Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

Aš šiaip ne taip prisiverčiu tuos du litrus išgerti, daugiausia tai būna žolelių arbata. Turiu darbe 250 ml puodelį ir žinau, kad per valandą jis turi būti tuščias (nes 8 valandas dirbu). Bet atvirai sakant, tai yra veeee ir užknisa cool.gif O kas 20 min į tuliką tikrai nereikia, čia jau perdedat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2007 03 29, 08:46)
Aš šiaip ne taip prisiverčiu tuos du litrus išgerti, daugiausia tai būna žolelių arbata. Turiu darbe 250 ml puodelį ir žinau, kad per valandą jis turi būti tuščias (nes 8 valandas dirbu). Bet atvirai sakant, tai yra veeee ir užknisa  cool.gif  O kas 20 min į tuliką tikrai nereikia, čia jau perdedat  smile.gif

man žinok reikia... Aš jau tokia... Jei žinau kad reiks tarkim 1-1,5 val važiuoti tarkim - kavos prieš tai jau negeriu
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2007 03 29, 12:46)
  O kas 20 min į tuliką tikrai nereikia, čia jau perdedat  smile.gif

oi reikia ir dar kaip reikia ,,,smile.gif
Atsakyti
Kai padidinu geriamo vandens kiekį nuo įprasto (1,5l H2O), tai tik pirmą dieną kas pusvalandį lakstau į wc, o vėliau viskas susitvarko smile.gif
Atsakyti
Na merginos ir aktualią temikę paskaičiau g.gif pastaruoju metu žiūriu į save ir nepažystu doh.gif oda tokia kaip kempinė nu nemoku pasakyti lyg būtų sudžiūvusi ir ją galima nuimti.Atsirado raukšlelių,o man dar iki 30 metukų tolokai.Reiks varyti pas kosmetologę nes baisu į veidrodį žiūrėti verysad.gif Kokias galima namines kaukes daryti kad oda truputį padrėgnėtų?
Atsakyti
Hermion@, tik draugiskas pastebejimas - jokie kiti skysciai (net ir zoleliu arbata) neatstoja vandens. Ir tie 2l per diena turi buti tik paprastas vanduo, i si kieki neieina nei jokios sriubytes, nei arbatos, nei kazkas pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2007 04 01, 13:10)
Hermion@, tik draugiskas pastebejimas - jokie kiti skysciai (net ir zoleliu arbata) neatstoja vandens. Ir tie 2l per diena turi buti tik paprastas vanduo, i si kieki neieina nei jokios sriubytes, nei arbatos, nei kazkas pan.  smile.gif

Apie sriubą, kavą ir juodą/žalią arbatą, tikiuosi, niekas ir nepagalvojo cool.gif Bet nesaldinta žolelių arbata ir natūralios sultys (ne citrusų - dėl tos pačios priežasties, kaip ir kava blush2.gif ) puikiai atstoja gryną vandenį. Niekur, išskyrus mineralinio vandens reklamą, nemačiau, kad būtų parašyta priešingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip su tom naminem drekinanciom kaukem gal galite kas parekomenduoti?

Mano oda yra misri , jautri ir lengvai (jei taip galima pasakyti ) dehidratuota.
Pora menesiu geriau Biocel kapsules tai pradejo gereti, dabar apleidau sita reikala, tai vel siek tiek pleiskanoja.
Bet labai noreciau naminiu kaukiu receptu .
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif .
Kadangi atėjo šildymo sezonas, tai mano oda visiškai prarado drėgmę. Paskutiniu metu atrodo daugiau nieko ir neveikiu kaip tik ieškau tinkamo stipriai drėkinančio kremo sausai dehidratuotai odai.
Įdomu sužinoti ar kas nors atradote ką nors naujo?

Beje, kas liečia 2 l vandens išgėrimą per dieną. Visai neseniai pasiskaičiau, kad tai beveik yra mitas. Dehidratuotai odai vandens gėrimas visiškai nepadeda ir jokių įrodymų kad padeda nėra. Vandenį gerti reikia tada, kai tavo oda yra nedehidratuota, kad nepasidarytų dehidratuota.
Dar svarbu dalykas, kad nesvarbu ar vasara ar žiema, dieninis drėkinamas kremas visada turi būti su SPF.
O kad po nakties netemptų odelės kai namuose labai sausas oras, reikia daryti taip:vakare pasitepti veidą drėkinančiu kremu ir palaukti kol susigers. Tada į veidą lengvai įmasažuoti kelis lašus kokio nors aliejuko (tinka ir alyvuogių aliejus). Drėkinamas kremas sudrėkins odą, o aliejus neleis tai drėgmei išgaruoti. Ir dar būtų ne pro šalį vakare išdrėkinti kambarį su patalpų dėkintuvu.
Niekada nepirkite drėkinančio kremo stikliniuose peršviečiamuoe buteliukuose, nes tokiuose butelikuose kremas labai greitai praranda visas drėkinančias savybes.
Atsakyti
g.gif įdomu dėl to vandens kiekio. Manyčiau, kad vandens visgi verta stengtis išgerti panašų į rekomenduojamą kiekį, ir ne tik dėl odos. Jis reikalingas ir šalinimo sistemos tinkamam funkcionavimui ax.gif
O dėl odos drėkinimo - pastarųjų mėnesių mano atradimas yra ana lotan kremas. Perku gedimino pr. vaistinėje, pilstomą. Nežinau kiek jis padeda, kiek nešildymo sezonas, bet oda visai normali tapo. Dar aliejumi kartais pasitepu, kaip sakė bobuziuke.
akvariumą namie įsitaisiau - orui drėkinti ir šiaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2007 11 26, 06:36)
g.gif įdomu dėl to vandens kiekio. Manyčiau, kad vandens visgi verta stengtis išgerti panašų į rekomenduojamą kiekį, ir ne tik dėl odos. Jis reikalingas ir šalinimo sistemos tinkamam funkcionavimui ax.gif
O dėl odos drėkinimo - pastarųjų mėnesių mano atradimas yra ana lotan kremas. Perku gedimino pr. vaistinėje, pilstomą. Nežinau kiek jis padeda, kiek nešildymo sezonas, bet oda visai normali tapo. Dar aliejumi kartais pasitepu, kaip sakė bobuziuke.
akvariumą namie įsitaisiau - orui drėkinti ir šiaip ax.gif

O gal žinot, kur Kaune Anos Lotan kremų būtų galima įsigyti? Kokia vid jų kaina?
Atsakyti
Rutuliuxaz, taip vandens gėrimas manau tikrai nepakenks mirksiukas.gif .
O tas Ana Lotan kremas kaip tiksliai vadinasi ir kokiam odos tipui yra skirtas?
Atsakyti