Įkraunama...
Įkraunama...

Mokestis už liftą

Kokia pas jus mokesčių už liftą tvarka? Pas mus mokama pagal gyvenamo ploto kvadratūrą, t.y. kuo didesnis butas, tuo daugiau moki, nepriklausomai nuo jame gyvenančių žmonių skaičiaus. Aš manau, kad taip neteisinga, norisi sužinoti, kaip pas jus. Ir dar: ar šunys taip pat įtraukti apskaitą už liftą, jeigu mokama nuo personų skaičiaus.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 15:58)
Kokia pas jus mokesčių už liftą tvarka? Pas mus mokama pagal gyvenamo ploto kvadratūrą, t.y. kuo didesnis butas, tuo daugiau moki, nepriklausomai nuo jame gyvenančių žmonių skaičiaus. Aš manau, kad taip neteisinga, norisi sužinoti, kaip pas jus. Ir dar: ar šunys taip pat įtraukti apskaitą už liftą, jeigu mokama nuo personų skaičiaus.

Man atrodo, kad mes mokame nuo žmonių skaičiaus ir gyvūnai neįtraukti.
Atsakyti
Mokame nuo kvadratūros (Vilnius).
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 02 21, 21:35)
Mokame nuo kvadratūros (Vilnius).

wacko.gif tai tu man pasakyk kiek reikes moketi, jei butas 160 kv/m g.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 02 21, 20:44)
wacko.gif tai tu man pasakyk kiek reikes moketi, jei butas 160 kv/m  g.gif

Tai ir aš pagalvoju, kodėl reikia mokėti nuo kv., kažkoks absurdas, man paaiškino, kad tai nusprendžia savivaldybėje, man atrodo, kad tai turėtų spręsti namo gyventojai, tikriausiai mūsų komendantas grybą pjauna, tai noriu sužinoti kaip pas kitus
Atsakyti
mes irgi mokam nuo kvadratūros doh.gif kažkokia nesąmonė, man atrodo.. juk ne kvadratai, o žmonės jais važinėjasi..
Atsakyti
bet tai pala blink.gif o kur logika g.gif tai jei pas mus 160 kv/m ir mes gyvenam dviese, tai ir liftu tik dviese vazinejam. o kiek tokiu yra, kurie 2 kambariu bute, kokiu 50-60 kv/m gyvena kokie 5 zmones (turiu gera pavyzdi, nes zinau, kad gyvena vyras su zmona, anyta ir 2 vaikai) doh.gif ir ka? tai kodel jie maziau turi uz lifta moketi. nesamone bash.gif
nu kokia neteisybe, jei mums reikes uz kvadratura moketi schmoll.gif ir is kur tokie debiliski sprendimai...atsiprasant blush2.gif susinervinau juodai doh.gif
gal kas gali pasakyti preliminariai kiek mokate uz 1kv/m ir uz 1 zmogu?
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 15:58)

As moku pagal kvadratura. Gaunasi, kad gyvenu viena su mazu vaiku, o moku uz 83kvadratus. Lifto mokestis ir kaupiamosios lesos gaunasi labai daug, tik dabar tiksliai neaysimenu kiek, bet jau ir mane nervas ima kad uz kvadratura reikia moketi. Musu 8aukstas.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 22:02)
Tai ir aš pagalvoju, kodėl reikia mokėti nuo kv., kažkoks absurdas, man paaiškino, kad tai nusprendžia savivaldybėje, man atrodo, kad tai turėtų spręsti namo gyventojai, tikriausiai mūsų komendantas grybą pjauna, tai noriu sužinoti kaip pas kitus

gal sakau seniunijoje nusprendziama, o ne savivaldybeje ax.gif
tai kas priklausote virsuliskiu seniunijai bigsmile.gif kaip su mokesciais uz lifta g.gif

ir isvis nieko nebesuprantu wacko.gif pasirodo mano zinios pasenusios doh.gif arba as kazko nebesuprantu g.gif nes nuo siu metu is tikro savivaldybe, o ne seniunija sprendzia kaip mokama uz lifta, kad visiems tvarka butu vienoda...kas nors paaiskinkit kaip kas yra is tiesu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 21 vasario 2007 - 21:19
Mes už visas paslaugas mokam pagal plotą doh.gif Pikta ir dėl lifto, ir dėl šiukšlių.

Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 02 22, 12:58)
Mes už visas paslaugas mokam pagal plotą  doh.gif Pikta ir dėl lifto, ir dėl šiukšlių.

vienu zodziu blink.gif kai mums ateis saskaiteles beliks tik nusisaut cray.gif
Atsakyti
Moku pagal registruotų asmenų skaičių (Kaunas).
Atsakyti