Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymas dėlėmis

Žinokit gal tik pirmą kartą nejauku,o paskui viskas gerai.Man dėjo ant veido,stengiausi nežiūrėti,o paskui viskas OK
Atsakyti
O jaučiasi, kaip jos rangosi?
Atsakyti
Nieko jos nesirango,nu gal čiut čiut,bet reikia negalvoti apie tai
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijungti prie jusu. Esu gydziusis delemis ne viena karta. Man pradejo "verstis" kojos venos... tuomet pradejau irskoti , dometis visokiomis liaudies priemon., kaip tai gydoma. Radau internete, kad padeda deles. Taip pat radau Kaune gydymo istaiga ir ten atliko man berods 6 proceduras su delemis. Labai sunku buvo perlipti per save, bet... Po to vel internete radau, kad deles parduoda "Lodeksa", cia Marijampoles apskr., ten pirkau ir jau dejau pati... Dar nepaminejau, kad turejau migrena. Zodziu, pasijauciau daug geriau, rodos ir energijos atsirado, ir migrena, jau "uzpuldavo retai... Ir buvau labai patenkinta.Tiesa, norint buti sveikesniam, vien deles nepades, reiktu ir maistas pasiziureti, ka valgome ir t.t.
Praejo pora metu, teko lankytis pas gydytoja, rado ant kiausidziu cistas, gal kartais kam nors teko gydytis tai delemis? Kiek skaiciau informac, tai pasirodo deles gerai.
Dekui
Atsakyti
Buvau prieš dvi dienas pirmame seanse "Holimed'e" pas p. Ziną.
Dėjo ant "uodegikaulio". Pirmas 10 min jausmas buvo toks, lyg piltų spiritą ant žaizdos, net ašaros ištryško. Gulėjau įsikibusi į kušetės kraštą ir dejavau. Paskui aprimo ir po 50 min apsirijusios atsikabino. Kraujavo per naktį. O šiandien jau viskas liuks, net buvau pirtyje per pietus, nes žaizdelės puikiai užsitraukusios.
Dar liko 4 seansai doh.gif
Atsakyti
Po antro karto labai niežti siurbimo vietas ir kirkšnyse limfmazgiai padidėjo ir jautrūs. Pati procedūra jau ne tokia baisi buvo, net paskaičiau.
Atsakyti
Na, čia jau gaunasi beveik mano blog'as smile.gif
Trečia kartą dėjo pilvo apačioje, beveik jokio skausmo, bet kraujavo po to kaip iš atsukto krano. I
Atsakyti
+Burbule+ labai super, kad aprasai smile.gif gal tiesiog maziau merginu uzklysta cia, kurios dedasi deles ax.gif bet manau paskaitanciu - tai tikrai daug biggrin.gif

as svarstau apie si gydymo buda, nes pastaruoju metu ant nugaros padaugejo tokiu pulinuku - anskciau niekada to nebudavo. O ir siaip turiu dar kitu bedu, tai galvoju reikia pabandyt. Bet tik kad as labai bijau tokiu sliauziojanciu padaru.. Ir nezinau, ar nugalesiu save g.gif
Atsakyti
Jei aš save nugalėjau, tai gali visi smile.gif Ketvirtą kartą net išdrįsau paliesti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. man taip pat teko detis dieles. Kadangi mama turi problemų su venomis tai ji ne karta daresi šia procedūrą. pirmus kartus privačiai, o paskutinį kartą parsiunčiau aš jai iš Lodeksos, tai dėjosi pati. tai ir aš išbandžiau nes ant kelio turėjau cistą ir jau buvau susiruošusi operacija- estetiškai labai negražu buvo gumbas atsikišęs ant kelio ir ypač vasarą kai kori ir sutrumpesniu rūbu. Tai štai išbandžiau : dėjau kad įsisiurbtu būtent i tą vietą kur cista, pirmą diena ne labai pataikė ten įsisiubti, o antra diena gavosi geriau. Rezultatas kad cistos bent mano akims žiūrin nėra, įdomu jei nuotrauką padarytu ar matytu. Aisku rezultatas ne iš karto pasimatė, labai intensyviai naudojau ir kitas priemones liaudiškas: sauksinis ūsas, kaštonų užpilas, kiti tepalai...tai kuri priemone padėjo labiausiai net nežinau...vienintelis dalykas aiskus kas reikia neskubėti eiti po peiliu....O dėl bjaurumo dielių aš save laikau labai jautria ir opia, alpstu dėl mažiausio įsibrėžimo ir įsipjovimo... bet dėl sveikatos galvoju galima pakentėti. aš diele dėjau kad man mažiau jaustusi taip: pati dielė buvo kaip indelyje- kolboje tai ta induką ir uždedu kur reikia ir ji įsisiurbia tai kol ji siurbiasi ir laikau indelyje , tai nukrenta tai ir lieka tame indelyja tai priekūno man nesiliečia dėlė...na gal čia ant kojos patogiau taip dėti g.gif
siandien vėl bandysiu pasiieŠkoti dielių, jei Klaipėdoje nerasiu parsisiųsiu iš Marijampolės, mamai del venų.
Atsakyti
Na ką, cistos nebėra bigsmile.gif .
Atsakyti
Sakykit, o gydymas delemis brangus?
Turiu problemu del galvos svaigimo, nugaros skausmu. Nusibodo gerti visokius nuskausminamuosius vaistus. Nuejus pas seimos gydytoja, gauni pasiulyma kreiptis pas psichiatra, psichologa (atseit tai nerviniu pagrindo kylantys skausmai). Nuejus pas siuos, iskarto raso antidepresantus, nuo kuriu vaikstai kaip apgluses, prasteja atmintis, susitelkimas ir tt. Tai va, sumasciau ismeginti gydymasi delemis. Bet va ar verta pradeti, jei tas gydymas kainuoja sumom su trim ir daugiau nuliuku g.gif .
Papildyta:
Gal kas buvo konsultuotis Medikanoje (Klaipeda) http://www.medikana....Gydymas-delemis
Atsakyti