Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

user posted image

Nusipirkau šitą šampūną. Norėjau labiau geltonumą naikint, nes vos kiek prasiplovė dažai ir lenda geltonumas. Truputį netolygiai atrodo, nes šaknys jau natūrlaiso spalvos šviesintos, o nuo pusės plauko buvo iš raudonos virsmas į šviesią, tai va anie geltonesni. Matyt reiks nuaugint ir tiek. O ką padarė šampūnas - išryškino spalvų skirtumą. doh.gif Ir tikrai jokio geltonumo nenuėmė, tik paryškino spalvą, sodresne padarė. Matyt čia nėra toks pilkintojas apie kurį kirpėja man kalbėjo. Ieškosiu kažko kito ir išvis leisiu plaukui pailsėt.
Atsakyti
Gal kas bandėt KERANOVE platine blonde violetinį šampūną? Būtų įdomų sužinot atsiliepimus.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi pie jusu temutes....

Vis niekaip neatsikrautau savo to geltono atspalvio doh.gif Siandien pirkau parduotuvej DIreCTA NO YELLOw KAUKE, plaukuciai svelnuciai bet noimo spalvos rezultato neisgavau vistiek... verysad.gif noisi naturalumo, pilkumo.... senesnei temoj skaiciau kad vienai panelei labai tiko si piemone.. jei ka galiu pigiau parduoti.... vistiek nenaudota stoves ji man... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasisakymo nesulaukiau dėl šampūno, tai rašau atsiliepimą smile.gif Man super patiko, jau trečią kartą ploviau ir mano sruogelės gerokai tapo gražesnės ir be ryžumo. Rašo, kad palaikyt nereikia, bet aš palaikydavau kol duše nusimaudydavau (maždaug 3-5 min). Nebrangi ir gera priemonė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NaminisAngelas @ 2015 01 25, 10:35)
Sveikos, pasisakymo nesulaukiau dėl šampūno, tai rašau atsiliepimą smile.gif Man super patiko, jau trečią kartą ploviau ir mano sruogelės gerokai tapo gražesnės ir be ryžumo. Rašo,  kad palaikyt nereikia, bet aš palaikydavau kol duše nusimaudydavau (maždaug 3-5 min). Nebrangi ir gera priemonė  thumbup.gif

O esat naudojus kitu firmu sampunus? Gal galetumet palyginti?
Atsakyti
Nebandžiau, nes dar ne taip ir seniai plaukus nusišviesinau wink.gif Galvoju išbandyti John Frieda violetinį šampūną kai baigsiu šį smile.gif
Atsakyti
man tai C:EHKO pilkintojas pats paciausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 01 31, 19:54)
man tai C:EHKO pilkintojas pats paciausias  4u.gif

Man jis plaukus padarydavo siaudiniais.... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as ir turiu didele beda su savo blondiskais plaukais... Plaukas turi geltono (ryzo) pigmento, dazau kirpykloj su keune dazais + 9% peroksidu (ar kaip jis ten vadinasi) po dazymo prie saknu visad gaunasi gelsvi doh.gif , su kirpeja atradom sias putas

http://www.amazon.co...1/dp/B00FEMU6V2

Uzgesina ta gelsvuma, bet nepadaro plaukuciu nei melynu nei violetiniu, plius jos drekina ir kondicionuoja plaukucius, tikrai geras reikaliukas, kirpykloj as ji pirkau, mokejau 10 Eur.
Naudoju butent ta atspalvi 9-5-1 pearl.

Gal kazkurei bus naudinga info 4u.gif
Atsakyti
sveikos,m ar dazot kas keune dazais 1517? noreciau isbandyti, bet nvkur nerandu internete oksidatoriaus, gal kas pasidalintu kur perkate? smile.gif
Atsakyti
O tie pilkintojai veikia tik šviesius plaukus? Mano plaukai šviesiai rudi( kaip tamsi blondine), ir lenda geltonumas. Kažin prigesintu pilkintojas ji? Norėčiau pilko atspalvio labiau.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas išbande nebloga pilkintoja plaukams ? 4u.gif
Atsakyti