Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Aga @ 2007 05 29, 23:00)
Yra yra temoj, VS sijonas vadinas. Kažkur pradžioj 10-16 puslapiuose berods.

Dekui, bandysiu dar karta versti viska smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 05 29, 23:20)
Nešioju su gėtrom. Turiu medžiagą pasijoniui, bet vis tingiu pasisiųti.  blush2.gif na ir nelabai moku tiesą sakant. ax.gif
Nežinau ar labai vulgaru nešioti taip... Man tai gražu, bet mano vyras skersai žiūri į tokius mano aprėdus.  doh.gif

Grazus sijonas, oj kaip man tokie patinka thumbup.gif
nusipirk specialiai timpas, jos buna be siuliu ir labai graziai priglunda, nesitampo ir nepersisviecia kaip getros.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 05 30, 14:10)
Grazus sijonas, oj kaip man tokie patinka  thumbup.gif
nusipirk specialiai timpas, jos buna be siuliu ir labai graziai priglunda, nesitampo ir nepersisviecia kaip getros.

Mano šitos trikotažinės, nepersišviečia, čia gal nuotraukoj atrodo nuo blico, kad persišviečia. ax.gif Bet su siūlėm... smile.gif O kur būna pirkti be siūlių?
Atsakyti
Svekos, vakar pradejau nerti si sijona ... tik shema sunervino, nes ji neteisinga, tai sukau galvakaip pakoreguot... Gaunasi visai neblogai - paziurekit
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 31, 12:40)
Svekos, vakar pradejau nerti si sijona ... tik shema sunervino, nes ji neteisinga, tai sukau galvakaip pakoreguot... Gaunasi visai neblogai - paziurekit

Aš kaip tik galvoju pagal tą pačią schemutę nert sijoniką tik trumpą. Tik man nelabai aišku kaip nert 6 stulpelį nuo vidurio ten tu apskritimų , ten tokie ovaliukai pavaizduoti. Gal galit paaiskint?
Atsakyti
QUOTE(rainbow777 @ 2007 05 31, 16:12)
Aš kaip tik galvoju pagal tą pačią schemutę nert sijoniką tik trumpą. Tik man nelabai aišku kaip nert 6 stulpelį nuo vidurio ten tu apskritimų , ten tokie ovaliukai pavaizduoti. Gal galit paaiskint?

Labutis 4u.gif ,
siūlau nerti gėlyte pagal kitą schemutę įdedu nuorodą
http://club.osinka.r...0...p;&start=15
įkelti paveiksliuko nemoku doh.gif . Sijonuką iš gėlyčių nunėriau dukrai, labai gražiai žiūrisi biggrin.gif. Jeigu kas neaišku klauskit.
Atsakyti
Labai tau ačiu 4u.gif Kadangi nerti vašeliu pradejau visai neseniai, tai dar ne viskas man aišku. norejau paklausti kaip sujungti tas gelytes?
Atsakyti
QUOTE(rainbow777 @ 2007 06 01, 12:19)
Labai tau ačiu 4u.gif Kadangi nerti vašeliu pradejau visai neseniai, tai dar ne viskas man aišku. norejau paklausti kaip sujungti tas gelytes?

gėlytės jungiasi pinelės kilpomis arba stulpelias be užmetimo. Aš dariau taip: pirmą gėlyte nuneriau visa, o kitas nėriau be paskutinės eilės , paskui nuneriau pusiau saulytes (nežinau kaip pavadinti kitaip ax.gif ), schemoj yra atskira detalė ten kur nurodyti skaičiai, reiškia kilpų skaičių. http://foto.radikal....b4ff752453a01bd
Tai va nusinėriau tas pusiau saulytes atskirai, o paskui apneriant gėlytę paskutine eile jungiau su viena psaulyte, paskui su pirma gelyte ir tada vėl su p.saulyte. Gal ką nors supratai smile.gif
Atsakyti
Lyg ir supratau smile.gif Ačiu už paaišknimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow777 @ 2007 06 01, 14:09)
Lyg ir supratau smile.gif  Ačiu už paaišknimą 4u.gif

Va pažiūrėk dar Čia. Labai aiškiai parodytas vienas elementas kaip jungti gėlytes ir formuoti rūbą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 05 30, 19:24)
Mano šitos trikotažinės, nepersišviečia, čia gal nuotraukoj atrodo nuo blico, kad persišviečia. ax.gif Bet su siūlėm...  smile.gif O kur būna pirkti be siūlių?

po ilgesnio nesiojimo buna trikotazinem isdumba keliai ir praskysta ties tomis vietomis siek tiek smile.gif bent man taip pasitaike, neilgai atrode graziai.
siaip manau reiktu parduotuvese paziureti. gal sporto prekiu parduotuvese pabandyk? as tai pirkau is secondhando, pazistama yra, tai ji nauju daiktu parsiveza vis su tais nesiotais, radau uz pora litu ir pagriebiau smile.gif negaliu atsidziaugt, kaip gerai nesiojas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 05 31, 12:40)

thumbup.gif

is iriso?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 03, 11:44)

na, cia ne irisiniai, o paprasti 30 nr. siuvimo siulai (dejau 3 siuliukus) blush2.gif Tiesiog turiu nemazai siu siulu tai jie visai nieko vasariniams nertinukams blush2.gif Na, tik jie sunkoki tokie gaunas...
Atsakyti