Įkraunama...
Įkraunama...

Shalimar turnė po Andalūziją

QUOTE(Sejle @ 2007 02 22, 11:15)
tai is tavo pasakojimo susidariau, kad apie 1000 eu reiketu?  rolleyes.gif
na zinoma viskas priklauso nuo poreikiu, bet galima paislaidaut  bigsmile.gif

Ziurint kokiam laikui ir kokie poreikiai ax.gif Jei viesbutis 100 euru nakciai, tai savaitei vien uz ji 700 euru gaunasi blink.gif Galima ir paprasciau, tarkim mes gyvenom 2, 3 ir 4* viebuciuose, tai man labiausiai patiko 2* Sevilijoj bigsmile.gif bigsmile.gif Rimtai as. Toks mazas, mielas, svarus ir jaukus, super personalas, o tie dideli kaip tvartai ir prabangus man niekada nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Sevilija< cordoba, Barcelona po daug kartu issniukstineta, bet vat i Malaga ir Cadiz keliones tik planuojamos. Reikia greiciau vaziuot, bo geda, akd arti gyvenu, o niekur nevaziuoju : blink.gif
Atsakyti
wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif groziu grozis! gyvenu ispanijoj ir net nezinau kokia ji grazi wub.gif pirmai progai pasitaikius ir as taip pakeliausiu cool.gif tikrai lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif Na mes ir buvom Ispanijoje, ale nzn kokia ji bebutu grazi, man ji nea..... Nors del skonio nesigncijama.... taip ispanija labai fotogeniska, ir foto tokios grazios, ale realybe ji nyki, ir pakankamai varganai man bent jau atrode....... kur tueistam liuks viskas , *5 zavigzdutes, ale kur ................... gyvenama... tarp kitko mes ir buvo Andaluzijoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2007 02 22, 15:11)
Reikia greiciau vaziuot, bo geda, akd arti gyvenu, o niekur nevaziuoju : blink.gif

Tai cia dazniausiai taip ir buna, as va Lietuvoj gyvenu, o Traku pili pirma kart pries kelis menesius pamaciau blush2.gif

QUOTE(bembyze @ 2007 02 22, 22:15)
wow bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif groziu grozis! gyvenu ispanijoj ir net nezinau kokia ji grazi wub.gif pirmai progai pasitaikius ir as taip pakeliausiu cool.gif tikrai lb grazu thumbup.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(Paranormali @ 2007 02 22, 22:32)
blush2.gif  Na mes ir buvom Ispanijoje, ale nzn kokia ji bebutu grazi, man ji nea..... Nors del skonio nesigncijama.... taip ispanija labai fotogeniska, ir foto tokios grazios, ale realybe ji nyki, ir pakankamai varganai man bent jau atrode....... kur tueistam liuks viskas , *5 zavigzdutes, ale kur ................... gyvenama... tarp kitko mes ir buvo Andaluzijoje bigsmile.gif

Tai be abejo, kiekvienam savo rolleyes.gif Man tarkim Lietuva visai nepatinka, o kitiems ji pati paciausia biggrin.gif As vis metausi tarp savo salies nr.1, bet siuo momentu statau Ispanija, tiksliau Andaluzija i pirma vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 02 22, 22:54)
bet siuo momentu statau Ispanija, tiksliau Andaluzija i pirma vieta ax.gif

tai gal sugalvosi ispanų kalbos mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 02 23, 13:32)
tai gal sugalvosi ispanų kalbos mokytis bigsmile.gif

Tai jau sugalvojau biggrin.gif Labai grazi ir nesudetinga kalba, tik va as is knygu mokytis nemegstu schmoll.gif Per savaite, praleista ten, galiu suprasti kartais apie ka kalba eina, restoranuose irgi susikalbu cool.gif Aisku toli grazu iki perfect'o, bet vistiek didziuojuosi savim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 02 23, 13:55)
Tai jau sugalvojau biggrin.gif Labai grazi ir nesudetinga kalba, tik va as is knygu mokytis nemegstu schmoll.gif Per savaite, praleista ten, galiu suprasti kartais apie ka kalba eina, restoranuose irgi susikalbu cool.gif Aisku toli grazu iki perfect'o, bet vistiek didziuojuosi savim bigsmile.gif

na jei sugalvosi kur eit mokytis pranešk, man kompanijos reikia bigsmile.gif aš tai "bandau" iš knygų mokytis, bet baisiai tingisi blush2.gif jaučiu nuvažiavus per savaitę pramokčiau daugiau, nei čia per metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 02 23, 14:02)
na jei sugalvosi kur eit mokytis pranešk, man kompanijos reikia  bigsmile.gif  aš tai "bandau" iš knygų mokytis, bet baisiai tingisi blush2.gif  jaučiu nuvažiavus per savaitę pramokčiau daugiau, nei čia per metus doh.gif

Labai geras dalykas yra klausytis dainas ir jas verstis - malonumas ir mokymasis kartu bigsmile.gif Dar - serialai, as daugybe zodziu is ju ismokau, tik kad nebeziuriu visiskai cool.gif Ir dar ispanu mokymosi centras organizuoja ispanisku filmu perziuras, bet dar neikart nebuvau blush2.gif
Atsakyti
cray.gif nemėgstu Lietuvos vien dar ir dėl to ,kad čia taaaaaip šalta, kai ten tokks grožis thumbup.gif
Superinė kelionė ir vaizdai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir vel as klausimu prisimasciau, kankinsiu toliau doh.gif

as sumasciau, kad reikia susiorganizuoti savaitgali kokiam kitam mieste.. per 2 ar 3 dieneles manau galima apziureti 1-3 miestus.. rolleyes.gif
taigi vis delto andaluzijoje kurie aplankyti tau labiausiai istrigo? kuriuos miestukus patartum pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 02 26, 17:24)
tai ir vel as klausimu prisimasciau, kankinsiu toliau  doh.gif

as sumasciau, kad reikia susiorganizuoti savaitgali kokiam kitam mieste.. per 2 ar 3 dieneles manau galima apziureti 1-3 miestus..  rolleyes.gif
taigi vis delto andaluzijoje kurie aplankyti tau labiausiai istrigo? kuriuos miestukus patartum pamatyt?

Klauskit klauskit klauskit biggrin.gif Man sirdis dainuoja vien galvojant apie ja ax.gif wub.gif
As visiskai pakvaisau del Sevilijos doh.gif Granada ir Kordoba - irgi mieli ir romantiski. Nors turbut porai dienu tai noretusi kur prie juros apsistot g.gif Galima pabandyti Tarifoj - maziukas miestukas, pats pieciausias Europos taskas ax.gif
user posted image
Arba tiesiog vaziuojant pakrante kur nors sustot biggrin.gif Galima rinktis - ar didesnis ir triuksmingesnis, ar mazesnis ir tylesnis. Kiek zinau Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena (kazkuriam is ju Arvydas Sabonis vila turi biggrin.gif ) yra garsiausi.
Beje, kelias nuo Malagos link Kordobos eina per Siera Nevada kalnus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 vasario 2007 - 19:17