Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 02 20, 21:00)
Deja dėl kiek žinau neaiškių priežasčių negimdinis būna gan dažnai. Rodos 5 ar 6% pastojimų per IVF yra "ne vietoje".  verysad.gif

mano žniomis 2 proc.
Atsakyti
Kaip suprantu, iš philipuks žinių apie vaikų skaičių dar nėr g.gif
Atsakyti
Aha, tikrai...kur Philipuks dingo su naujinomis g.gif Gal lengvas sokas ir siuo metu dairosi didesnio busto ir triauksciu lovyciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 15:56)
Aha, tikrai...kur Philipuks dingo su naujinomis g.gif  Gal lengvas sokas ir siuo metu dairosi didesnio busto ir triauksciu lovyciu  thumbup.gif  wub.gif

Na juk ji pėščiomis žadėjo iš Panevėžio eiti, tai vargu ar šiandien grįš g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, labai atsiprašau, kad lendu pas jus, bet jūs daugiau patyrusios, sakykit ar galima darytis IUI po antibiotikų gėrimo? Man įtaria sinusitą, ryt dar tiklsiau pasakys,, bet jau dabar liepia 7 dienas gerti gan stiprius antibiotikus. Nežinau ar atidėti IUI, norėčiau gytytoją perspėti.
Atsakyti
smile.gif+2007 02 21, 15:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 21, 15:12)
Merginos, labai atsiprašau, kad lendu pas jus, bet jūs daugiau patyrusios, sakykit ar galima darytis IUI po antibiotikų gėrimo? Man įtaria sinusitą, ryt dar tiklsiau pasakys,, bet jau dabar liepia 7 dienas gerti gan stiprius antibiotikus. Nežinau ar atidėti IUI, norėčiau gytytoją perspėti.

aš tikrai atidėčiau, nes juk kiaušialąstės bręsta.
Atsakyti
Kazi kaip Philipukui sekesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 21, 19:27)
Kazi kaip Philipukui sekesi? g.gif

AHA jaučiu be žado sėdi mirksiukas.gif ir svajoja.

Kaip tu darviena, rytoj didi diena, ane? laikau kumštukus suspaudus 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu merginos jūs viską žinote, todėl norėčiau paklausti. Ar galima darytis nėštumo testą(ar bus informatyvus) jeigu pries 14 d. leidausi pregnyl 10000 VV. O gal HCG kraujo tyrime bus aiškus.
Atsakyti
Darviena, sėkmės rytoj testuojantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 02 21, 20:46)
Kaip tu darviena, rytoj didi diena, ane? laikau kumštukus suspaudus 4u.gif

Taip, rytoj. Apie pietus bus rezultatai.Kol kas mmm nera, taciau labai keistas skausmas atsirado, ne mmm skausmas, bet toks veriantis duriantis skausmas, pacioj apacioj. Skausmai tai atsiranda, tai dingsta. Jau nebezinau ka ir galvot verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 21, 20:52)
Žiūriu merginos jūs viską žinote, todėl norėčiau paklausti. Ar galima darytis nėštumo testą(ar bus informatyvus) jeigu pries 14 d. leidausi pregnyl 10000 VV. O gal HCG kraujo tyrime bus aiškus.

Drasiai testuokis, tikrai pakankamai laiko praejo wub.gif
Atsakyti
[quote=darviena,2007 02 21, 21:04]
Taip, rytoj. Apie pietus bus rezultatai.Kol kas mmm nera, taciau labai keistas skausmas atsirado, ne mmm skausmas, bet toks veriantis duriantis skausmas, pacioj apacioj. Skausmai tai atsiranda, tai dingsta. Jau nebezinau ka ir galvot verysad.gif
Papildyta:

Darviena, linkiu, kad tas skausmas būtų geros žinios pranašas smile.gif
Atsakyti