Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

QUOTE(pandutė @ 2009 03 26, 16:45)
o as durne nesenei nusipirkau max factor kazkoks pavadinimas nebepamenu,paprasiau kosmetologes kad padetu pagal veido spalva parinkti,parinko,geltona kaip apelsinas,pinigai i siukslyna,
ka tu manai apie mary kei kosmetika?as is kosmetologes nusipirkau tokia kremine pudra,spalva grynai veido odos,labai dziaugiuosi

man tai labiausiai patinka, kai nueini ii viena Sarma, paprasai krempudros sausai odai - siulo MF, sake labai drekina, tinka oj oj oj kaip, nueini i kita Sarma, paprasai riebiai odai krepudra - ir cia TA PACIA pudra duoda lotuliukas.gif

as tai slaptai nupilu is meginuku pudros i mazus indelius ir namuose pabandau, nes pardavejos kazkaip napataiko...

biski offtopic
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 26, 14:54)
na, kokybiska kosmetika neturetu skatinti sausumo.
Galiu pasiulyt savo varianta ax.gif : nesu isreklamuotu, labai brangiu produktu salininke, nes neturiu tiek pinigu, kad mokeciau uz reklama, pakuotes grozi ir pan. Ieskau optmalaus var. tarp kainos ir kokybes ir siuo metu mano pasirinkimas -
(tau tereiktu pasirinkti tinkanti atspalvi 4u.gif ) MaxFactor No.70 (natural)

Aš irgi turiu šią pudrą (ir būtent tą patį Nr biggrin.gif ), bet man sausina odą, tai ir nebenaudoju g.gif Tik gaila išmestų į balą pinigų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2009 03 27, 13:02)
Aš irgi turiu šią pudrą (ir būtent tą patį Nr  biggrin.gif ), bet man sausina odą, tai ir nebenaudoju g.gif Tik gaila išmestų į balą pinigų  blush2.gif

as irgi turiu ta pati numeri ir dar pati sviesiausia, ir gal ir man sausina g.gif nes kazkaip neatsikratau pleiskanuojancios odos g.gif o T zona yra riebi... hmmm... gal veidas pleiskanuoja del jos, nes kazkaip ankscia to nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 13:29)
as irgi turiu ta pati numeri ir dar pati sviesiausia, ir gal ir man sausina  g.gif nes kazkaip neatsikratau pleiskanuojancios odos  g.gif o T zona yra riebi... hmmm... gal veidas pleiskanuoja del jos, nes kazkaip ankscia to nebuvo  g.gif

na, man nei sausina, nei pleiskanoja 4u.gif Tiesiog netepu ant tik nuvalytos odos, pirma padrekinu su serumu (naudoju "Prevention serum" is Algologie), patepu paakius ir tada tik pudra. Ir ja islyginu su dregna kempinele. Be to - ne kasdien.
Jei esi tikra, kad sausina tikri nuo pudros - rinkis kita varianta 4u.gif

Nemanau, kad MF - idealus variantas, tiesiog kai as mazai naudoju, tai man tinka. Tureciau daug nereikalingu pinigu -rinkciaus "Ne" firmos.
Atsakyti
QUOTE(nepatenkinta @ 2009 03 25, 14:12)
jei nemegsti vandens - gerk nesaldinta arbata - zoleliu, as pvz geriu ramuneliu "lengva" tokia pasidarau ir siurbcioju per diena biggrin.gif

ok smile.gif o ar padeda tau kazka smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 13:32)
man tai labiausiai patinka, kai nueini ii viena Sarma, paprasai krempudros sausai odai - siulo MF, sake labai drekina, tinka oj oj oj kaip, nueini i kita Sarma, paprasai riebiai odai krepudra - ir cia TA PACIA pudra duoda  lotuliukas.gif

as tai slaptai nupilu is meginuku pudros i mazus indelius ir namuose pabandau, nes pardavejos kazkaip napataiko...

biski offtopic

Jau nuo seno zinoma kad max Faktor yra grimo kosmetika, po ja oda nekvepuoja, kemshasi poros ir pan, uz tokia kaina mergaites pirkite Mary kay irtikrai nepasigalesite
Atsakyti
na mano veido oda yra sausa. kartais net atsiranda tokios kaip demes issausejusios, kelis metus vaiksciojau pas gydytojus bet taip nieko ir nepasake g.gif ir galiausiai radau tikrai gera krema, kaina irgi padori tongue.gif nezinau ar bandet kuri IWOSTIN vadinas ax.gif jis be jokiu priedu, ir labai gerai drekina oda, raso kad netgi sumazina vandens netekima ax.gif niekas nepadejo, jokios priemones, kiek pinigu esu isleidus ant visokiu kremu... bet va sis tikrai pagelbejo, siulau pabandyti toms kuriu oda sausa. cia pries metus gal si produktu linija atsirado ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 31 kovo 2009 - 14:59
QUOTE(ella* @ 2009 03 31, 15:57)
na mano veido oda yra sausa. kartais net atsiranda tokios kaip demes issausejusios, kelis metus vaiksciojau pas gydytojus bet taip nieko ir nepasake g.gif ir galiausiai radau tikrai gera krema, kaina irgi padori tongue.gif nezinau ar bandet kuri IWOSTIN vadinas  ax.gif  jis be jokiu priedu, ir labai gerai drekina oda, raso kad netgi sumazina vandens netekima  ax.gif  niekas nepadejo, jokios priemones, kiek pinigu esu isleidus ant visokiu kremu... bet va sis tikrai pagelbejo, siulau pabandyti toms kuriu oda sausa. cia pries metus gal si produktu linija atsirado ax.gif

sveika o kur tokios produkcijos galima gauti?
Atsakyti
gal galetjumet patart koki krema sausai jautriai veido odai ,kuris puikiai tiktju pries tepant pudra ,kad visus issausejimus panaikintju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 03 31, 18:33)
sveika o kur tokios produkcijos galima gauti?

as perku eurokos vaistineje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 03 31, 14:57)
, kaina irgi padori tongue.gif nezinau ar bandet kuri IWOSTIN vadinas  ax.gif  jis be jokiu priedu, ir labai gerai drekina oda, raso kad netgi sumazina vandens netekima  ax.gif  niekas nepadejo, jokios priemones, kiek pinigu esu isleidus ant visokiu kremu... bet va sis tikrai pagelbejo, siulau pabandyti toms kuriu oda sausa. cia pries metus gal si produktu linija atsirado ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif , Iwostin yra vienas is geriausiu pasirinkimu is vaistines. Na, kaina nera tokia jau maza. Deja, yra merginu, kurios ir juo buna nepatenkintos..
Sioje linijoje yra ir paprastas drekinantis kremas ir intensyvus (skirtas dehidratuotai odai) su spf20. Jei jau pasirinkai si krema, jei tau tinka, tai rekomenduociau isigyti tos pacios linijos bemuili prausikli su silko proteinais ir paakiu geliuka su e vitaminu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 31, 21:11)
pritariu drinks_cheers.gif , Iwostin yra vienas is geriausiu pasirinkimu is vaistines. Na, kaina nera tokia jau maza.  Deja, yra merginu, kurios ir juo buna nepatenkintos..
Sioje linijoje yra ir paprastas drekinantis kremas ir intensyvus (skirtas dehidratuotai odai) su spf20. Jei jau pasirinkai si krema, jei tau tinka, tai rekomenduociau isigyti tos pacios linijos bemuili prausikli su silko proteinais ir paakiu geliuka su e vitaminu.  4u.gif

o kuom skiriasi sausa oda nuo dehidratuotos? blush2.gif
Atsakyti