Įkraunama...
Įkraunama...

Mokestis už liftą

Mes taip pat nuo kvadraturos, visiska neteisybe, bet ka daryti doh.gif
Atsakyti
oj, pas mus tai geriausiai ... mokam uz lifta nuo to kiek asmenu ten gyvena, mes dviese, bet mokam uz 3, nes pries tai buvo prirasyti 3 asmenys (seni seimininkai), nors ir buvome musu seniunijoje ir sutvarkem visus dok. reikes dar eiti aiskintis, bet cai dar ne viskas, musu liftas dirba tik 2-3 savaites, savaite kaip min jis yra atjungtas uz skolas doh.gif siuksles isveza gal 2 kartus i savaite, prie laiptines sviestuvas dega TIK diena doh.gif zodziu bardakas .... pinigus surinko jau du kartus laiptines remontui, bet nieko nepadare schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi moku pagal kvadratūrą. (Klp.) schmoll.gif 80 kv.m = 18,?? + 4,?? (amortizacija). schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 22 vasario 2007 - 12:51
QUOTE(pupa @ 2007 02 22, 12:58)
Mes už visas paslaugas mokam pagal plotą  doh.gif Pikta ir dėl lifto, ir dėl šiukšlių.

Uz lifta mokam pagal kvadratura,o uz siuksles nuo zmoniu skaiciaus mokestis priklauso. ax.gif
Atsakyti
O kokia suma mazdaug mokate? Mes gyv. 76kv.m. 7 aukstas mokame apie 23 lt. Mokame tik už šiukšlių išv. nuo žmonių sk., visa kita pagal kv.
Atsakyti
Gyvenam as su vaiku. 83kvadratai. Si menesi atejo lifto tech prieziura be PVM 14,36, kaupiamosios lesos liftams be PVM 10.39, ai dar lifto elektra, bet nezinau kiek, nes pries tai buvau permokejusi.
8aukstas is 9
doh.gif

Teritorijos prie ziura be PVM 6.14

Technine prieziura 9.64
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 23 vasario 2007 - 12:43
Pas mane 51 kv.m ir moku pagal kvadratura tai man gaunasi apie 14 Lt ir gyvenu viena smile.gif
Atsakyti
o mes mokam nuo žmonių.. bet irgi nesamone..... va prieš tai čia gyveno 5 zmones.. registruotas tik vienas.... tai ir mokejo kaip už vieną doh.gif taip kad mėr teisybės ar taip ar taip.. aš manau kad turėtų būti fiksuotas mokestis BUTUI nepriklausomai nuo kvadratūros ir žm skaičiaus....
Atsakyti
mes ir mokam uz lifta nuo buto kvadraturos doh.gif beje ir uz lifto apsvietima mokam taip pat nuo buto kvadraturos doh.gif ir niekaip negalim issiaiskint kodel tokie mokejimai yra g.gif juk mano seimai (3 asm) iejus i lifta jis nepasidaro didesnis ar sviesesnis blink.gif
Atsakyti
Nemokam clap.gif clap.gif clap.gif Pirmo aukšto privalumas cool.gif
Atsakyti
Mes ir mokam už kvadratūrą doh.gif bet kas blogausia tai tiek prisigalvoja visokių papildomų eilučių: lifto eksplotacija, lifto elektra, lifto priežiūra...taoi gaunasi sakyčiau visai nebloga suma...vien žo plėšikai
Atsakyti
Musu namui tik 9 men. Uz lifta mokame pagal kv. 60 kv.m. butui iseina apie 10-11 lt.(cia ir ekspluatacija ir el.energija).
Atsakyti