Kokia pas jus mokesčių už liftą tvarka? Pas mus mokama pagal gyvenamo ploto kvadratūrą, t.y. kuo didesnis butas, tuo daugiau moki, nepriklausomai nuo jame gyvenančių žmonių skaičiaus. Aš manau, kad taip neteisinga, norisi sužinoti, kaip pas jus. Ir dar: ar šunys taip pat įtraukti apskaitą už liftą, jeigu mokama nuo personų skaičiaus.
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 15:58)
Kokia pas jus mokesčių už liftą tvarka? Pas mus mokama pagal gyvenamo ploto kvadratūrą, t.y. kuo didesnis butas, tuo daugiau moki, nepriklausomai nuo jame gyvenančių žmonių skaičiaus. Aš manau, kad taip neteisinga, norisi sužinoti, kaip pas jus. Ir dar: ar šunys taip pat įtraukti apskaitą už liftą, jeigu mokama nuo personų skaičiaus.
Man atrodo, kad mes mokame nuo žmonių skaičiaus ir gyvūnai neįtraukti.
QUOTE(Auges @ 2007 02 21, 21:35)
Mokame nuo kvadratūros (Vilnius).

QUOTE(biscuit @ 2007 02 21, 20:44)
Tai ir aš pagalvoju, kodėl reikia mokėti nuo kv., kažkoks absurdas, man paaiškino, kad tai nusprendžia savivaldybėje, man atrodo, kad tai turėtų spręsti namo gyventojai, tikriausiai mūsų komendantas grybą pjauna, tai noriu sužinoti kaip pas kitus
mes irgi mokam nuo kvadratūros
kažkokia nesąmonė, man atrodo.. juk ne kvadratai, o žmonės jais važinėjasi..

bet tai pala
o kur logika
tai jei pas mus 160 kv/m ir mes gyvenam dviese, tai ir liftu tik dviese vazinejam. o kiek tokiu yra, kurie 2 kambariu bute, kokiu 50-60 kv/m gyvena kokie 5 zmones (turiu gera pavyzdi, nes zinau, kad gyvena vyras su zmona, anyta ir 2 vaikai)
ir ka? tai kodel jie maziau turi uz lifta moketi. nesamone
nu kokia neteisybe, jei mums reikes uz kvadratura moketi
ir is kur tokie debiliski sprendimai...atsiprasant
susinervinau juodai
gal kas gali pasakyti preliminariai kiek mokate uz 1kv/m ir uz 1 zmogu?

nu kokia neteisybe, jei mums reikes uz kvadratura moketi

gal kas gali pasakyti preliminariai kiek mokate uz 1kv/m ir uz 1 zmogu?
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 15:58)
As moku pagal kvadratura. Gaunasi, kad gyvenu viena su mazu vaiku, o moku uz 83kvadratus. Lifto mokestis ir kaupiamosios lesos gaunasi labai daug, tik dabar tiksliai neaysimenu kiek, bet jau ir mane nervas ima kad uz kvadratura reikia moketi. Musu 8aukstas.
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 22:02)
Tai ir aš pagalvoju, kodėl reikia mokėti nuo kv., kažkoks absurdas, man paaiškino, kad tai nusprendžia savivaldybėje, man atrodo, kad tai turėtų spręsti namo gyventojai, tikriausiai mūsų komendantas grybą pjauna, tai noriu sužinoti kaip pas kitus
gal sakau seniunijoje nusprendziama, o ne savivaldybeje

tai kas priklausote virsuliskiu seniunijai

ir isvis nieko nebesuprantu

Mes už visas paslaugas mokam pagal plotą
Pikta ir dėl lifto, ir dėl šiukšlių.

QUOTE(pupa @ 2007 02 22, 12:58)
vienu zodziu

Moku pagal registruotų asmenų skaičių (Kaunas).