Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

labas, jeigu vestuves liepos 12 ar ne per ankti registruotis i tuos kursus? (lankysim kaune). Kitur raso kad i tuos kursus registruotis tik 3 men pries vestuves
Atsakyti
mes tai lankem aukstaiciu gatvej, tai kursai visai patiko! biggrin.gif buvo 4 paskaitos ir reikejo paaukot 30lt! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pilvuziukas @ 2008 02 01, 20:01)
labas, jeigu vestuves liepos 12 ar ne per ankti registruotis i tuos kursus? (lankysim kaune). Kitur raso kad i tuos kursus registruotis tik 3 men pries vestuves

ne tikrai ne per anksti, kuo greiciau praeisit, tuo geriau!musu vestuves rugpjucio 16, o kursus sia savaite jau pabaigem! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom 1 karta ax.gif Man patiko. Bet mano 'vyras' doh.gif Mums rode filmuka, o veliau reikejo aptarinet viska poromis. Tai jis galvojo kad zmogus pasakos, jam taip neidomu. Kai reikejo kazka tai aptart, MB klause kaip man sekasi darbe. Jam buvo salta, nepatogu sedet ir t.t. doh.gif Tikiuosi dar istvert 5 paskaitas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pilvuziukas @ 2008 02 01, 20:01)

Kuo anksciau tuo geriau 4u.gif Jums ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes siandien buvom pirma karta....bet jau atbuvom dvi paskaitas....dar liko dvi ir viskas 4u.gif .....niekas ten musu nelklausinejo...paprsciausia pasakojo psichologe apie seima psicologiniu ir socialiniu poziuriu, rode keleta trumpu filmuku....ir viska aptarem kartu bendrai....nenori nekalbek.... unsure.gif
Kita paskaita buvo apie seimos planavima.....o tada jau visi issizioja ziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Seimos centre kur yra 4 paskaitos tai man ir MB labai patiko idomu pasiklausyti. Bet jau baznycioj kur reikia 8 paskaitas praeiti, tai taip nuobodu, kiekviena paskaita vos ne ta pati per tapi sneka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandryta @ 2008 02 04, 14:08)
Seimos centre kur yra 4 paskaitos tai man ir MB labai patiko idomu pasiklausyti. Bet jau baznycioj kur reikia 8 paskaitas praeiti, tai taip nuobodu, kiekviena paskaita vos ne ta pati per tapi sneka.  schmoll.gif

O kur čia dar ir bažnyčioj reik?
Atsakyti
rimtai??????? dar ir baznycioj???????? pirma karta girdziu! bigsmile.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Taip merginos.. yra 4 paskaiteles seimos planavimo centre ir 8 paskaiteles katechezes centre... tik kad mazesnese baznyciose kartais tu 8 paskaiteliu nereikalauja... bet didesnese baznyciose ju reikia
Atsakyti
O mums tai sakė tik apie bažnyčios paskaitas. Tai yra katechezės centre.
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 05, 09:46)
Taip merginos.. yra 4 paskaiteles seimos planavimo centre ir 8 paskaiteles katechezes centre... tik kad mazesnese baznyciose kartais tu 8 paskaiteliu nereikalauja... bet didesnese baznyciose ju reikia

Kalusykit o ten kaip reikia uzsirasyt? ar reikia i seimos planavimo centra nestis kokiu dokumentu? Vestuves kaip ir neuzilgo bet kazkaip apleidau ta reikala per darbus o dabar va paskaitau ir visai plaukai siausiasi Dar ir baznycioj. Oi Dievuleliau doh.gif
Atsakyti
Seimos centre tai tik uzsiregistruoji ir lankai tas paskaitas, o Katechezes centre irgi uzsiregistruoji ir dar savo ir busimojo nuotraukas reikia nunesti.
Atsakyti
SVEIKOS smile.gif
O KA DARYTI JEI AS VILNIUJE GYVENU O MANO ISRINKTASISI KITAME MIESTE. kOKIOMIS DIENOMIS UŽSIĖMIMAI VYSTA?
Atsakyti