QUOTE(siaubute @ 2007 04 06, 20:44)
Aš jau dukrai nupirkau batus: vienus juodus, kitus kūno spalvos. Nusinešiau juodus pas vietinius batsiuvius paklausti kaip ar išeis jiems prisiuti nėrinius ir kitus šposus. Tai jie sakė mes galim prisiuti bet tik ne prie pat pado-juk viduje vidpadis yra tai gaunasi kad siūlė eis aukščiau ir neapsius pačiame smaigalyje- nes to smailaus galo neapsius mašina ir rankom neprieis susiūti.
Na, tai vėl federicos klausimas: Ar tavo nėriniai prisiūti prie pat pado ar šiek tiek aukščiau- kur siūlė eina? Ir kaip tavo batsiuvys smaigalį apsiuvo-čia gal su kažkokia spec. mašina?
Fredericai prašymas- prašau batsiuvio koordinačių, jei galima
Bazukai, jei taviškė dukra nešioja 38-39 galiu perleisti kūno spalvos, nes nersiu ant juodų, kūno spalvos maniškei permaži

- kainavo 5Lt. Būtų smagu nerti kartu
siūlė ir turi eiti aksčiau

čia baltų batų batu raštelio pradžia,tai ten kur priklijuoji,o priklijuoti reikia prieš siuvant,tai klijuotoje vietoje tikrai neprasiūsi( KLIJAI TAIP SUKIETĖJA<KAD JOKIA ADATA NEPAIMS

). Dėl batsiuvio,tai jis Kaune,gyvena netoli 25-čio turgaus,tikslaus adreso nepamenu,bet galiu sužinoti,matai jis siuva batus pagal užsakymą,tai gal jo mašinos gudresnės

,aš tiesą sakant gerai ir nežinau nunešu jam į namus,o ką jis paskui

su mano batais daro tai net ir nesidomėjau,rezultatu būdavau patenkinta už apsiuvimą mokėjau 30 lt. Jo siūvykla brods buvusioj '' Juzėj''. Vilniuj aš nesenai tai kaip ir nieko čia dar nežinau,jei kuri žinot gerą batsiuvį,rekomenduokit,būsiu dėkinga

,nereiks į Kauną lakstyt.