Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(Amellie @ 2013 03 30, 20:22)
Merginos, gal Kaune kur daretes? kazkaip neapsisprendziu, nemazai neigiamu atsiliepimu, bet kai vaizdelis ne koks, tai noris isbandyt  doh.gif

Aš šiandien dariausi pas kosmetologe, bet tik dabar pradėjau skaityti, man kaip suprantu darė su šviesos impulsais, mano veidas,o svarbiausiai nosis parausta nuo temperatūrų skirtumo, yra keliose vietose kapiliarų tinklelis sakė prireiks 4 procedūrų. Dabar šiek tiek kaista, parašysiu ar padėjo.
Atsakyti
O Kur daretes? Labai lauksim atsiliepimu po keliu dienu kaip jauciates
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2013 04 02, 21:52)
gal tavo drauge pasigyre ir del veido kaitimo?gal jai praejo sitas dalykas po proceduru?nes tas kaitimas tai tikrai i kapus gali nuvaryti../

Sito tai nezinau, bet kaista gal skruostai labiau, ne nosis? Ji tik nosi daresi, nes labai jau raudona buvo.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 04 03, 09:25)
VB lazeris būtent ir padeda gydyti kuperozę, aš kai atėjau konsultacijai, man iškarto pasakė, kad turiu šią odos ligą ir sakė, kad VB lazeris šitą problemą išspręs. Na po dviejų procedūrų situacija geresnė.

As norejau pasakyti, kad kai yra kuperoze, tai oda patempus visada kapiliarai matysis, jau pati oda tokia, aisku lazeris salina kapiliarus ir raudoni, bet pakeisti visai odos tikrai negali. Taciau dar radau, kad Vbeam skatina kolageno sinteze, sustipreja oda ir tie kapiliarai ne taip matosi, tik tas poveikis stipreja po proceduros ir galutinai isryskeja tik po puses metu. Visai neblogai butu, jei pradzioje pasalina, o po to dar pagereja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leglute @ 2013 04 03, 21:36)
As norejau pasakyti, kad kai yra kuperoze, tai oda patempus visada kapiliarai matysis, jau pati oda tokia,  aisku lazeris salina kapiliarus ir raudoni, bet pakeisti visai odos tikrai negali. Taciau dar radau, kad Vbeam skatina kolageno sinteze, sustipreja oda ir tie kapiliarai ne taip matosi, tik tas poveikis stipreja po proceduros ir galutinai isryskeja tik po puses metu. Visai neblogai butu, jei pradzioje pasalina, o po to dar pagereja  ax.gif

Na taip, oda yra rausvo atspalvio ir sito suprantu, kad nepakeisiu. Ziuresim ar dar pageres po pusmecio, butu super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 04 03, 16:18)
O Kur daretes? Labai lauksim atsiliepimu po keliu dienu kaip jauciates

Kaune kosmetologė Rasa Aleksote, mano dukra gana skeptiškai į šią procedūra atsiliepė, ji mokosi kosmetologijos 3 kurse. Pažiūrėsim, esu tokia, kad išbandau , po to pasakau nuomone. Po procedūros šiek tiek skaudėjo galvą, bet gal tai sutapimas.
Atsakyti
Noriu paklausti tų merginų, kurios darėsi procedūrą kapiliarų/raudonio mažinimo su Vbeam lazeriu (Era Esthetic klinikoje), ar skaudėjo? Kaip atrodė oda po procedūros (susidarė melynės ar tik patinę buvo)?

Pasižiūrėjau internete atsiliepimai kaip ir neblogi, bet baisu, kad oda po procedūros neatrodytų va taip:

http://i3.tinypic.com/15f2jk7.jpg

Labai lauksiu atsakymų smile.gif

P.S. esu bandžiusi impulsine šviesa (Elight) naikinti, po 3 procedūrų efekto nepastebėjau (nors vengiau saulės, pirčių, gėriau C vitaminą...), taigi manau, kad veiksmingas yra tik lazeris. Todėl noriu išmėginti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M_ergina: 04 balandžio 2013 - 17:35
oi unsure.gif man taip tikrai nebuvo unsure.gif dare tik aplink nosi, tai ir buvo kokios 4 demeles, kaip melynikes, bet labiau i raudonuma, atsiradusios. kaip jau rasiau, net ir tokioj busenoj rodziausi zmonems, nieks net neziurejo mano pusen. bet leidzia jau ta pacia diena maskuot. ant nosies patinimo nesimato, kitur gali but labiau matomas patinimas
pasveikinkit mane, man viskas grizo, kaip ir buvo iki proceduros doh.gif niu velniava kazkokia... g.gif net kaip buvau rasius, kad panosej ant kremzliukiu buvo dinge visiskai tokie visai mazuciai kapiliariukai, ir vel jie atsirado doh.gif po simts pypkiu, kovojam toliau doh.gif
Atsakyti
Liudnos naujienos verysad.gif , teks testi paieskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(M_ergina @ 2013 04 04, 18:31)
Noriu paklausti tų merginų, kurios darėsi procedūrą kapiliarų/raudonio mažinimo su Vbeam lazeriu (Era Esthetic klinikoje), ar skaudėjo? Kaip atrodė oda po procedūros (susidarė melynės ar tik patinę buvo)?

Pasižiūrėjau internete atsiliepimai kaip ir neblogi, bet baisu, kad oda po procedūros neatrodytų va taip:

http://i3.tinypic.com/15f2jk7.jpg
Labai lauksiu atsakymų smile.gif
P.S. esu bandžiusi impulsine šviesa (Elight) naikinti, po 3 procedūrų efekto nepastebėjau (nors vengiau saulės, pirčių, gėriau C vitaminą...), taigi manau, kad veiksmingas yra tik lazeris. Todėl noriu išmėginti. smile.gif

paskaitykit kelis puslapius atgal yra išsamiai aprašyta, kaip veidas atrodo/jaučiasi po procedūros.
Taip kaip Jūsų įdėtoje nuotraukoje tikrai neatrodo.
Atsakyti
Laba diena, penktadienį dariausi nosies ir skruostų kapiliarų šalinimą su Vbean Era Estethic klinikoje Vilniuje. Pojūčiai procedūros metu - skauda, nestipriai, bet labai šlykščiai, dukart prašiau leisti atsikvėpti. Vaizdas iškart po procedūros - raudonis "apdirbtoje" zonoje, skruostų patinimas, tačiau užsitepus krempudrą ėjau į kiną, tai tik vienas žmogus keistai žiūrėjo, kiti nekreipė dėmesio (vadinasi, nelabai matosi), vakarop išryškėjo mažytės mėlynės ant nosies sparnelių. Šeštadienį matėsi patinimas ir minėtos mėlynės, tačiau jos nesunkiai užmaskuojamos, o apskritai oda labai graži, net iš lauko grįžus vos rausva. Šiandien patinimo nebesimato, liko tik mėlynės, o apskritai, gydytoja sakė, kad gijimas vyksta apie mėnesį, tada ir pasimatys galutinis rezultatas, t.y. paaiškės, ar reikia kartoti procedūrą. Tai tokie pojūčiai - tikiuosi kam nors padės apsispręsti:).
Atsakyti
O kokia kaina? Ir kokia tikimybė, kad kapiliarai ,,nebeišlįs"?
Atsakyti