Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(mamulioka @ 2013 08 19, 09:33)
teoriskai galima bet kada, jei naudosit didele apsauga nuo saules, bet praktiskai as rekomenduociau saltuoju sezonu, kai saulute jau kuo maziau aktyvi. tesiu kova nuo rugsejo galo

kokias proceduras planuojat taikyti?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 08 20, 07:59)
kokias proceduras planuojat taikyti?

dariausi lazerio proceduras Era Esthetica klinikoje Vilniuje. na, ka as zinau.. jokiu tobulesniu alternatyvu nerandu, tai, matyt, ir vel tenais kreipsiuos. bet si karta kitaip darysiu, bandysiu pribaiginet tik ta snerve, kuri prasciau atrodo, ner cia ko man su visa nosim eksperimentuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 20, 11:56)
dariausi lazerio proceduras Era Esthetica klinikoje Vilniuje. na, ka as zinau.. jokiu tobulesniu alternatyvu nerandu, tai, matyt, ir vel tenais kreipsiuos. bet si karta kitaip darysiu, bandysiu pribaiginet tik ta snerve, kuri prasciau atrodo, ner cia ko man su visa nosim eksperimentuot  unsure.gif

as irgi taip daryciau, lauksim komentaru kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 08 20, 12:41)
as irgi taip daryciau, lauksim komentaru kaip sekesi 4u.gif

jau dukart nelabai sekesi unsure.gif gal trecias bent jau nemeluos...
Atsakyti
dariausi pries kokias 3 savaites procedura. Siai dienai atsinaujino beveik visi kapiliarai. tiesiog beprasmiai isleisti pinigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 10 20, 20:56)
dariausi pries kokias 3 savaites procedura. Siai dienai atsinaujino beveik visi kapiliarai. tiesiog beprasmiai isleisti pinigai  doh.gif

kur ir kuom? 4u.gif ir vel Era?
Atsakyti
QuadroStar+, Grozio pasaulis
Atsakyti
Dariausi pas Babajana aptarnavimas klaikus, atsinaujino viskas per puse metu... pinigai i bala.
Atsakyti
sveikos, merginos. visa tema perskaiciau... buvau 100 proc apsisprendusi, kad eisiu i GK ar era estetica kapiliaru salinti, bet va pasiskaiciau - ir abejoti pradejau... nu jeigu rezultatas tik keliems menesiams, tai ka as zinau... tada brangokas malonumas...
idomu, kaip levereti dabar laikosi? pagerejo/pablogejo veiduko bukle?
as turbut vis delto surizikuosiu, manau i era estetik eisiu...
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2013 10 24, 11:23)
sveikos, merginos. visa tema perskaiciau... buvau 100 proc apsisprendusi, kad eisiu i GK ar era estetica kapiliaru salinti, bet va pasiskaiciau - ir abejoti pradejau... nu jeigu rezultatas tik keliems menesiams, tai ka as zinau... tada brangokas malonumas...
idomu, kaip levereti dabar laikosi? pagerejo/pablogejo veiduko bukle?
as turbut vis delto surizikuosiu, manau i era estetik eisiu...

Levereti tai iš esmės rezultatu patenkinta biggrin.gif

Aišku, norėtųsi, kad po vienos procedūros viskas išnyktų - bet taip nėra. Tačiau aš po 2 procedūrų praėjus daugiau nei pusmečiui matau rezultatą - niekada nebekaista, neberaudonuoja veidas, kas anksčiau budavo dažnai, ypač šildymo sezono metu, kai patalpose sausas oras, o lauke vėjuota, šalta. Apskritai oda atrodo šiek tiek šviesesnė, nebe tokia jautri. Ant nosies ir aplink dar truputį rausta, tai manau dar vieną procedūrą darysiuos.

Jeigu tokie rezultatai būtų visam gyvenimui ir po kelerių metų nepradės vėl lysti kapiliarai, tai manau, kad vienareikšmiškai procedūros vertos dėmesio ir kainos, bet kol kas dar sunku pasakyti, kaip ateityje bus...

Dėl Eros ir GK, tai aš pasisakyčiau už Erą, nes GK man aptarnavimas baisus doh.gif Dėl procedūrų kokybės palyginti negaliu, nes GK šalinausi apgamą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 24 spalio 2013 - 10:44
QUOTE(Levereti @ 2013 10 24, 10:42)
Levereti tai iš esmės rezultatu patenkinta biggrin.gif

Aišku, norėtųsi, kad po vienos procedūros viskas išnyktų - bet taip nėra. Tačiau aš po 2 procedūrų praėjus daugiau nei pusmečiui matau rezultatą - niekada nebekaista, neberaudonuoja veidas, kas anksčiau budavo dažnai, ypač šildymo sezono metu, kai patalpose sausas oras, o lauke vėjuota, šalta. Apskritai oda atrodo šiek tiek šviesesnė, nebe tokia jautri. Ant nosies ir aplink dar truputį rausta, tai manau dar vieną procedūrą darysiuos.

Jeigu tokie rezultatai būtų visam gyvenimui ir po kelerių metų nepradės vėl lysti kapiliarai, tai manau, kad vienareikšmiškai procedūros vertos dėmesio ir kainos, bet kol kas dar sunku pasakyti, kaip ateityje bus...

Dėl Eros ir GK, tai aš pasisakyčiau už Erą, nes GK man aptarnavimas baisus doh.gif Dėl procedūrų kokybės palyginti negaliu, nes GK šalinausi apgamą.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ooo, kaip pradziuginai mane! mirksiukas.gif tada viskas nuspresta - eisiu ir as. o pas kokia gydytoja dareisi? esu ten buvusi pas Aukse ir Violeta, ir Jurgita esu maciusi, nzn kuria geriausia pasirinkti, kuri kruopstesne? kuri tau dare ir kokie ispudziai?

o GK tai jooo, su aptarnavimu tai ten ne kas. vasara ten lankiausi keleta kartu kaip lydintis asmuo (mama operacija ten daresi), ir pati pas grigoniene buvau. keista - juk atseit auksto lygio klinika, didelius pinigus ima, bet aptarnavimo kokybe tai doh.gif galvojau, kad tik as cia priekabi ar kazkaip uztaikiau ne laiku
Atsakyti
Aš buvau pas Jurgitą - labai paprasta, šilta, maloni, visko gali išsiklausinėti, į laikrodį nežiūri ir neskubina, man prieš procedūrą visas abejones išsklaidė thumbup.gif

O kokie Jūsų įspūdžiai apie Auksę ir Violetą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 24 spalio 2013 - 12:51