Sveikos visos sijonų mylėtojos. Jau koki mėnesį ruošiuosi pradėti nerti naują sijoną. Bet....., na visos puikiai žinot.... tai pavargai per dieną, todėl vakare tik kojas nori ištiesti, tai tingi

, tai gal nelabai vykusiai siūliukus nusipirkau šiandien, tai dar šimtai priežąščių. O pati didžiausia, kad niekaip negaliu išsirinkti kurį nerti, tai ten schema reikia apskaičiuoti, o tingisi, tai pagalvoji, kad gal storins, tai per trumpas, tai per ilgas.....ir t.t.
Tai "super idėja" būtų tokia, kad susikoperuoti nerti kartu. Žinau, kad yra tokia temutė jau, bet ten merginos neria tunikas atrodo

. Gal tam net galėtumėm atidaryti naują temą. Jei atsiras norinčių aišku. Juk VS sijoną šitiek mamyčių nėrė, bet nebuvo stimulo greičiau nunerti ir parodyti. Aš iki šiol nesugebėjau nufotkint ir parodyt.
Taigi renkam norinčias ir siūlykit variantus. Aš pati pasistengsiu iki rytojaus įdėti kelis sijonukus, kuriuos norėčiau nunerti.(tik tuoj pasiaiškinsiu kaip tai daryti, nes moku tik nuorodas dėti.

)
Tikiuosi ne vienai iš čia esančių reikia tik pastūmėjimo ir šiek tiek palaikymo. Prisipažinsiu, kad man tai reikia viso spyrio į gerą vietą.