QUOTE(linele** @ 2012 02 14, 20:48)
O kaip su natūraliom priemonėm? Ar kas nors padėjo? Nebenoriu jokių violetinių šampunų ir balzamų, gana jau viso brudo ant galvos... Pas mane identiška situacija. Iš buvvusios blondinės tik ryžtelėjusi auksinė

bijau, kad teks dažytis tamsiau, ko labai nenoriu....natūrali mano pelenų spalva, buvo kalba su kirpėja, kad dažyti artima šaknų spalvai ir atsiauginti savo pilkus, kurie nuo saulės vasarą gerokai pašviesėja..bet yra rizika, kad nuo vandens dažyta pilka taps žalsva

Tai dabar dar belieka kokias natūralias priemones išbandyti
na ka jum galiu pasakyti....
pradejau zaisti su vandeniu - virinau, ir tada dar skalavau su citrinos sultimis... tai vos vos...nezymiai sviesejo.
po to jau netekau kantrybes (nors irgi jau buvau pasiryzusi tamsinti plaukus, ko labai nenoriu), bet tada nutariau kaip bebutu - pasipilkinti plaukus su Tonika, tai nusipirkau Tonikos du variantus (viena ta kuri dovanoju) ir kita numeriuka, tai tas kitas man greiciau suveike, ir tada dar kuri laika perplovinejau galva su citrina, tai plaukai net akyse pradejo svieseti. nuo to laiko nenaudojau tonikos - ir pakolkas tfu tfu ....viskas veikai puikiai
tada sulyginau spalva pas kirpeja ir va jau beveik 4 savaites nenaudoju jokios tonikos, tik karta i savaite su citrina perplaunu ir plaukai sviesus grazuteliai (plaunus plaukus vel su tuo nefiltruotu vandeniu). ziuresim kiek laikys.
nors jau greitu metu statysim filtrus visam namui.
bet manau, kad man gal ir uzteko to vieno karto nusviesinimo su ta Tonika.
jokiu dabar papildomu violetiniu sampunu nenaudoju, tik citrina. tik nepdauginkit su ja, nes plaukai sauseja.
Jei nežinai kur eini, kaip gali neklaidžioti...