Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 18, 17:43)
Rife sijonukas  wub.gif  thumbup.gif  kur gi bus  klientė nepatenkinta gavusi tokį išskirtini ir taip dailiai nunertą sijonuką , džiaugsis nešiodama  mirksiukas.gif geru minėdama

o kokie čia siuliukai ?

Čia nerti iš medvilninių Maxi siūlų
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif , Jau nusipirkau siūlų savo raudonam sijonui, tik norėčiau paklausti Virbalų, ar nebus man jis per trumpas, nas jau nunėriau 1 motyvą, tai labai siaurai gavosi, tu sakei, kad mezgei tokį, gal gali paaiškinti?Dariau su vienu užmetimu. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Rife,

Kaip graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 04 19, 09:14)
Sveikutės biggrin.gif , Jau nusipirkau siūlų savo raudonam sijonui, tik norėčiau paklausti Virbalų, ar nebus man jis per trumpas, nas jau nunėriau 1 motyvą, tai labai siaurai gavosi, tu sakei, kad mezgei tokį, gal gali paaiškinti?Dariau su vienu užmetimu.  4u.gif  wub.gif

Liucile, kai nėriau, tai iš pradžių irgi bandžiau su vienu užmetimu, bet tik pirmąsias eilutes, o kitus motyvus teko didinti - nerti su dviem, o galiausiai ir su trim užmetimais. bigsmile.gif

Rife, nuostabus tavo sijonukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 19 balandžio 2007 - 08:29
QUOTE(Virbalai @ 2007 04 19, 09:29)
Liucile, kai nėriau, tai iš pradžių irgi bandžiau su vienu užmetimu, bet tik pirmąsias eilutes, o kitus motyvus teko didinti - nerti su dviem, o galiausiai ir su trim užmetimais.  bigsmile.gif
Rife, nuostabus tavo sijonukas  wub.gif

Ačiū už tokį greitą atsakymą, tada išardysiu, ką ten numezgiau ir darysiu su daugiau užmetimų, blush2.gif Neįsivaizduoju kaip nutaikyti gerą ilgį? 4u.gif
Jei ne Virbalai turbūt išviso nebūčiau drįsusi pradėti to sijono, bet dabar visai patinka, ačiū tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rife ir Virbalai kokie gražūs sijonai!!! thumbup.gif
Esu tik virbalais mezgus sijoną. O čia toks grožis.
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus
Atsakyti
thumbup.gif pagyrimas Virbalams, mezgi labai gražiai, ačiū už sijonuko nuotrauką 4u.gif , truputį gėda blush2.gif kad tave trukdau, bet nėra pas ką daugiau pasiklausti. blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumėte man padėti. Gal paaiškintumete rašteli antro sijono, kuris patalpintas senojoj sijonu temoj 2006-03-10. Ji patalpino AŠARELE. Bučiau labai dėkinga.(Nuotraukos idėti nesugebu)
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 19, 09:27)
Rife,

Kaip graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažu wub.gif

Galiu tik pritarti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aš taip nemoku unsure.gif verysad.gif . Kažkaip negaliu suvokti, kaip be daug mazgų ir surišimų sunerti tas atskiras detales. Todėl kolkas tenka tenkintis tik tokiu kaip VS ir panašiais sijonais ir neriniais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 04 19, 10:24)
Gal galetumėte man padėti. Gal paaiškintumete rašteli  antro sijono, kuris patalpintas senojoj sijonu temoj 2006-03-10. Ji patalpino AŠARELE. Bučiau labai dėkinga.(Nuotraukos idėti nesugebu)

peržiūrėjau seną temą ir radau sijoną, tai padėsiu tau -įkeldama jį čia ( tikiuosi tai tas pats apie kurį tu kalbi lotuliukas.gif )
user posted image

gal taip kas greičiau tau padės su rašteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 04 18, 16:48)
Rife ir Virbalai, labai labai super grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nerealiai grazu thumbup.gif

Labai pritariu. 4u.gif Ypač Rifes patiko, jau ir pati tokio užsinorėjau ax.gif
Atsakyti