Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Vaje Ligvita tokį pat žydrą nusinėriau, net spalva tokia pat biggrin.gif
Labai gražus wink.gif
Vami sijonukas nuostabus clap_1.gif
Peperoni, sijonukas nerealus wub.gif NAUJIENA thumb_yello.gif
Nu ir šaunuolės thumbup.gif
first.gif
Atsakyti
Peperoni, aš sužavėta wub.gif thumbup.gif thumbup.gif laaaabai grazu....
kazkaip vis anksciau galvodavau, nu kaip graziai reikia sujungti atskirai numegztas gelytes, gal galetum papasakoti trumpai? zinau, kad tinkliuku, bet kaip....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 25, 13:21)
Na pagaliau  ir aš debiutavau su savo sijonėliu...

Laaabai mielas sijonukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 05 25, 01:01)
stai mano sijonukai

Super sijonėliai thumbup.gif . O kaip juos nėrei iš 2 dalių, ar ratu...(ta prasme be siūlių). Ir dar kaip numatuojat akių skaičių liemeniui (kaip žinot kiek reikia uždėt akių)

Peperoni, bigsmile.gif Nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xIngax: 26 gegužės 2007 - 12:05
Aš tai dabartinį sijoną neriu ratu, be siūlių, tik palikau užtrauktukui vietos įsiūti, nes man paskui per platūs gaunasi kai be užtrauktuko nusineriu sad.gif
Atsakyti
Gal kas turite sio sijonėlio schemą g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 05 27, 09:59)
Gal kas turite sio sijonėlio schemą  g.gif
user posted image

Labai fainas. Aš irgi norėčiau gaut jo schemute. ax.gif

O cia ne ta pati schemakaip "ananasinio" sijono? Tik viršus kitaip darytas.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 25, 13:21)
Na pagaliau  blush2.gif  doh.gif  ir aš debiutavau su savo sijonėliu... ax.gif nunertas gal 2 mėn - bet kol prisiruošiau pasiūt pamušalą, kol nufotkinau... doh.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai labai, labai

QUOTE(xIngax @ 2007 05 27, 09:59)
Gal kas turite sio sijonėlio schemą  g.gif
user posted image

Aš irgi sakyčiau, kad čia užtenka ananasų rašto schemą. Viršų galima nunert ir šiaip g.gif . Aš kur ananasais nėriau sijoną, jis irgi gavosi toks neperplatus. Raštą aš ėmiau iš rastos taip nertos bliuskutės. Gavosi visai thumbup.gif , tik pas mane sijonas ilgas ir juosmuo ne taip kaip čia padarytas.
Įdėčiau raštelį, bet kompas namie sugedo ir aišku vyras mano duomenų niekur nebuvo išsaugojęs verysad.gif . Bet raštelį radau čia supermamose, man atrodo ar ne moteriški modeliai, tik kažkur apie sausio mėnesį. Ten buvo tokia ruda (samaninė) bliuskutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 28 gegužės 2007 - 11:42
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 05 28, 11:35)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai labai, labai
Aš irgi sakyčiau, kad čia užtenka ananasų rašto schemą. Viršų galima nunert ir šiaip  g.gif . Aš kur ananasais nėriau sijoną, jis irgi gavosi toks neperplatus. Raštą aš ėmiau iš rastos taip nertos bliuskutės. Gavosi visai  thumbup.gif , tik pas mane sijonas ilgas ir juosmuo ne taip kaip čia padarytas.
Įdėčiau raštelį, bet kompas namie sugedo ir aišku vyras mano duomenų niekur nebuvo išsaugojęs  verysad.gif . Bet raštelį radau čia supermamose, man atrodo ar ne moteriški modeliai, tik kažkur apie sausio mėnesį. Ten buvo tokia ruda (samaninė) bliuskutė.

Ačiū 4u.gif Bandysiu nert, raštelį radau. mirksiukas.gif
Atsakyti
soriux, kad rusiškas aprašymas 4u.gif

user posted image

Размер: 4-46 (российский).

Модель выполнена крючком сверху.

Вам потребуется: 500 г х/б пряжи с вискозой; крючок № 1,5.

Свяжите цепочку из возд. п., равной обхвату бедер, распределите полотно на 4 клина, и вяжите каждый расширяющийся клин по схеме, состоящей из 3-х частей.

В части А выполняйте рисунок, уменьшая клин из ст. с/н. Часть Б провяжите необходимой длины, расширяя каждый клин и закончите частью В - каймой.

Довяжите ст. с/н пояс, подверните его, подшейте на изнанке ипродерните резиновую тесьму. низ юбки обвяжите ст. б/н.

Юбка. По материалам журнала мод.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazus sijonukas, peperoni wub.gif
Atsakyti
Peperoni, fantastiškai gražu wub.gif Išduok paslaptį, kaip tokį grožį nusinerti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 29 gegužės 2007 - 08:18