Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(naughty-me @ 2007 02 21, 12:07)
o tau vis dar skauda? ar tik maudzia, tempia? kelinta diena po IUI?

Šiandien man lygiai savaitė kaip padarė IUI biggrin.gif
Ir tik šiandien jau galiu pasakyti, kad tikrai nebeskauda, bet kairį šoniuką truputuką tempia, nestipriai, bet vistiek tempia g.gif
Mane stimuliavo 5 d. su tabletėmis (nebepamenu jų pavadinimo Chlos.... kažkaip ten), o paskui leidausi gonalį.
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 21, 13:40)
O tai paaiskinkit man durnai  blush2.gif - kai skauda, tai folikulai auga ar sprogineja? Ir apsivaisinti turi nesproges folikulas? O po to kai apsivaisina jis sprogsta ar tada jau formuojasi puslyte?  blush2.gif

irisiuke1, apsivaisinti turi kiausalaste, kuri "išlenda" is sprogusio folikulo (tai vadinama ovuliacija). Kada sprogsta folikulai - kai kurios jaucia kai kurios nelabai...
puslyte formuojasi veliau - is pradziu 'išlindusi' kiausalaste susijungia su spermiuku kiausintakyje, tada ju lasteles vis dalijasi ir tas 'kamuoliukas' juda kiausintakiu link gimdos, kur isitvirtina - tai ivyksta apie 6d po ovuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 21, 13:19)
irisiuke1, apsivaisinti turi kiausalaste, kuri "išlenda" is sprogusio folikulo (tai vadinama ovuliacija).  Kada sprogsta folikulai  - kai kurios jaucia kai kurios nelabai...
puslyte formuojasi veliau - is pradziu 'išlindusi' kiausalaste susijungia su spermiuku kiausintakyje, tada ju lasteles vis dalijasi ir tas 'kamuoliukas' juda kiausintakiu link gimdos, kur isitvirtina - tai ivyksta apie 6d po ovuliacijos.

Tiksliau musiau jau nebegalima paaiškinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 02 21, 14:19)
irisiuke1, apsivaisinti turi kiausalaste, kuri "išlenda" is sprogusio folikulo (tai vadinama ovuliacija).  Kada sprogsta folikulai  - kai kurios jaucia kai kurios nelabai...

tikrai labai graziai ir aiskiai paaiskinta. thumbup.gif
Atsakyti

o geras, va sito tai dar nezinojau, visad maniau, kad A+B buna proc., o pasirodo ir kitaip buna

Atrodo, kad pradedu išsiaiškinti kaip išdalinti tie 8 mln. :
A+B 60 proc. sudaro 4,8 mln.
C+D 40 proc. sudaro 3,2 mln.
Tai taip ir yra, kad A+B+C+D 100 proc. ir sudaro 8 mln.

Ar procedūros metu yra suleidžiami tik A+B spermiukai g.gif kaip manot. ar tie blogieji nepatenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 02 21, 14:17)
Šiandien man lygiai savaitė kaip padarė IUI biggrin.gif
Ir tik šiandien jau galiu pasakyti, kad tikrai nebeskauda, bet kairį šoniuką truputuką tempia, nestipriai, bet vistiek tempia g.gif
Mane stimuliavo 5 d. su tabletėmis (nebepamenu jų pavadinimo Chlos.... kažkaip ten), o paskui leidausi gonalį.

o man dar gonalio ragaut neteko. stimuliavo mane Clostylbegitu ( atrodo, teisingai parasiau).
man irgi tempia, kartais stipriau, kartais maziau. doh.gif
Atsakyti
Merginos, o kokios koncentracijos sperma būna jums darantis IUI?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 13:33)
o geras, va sito tai dar nezinojau, visad maniau, kad A+B buna proc., o pasirodo ir kitaip buna

Atrodo, kad pradedu išsiaiškinti kaip išdalinti tie 8 mln. :
A+B 60 proc. sudaro 4,8 mln.
C+D 40 proc. sudaro 3,2 mln.
Tai taip ir yra, kad A+B+C+D 100 proc. ir sudaro 8 mln.

Ar procedūros metu yra suleidžiami tik A+B spermiukai g.gif kaip manot. ar tie blogieji nepatenka g.gif

QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 14:00)

o man tiesa niekad nesako kokia koncentracija tu A+B
pasako bendra.
siaip kas del koncentracijos tai paskutini kart pries atploviam buvo 12mln, o po atplovimo berods 21 mln
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 21, 13:36)
o man dar gonalio ragaut neteko. stimuliavo mane Clostylbegitu ( atrodo, teisingai parasiau).
man irgi tempia, kartais stipriau, kartais maziau.  doh.gif

Tas pačias (Clostylbegit) gėriau 5 d.
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 14:00)

Man ir niekas nepasakė, tik tiek, kad IUI darymui sperma yra labai gera ir tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 02 21, 15:07)
o man tiesa niekad nesako kokia koncentracija tu A+B
pasako bendra.
siaip kas del koncentracijos tai paskutini kart pries atploviam buvo 12mln, o po atplovimo berods 21 mln

O tai kodėl pas mane iki atplovimo 8,5 mln. o po tik 8 mln. kodėl mažiau g.gif Jau nieko nebesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 15:21)
O tai kodėl pas mane iki atplovimo 8,5 mln. o po tik 8 mln. kodėl mažiau g.gif Jau nieko nebesuprantu

Tiesiog aš, pakoreguok sarašiuką, mano 1 IUI buvo 02.20, o ne 02.22
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 15:21)

Mano atveju po atplovimo t.p. maziau ir visos mergaites sake, kad taip negali buti, tai jeigu ir tau tas pats, tai ramiau. bigsmile.gif
Atsakyti