Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

Renka jau zmones, daznai sutinku tokiu seimininku, ir pati susirenku nes irgi turiu vaiku kurie po zole nori palakstyti. Taip, kad taip kategoriskai nereikia. mirksiukas.gif

O suniukai juk geris ir ta kakuti susirinkti nera taip jau bjauru, o vaikams geru emociju niekas neatstos. Juk prisiglausti miela ir silta padareli taip gera. smile.gif
QUOTE(MyJo @ 2008 12 20, 17:50)
Nemanau, jog teisinga sakyti "šunų augintojai"kaip ant visų, kadangi tikrai yra žmonių,kurie surenka.

Atsakyti
ir vėl tema sugadinta off topicais doh.gif unsure.gif
apie ką tik nepasisuks kalba, pastoviai prie tų kakučių grįžtama unsure.gif doh.gif kur jūs jų tiek matote, mielieji? kodėl aš tiek jų nematau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 12 20, 15:46)
Šunų augintojai, mano nuomone, yra nemaži egoistai - šuns tai mat jiems reikia, "myli", "rūpinasi", o kuopti š... jau ne, ačiū... LT dar labai toli iki vakarietiško kultūros lygio. Čia kol kas turimos tik teises, o ne pareigos... doh.gif

Prašyčiau pranešti man savo vardą, pavardę, adresą ir asmens kodą. Aš, kaip šunų augintoja, norėčiau paduoti jus į teismą už šmeižtą.
Laukiu duomenų į AŽ. Jei teismo procedūrai reikia, esu pasiruošusi taipogi pranešti visus savo duomenis, o taip pat ir savo šunų registracijos duomenis.
Jei nesulauksiu tamstos duomenų per artimiausias 10 darbo dienų, būsiu priversta kreiptis į šio portalo administraciją ir iššifruoti jūsų asmens duomenis pagal IP. Taip kad taupykite pinigėlius, jų prireiks bet kokiu atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 21 gruodžio 2008 - 00:33
QUOTE(baltė @ 2008 12 20, 15:46)
Šunų augintojai, mano nuomone, yra nemaži egoistai - šuns tai mat jiems reikia, "myli", "rūpinasi", o kuopti š... jau ne, ačiū... LT dar labai toli iki vakarietiško kultūros lygio. Čia kol kas turimos tik teises, o ne pareigos... doh.gif

taigi taigi... o kur tamstos kultūra visus šunų augintojus egoistais išvadint?

QUOTE(Sig @ 2008 12 20, 17:51)
'Biski' ne i tema, kaip blondine pasakysiu blush2.gif O Paryziuj kiek sunu kaaakuuuu...fui. Akis i virsu pakeli Eifeli matai is tolo, o gatves vien sh***i voliojasi lotuliukas.gif

A tai ko mes prastesnes uz paryzietes, galim ir nerinkti...

su antra posto dalim nesutinku, bet dėl pirmos tai tiesa gryniausia. stipriausias įspūdis iš Paryžiaus man buvo šunų kakai. visur. ant šaligatvių. po visą centrą. nu, nesu mačiusi Vilniaus senamiesty ant šaligatvio šuns kako. nesu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 21 gruodžio 2008 - 01:19
Pritariu Daiva D. drinks_cheers.gif

O kas liečia tuos parašus, tai kiek supratau reik "tik" daugumos gyventoju, o tai jau tikrai nerealu, nebent aplink gyvena vieni gyvunų mylėtojai, neskaitant šunų augintojų. Čia uždaras ratas, gaunasi kad turi šunį bet negali vedžiot nes nėr tam skirtų plotų, tai ką, aš pavyzdžiui noriu seterio smile.gif tai ka , man jį balkone augint. išsilakstys jis tikrai smile.gif greičiausei pats nusigalabytų išlipęs per balkoną , nes Lietuva bananų kraštas, su biurokratais dar nespejusiais nuo medžių nulipti...
Atsakyti
QUOTE(WodaLaznik @ 2008 12 21, 08:04)
O kas liečia tuos parašus, tai kiek supratau reik "tik" daugumos gyventoju, o tai jau tikrai nerealu, nebent aplink gyvena vieni gyvunų mylėtojai, neskaitant šunų augintojų.

kad daugumoje atvejų man regis reikia tų kaimynų, su kuriais ribojasi sienos, tai būtų kraštiniai, jei tokie yra, apačioje, jei jūsų aukštas ne apatinis ir ne viršutinis, tuomet viršuje esančių...
šiaip tai be abejo, tai absurdiška, juk kaimynai toks daluykas, kad būna persipykę dėl kieme susimušusių savų vaikų, dėl kažkokių šilumos skaitiklių ar kiemo valymo reikalų... juk iš tiesų, tai visi būna sukelia triukšmo, kažkas gal gręžia, remontuojasi, kažkas gal gimdo jautrius vaikus, kurie porą metų dieną naktį klykia, kažkas gal metalą mėgsta ir muzikuoja per dienas... neteisinga, kad šunys taip išskiriami schmoll.gif kažkokia antišuninė visuomenė... iš tiesų, jei žmogus normalus ir normaliai žiūri į savo augintinį, tai tas jo augintinis greičiau yra gėris, nei blogis ax.gif
Atsakyti
tada liuks smile.gif pas mane vieni kaimynai anglijoj kapeika kala, jau metus ju nemateu, o kita ponia irgi uždarbiauja biggrin.gif matyt konsumacija užzijama lotuliukas.gif beliks vienų kaimynų patykot smile.gif bet jie putiovi, manau problemų nekiltų , bo jeigu tris metus iškentėjo mano dukrą tai iškentės ir šunį lotuliukas.gif
Visus su artėjančiom drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveiki 4u.gif

Pagalvojau, kodėl mes gyvūnų mylėtojai buvom pavadinti egoistais , todėl , kad kitais

pasirūpinam ? g.gif . Ir tokios ponios vaikus auklėja doh.gif vai vai....matyt pati

nebloga egoistė...vat tokie "žmonės " šalia mūsų gyvena...

Turime jaustis kalti, kad mylime ir rūpinamės savo augintiniais, na ir visuomenė ,

pasigėdintų...Tegul tik žmonės po savim visus š... susitvarko...,
Atsakyti
Matyt busim užšokę ant Nyčios šalininkų biggrin.gif pagal juos juos visi žmonės yra iš prigimties blogi, tam tarpe ir egoistai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,kur riek krieptis norit iregistruoti suni?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2008 12 31, 11:06)
Sveiki,kur riek krieptis norit iregistruoti suni?

galima ir per vetus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2008 12 31, 11:06)
kur riek krieptis norit iregistruoti suni?

Jeigu avatare teisingai nurodytas miestas, tuomet - adresu šv.Gertrūdos 46, tel. 322333.

QUOTE(Vicious Vici @ 2008 12 31, 11:37)
galima ir per vetus g.gif

Galima, bet pas juos mokėt reikės mirksiukas.gif
Atsakyti