas.gif , o mes su Veronika vos tyrimo nepradėjome atlikinėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai turbūt mums kaip tik ir tiktų tas trečias variantas g.gif

Puk, tai manau, kad mūsų ir bus trečias variantas.Svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 06, 16:23)
Puk, tai manau, kad mūsų ir bus trečias variantas.Svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. bigsmile.gif

O tu turbūt nežinai kokį būdą naudojo VK, kai darė ankstesnes IUI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 14:13)
Atrodo, kad ant lapelio buvo kaip tik ir užrašyta gradientinis, reikės namuose pažiūrėti.  mirksiukas.gif

Pas mane parašytas spermos paruošimo būdas Swim up / gradientinis.

Tai ir pas tave, Puk, toks turi būti.
Papildyta:
QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 06, 15:04)
Beje, aš jau prieš metus iš ne vieno žmogaus girdėjau, kad VK buvo penami pažadais, gera sperma ir t.t. ir daromos IUI, o kai perėjo į MirV ta sperma pasirodo baisi ir tinkama tik IVF  g.gif
bent jau pas mus visada užrašyta būdavo swim-up  4u.gif

Visiškai tuom tikiu, kad VK pena pažadais.Kaip džiaugiuos, kad iš ten išėjau.
O MirV darytas spermos tyrimas skiriasi kaip diena nuo nakties daryto VK.
Tikiuosi, kad manęs niekas neužsipuls, kad aš esą esu papirkta taip rašyti. lotuliukas.gif
QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 16:30)
O tu turbūt nežinai kokį būdą naudojo VK, kai darė ankstesnes IUI schmoll.gif

Nežinau.O nežinau todėl, kad Kauno VK net nerado tų lapų, tyrimų darytų prieš IUI, kai norėjau atsišviesti. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 06, 15:39)
Tikiuosi, kad manęs niekas neužsipuls, kad aš esą esu papirkta taip rašyti. lotuliukas.gif

aš tai jau bijočiau, nežinau kaip dėl vk, bet dėl U tai tikrai galvą galėtų paguldyt ax.gif tik nebesiveliam į diskusijas mirksiukas.gif (tikiuosi žino, į ką kreipiuosi)... visks yr gerai...
mus vienija tikslas, o priemonės nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Veronika,2007 03 06, 17:39]
Papildyta:

Kaas per klinika yra MirV? Ir kuom skiriasi tyrimai? Kur jie blogesni? Ir po keliu IUI nusprendete kad VK blogai?
Daug klausimu nes jei nepavyks sis 5 IUI, tai manau galvosim apie IVF, ir teks ziuretis kur geriau pavyksta g.gif
Atsakyti
[quote=irisiuke1,2007 03 06, 17:07]
[quote=Veronika,2007 03 06, 17:39]
Papildyta:
Kaas per klinika yra MirV? Ir kuom skiriasi tyrimai? Kur jie blogesni? Ir po keliu IUI nusprendete kad VK blogai?
Daug klausimu nes jei nepavyks sis 5 IUI, tai manau galvosim apie IVF, ir teks ziuretis kur geriau pavyksta g.gif
[/quote]

M ir V - Motina ir Vaikas Kaune
Kuo skiriasi tyrimai, tai visą dieną ir aptarinėjame lotuliukas.gif
Kur blogesni, dar neišsiaiškinome lotuliukas.gif gal kas padės mirksiukas.gif
Aš iškarto IUI pasirinkau M ir V, bet yra merginų, kurios turėjo IUI ir VK. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žulika, tu vis neatsakai į klausimą, kur tu IUI dareisi ir pas kokią gydytoją? ar čia paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 06, 16:30-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 06, 16:30)
Žulika, tu vis neatsakai į klausimą, kur tu IUI dareisi ir pas kokią gydytoją? ar čia paslaptis bigsmile.gif

o koks tau skirtumas? aš nesu tau konkurentė, nei vk, nei eilėj prie gyd, nei U... tai kad atsipalaiduok mirksiukas.gif
ir dar, nesidariau aš iui dar, nesidariau... per tą smalsumą nebeperskaitai atidžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 03 06, 17:07)

Čia apie tą kliniką:http://www.motinairvaikas.lt/

Nesakau, kad VK blogai. schmoll.gif Tiesiog persigalvojau ir perėjau į M.irV.
Atsakyti
merginos, kurios sekate sia tema, gal galite padeti 4u.gif
Kurioje klinikoje yra daugiausia pastojusiu po IUI is "tiesiog as" saraselio?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
naught me kaip sekėsi pas gydytoją??
Ar buvai?
Atsakyti