Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(svelni @ 2009 11 17, 17:12)
"Medinėse šukose" pirkau. Kaina jo 32Lt, bet per akciją temokėjau 22lt su cnt'ais 4u.gif

Spėju, kad Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 22, 22:40)
sito tai nerekomenduociau niekam  biggrin.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 10 24, 20:33)
Na prisidedu ir as.Nu nesamoniu nesamone doh.gif

QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 10 25, 11:04)
o man tinka ir patinka jau antra buteliuka naudoju  thumbup.gif

Man irgi jis patinka, aisku siek tiek suprastejo kokybe, bet jau man geriaus uz bet kuri sampuna pilkinanti brangu ar pigu sad.gif niekas netiko, o sitas pilkiklis tai geriausiai atitiko mano reikalavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 11 18, 12:34)
Man irgi jis patinka, aisku siek tiek suprastejo kokybe, bet jau man geriaus uz bet kuri sampuna pilkinanti brangu ar pigu sad.gif niekas netiko, o sitas pilkiklis tai geriausiai atitiko mano reikalavimus smile.gif

O jis labai sausina plaukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 11 18, 18:22)
O jis labai sausina plaukus?  g.gif

Nu nelabai, bet sausina... bet manau nera tikios pilkinamosio priemones kuri nesausintu deja sad.gif gi visi sampunai tie Loreal, keune irgi sausina sad.gif
Atsakyti
man kirpykloj pilkinantį šampūną dėjo, siaubingai plaukus sugadino, galvoju net trumpai kirptis nes visi galai nušiurę kai iki tol buvo visai sveikas plaukas be jokių galiukų išsišakojimų doh.gif gaila nepaklausiau pavadinimo to šampūno, dabar dėl to visų panašių priemonių bijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 21, 02:15)
man kirpykloj pilkinantį šampūną dėjo, siaubingai plaukus sugadino, galvoju net trumpai kirptis nes visi galai nušiurę kai iki tol buvo visai sveikas plaukas be jokių galiukų išsišakojimų doh.gif  gaila nepaklausiau pavadinimo to šampūno, dabar dėl to visų panašių priemonių bijau rolleyes.gif

Ir reikia bijoti,nes visos jos tokios pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 21, 17:45)
Ir reikia bijoti,nes visos jos tokios pat biggrin.gif

drinks_cheers.gif daugiau ar maziau visi tie sampunai sausina
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 21, 18:46)
drinks_cheers.gif  daugiau ar maziau visi tie sampunai sausina

sausint tai sausina,bet tai kaip išeina dabar, kad pilkinantis šampūnas labiau kenkia nei šviesių plaukų dažai g.gif šviesinau seniai jau, bet niekad taip sugadinti plaukai nebuvo rolleyes.gif maniau tas šampūnas turėtų kaip tik silpnesnio poveikio būt- šampūnas visgi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 21, 20:58)
sausint tai sausina,bet tai kaip išeina dabar, kad pilkinantis šampūnas labiau kenkia nei šviesių plaukų dažai g.gif  šviesinau seniai jau, bet niekad taip sugadinti plaukai nebuvo rolleyes.gif  maniau tas šampūnas turėtų kaip tik silpnesnio poveikio būt- šampūnas visgi blink.gif

Na nezinau, as kol blond buvau nepastebejau, kad kenktu kazkaip sampunas biggrin.gif ai nors nezinau ar nuo sampuno, ar nuo dazymo zymiai maziau plauku ant galvos liko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 10 01, 17:12)
Nesausina man plauku Karal antiyellow. Panasus sampunai tikrai padarydavo plaukus sausesnius ir matinius. O šitas ne. Fainas. Tai jei nesausina, manot galiu trinkti plaukus kas antra diena? Ar gali kazkas dar atsitikti plaukuciams?

o kur tu ta sampuna Karal pirkai ? ax.gif Minejai kad pats sampunas yra violetines spalvos o patys plaukuciai kokie gaunas ar labiau i pilkuma ar i baltuma ar kokie? 4u.gif
Atsakyti
Panos, o jūs tą šampūną naudojat kasdien? Nes man kirpėja sako
(ji dirba su Loreal), kad užtenka perplauti kartą į savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 11 24, 14:48)
Panos, o jūs tą šampūną naudojat kasdien? Nes man kirpėja sako
(ji dirba su Loreal), kad užtenka perplauti kartą į savaitę  g.gif

jei naudosi kasdien, busi melyna/violetine arba zila biggrin.gif ziurek pagal situacija, as naudodavau pamenu kokiu 2-3 k per savaite ax.gif
Atsakyti