Nerealu, sėdžiu atvėpusiu žandikauliu, mano simpatijos.... ... "Žolė, auganti užšalusioje baloje", "Gaivūs vaisiai", "Vandens burbūlai, burbūliukai", "Lašas po lašo" O kas dėl nuotraukų su žmonėmis, tai man nelabai , tik va ta su leliu "Vanduo verčia susimastyi" , tai žiūrėjau kol atsipeikėjau.
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama. Dabar pažiūrėjau,kad tuo paštu seniai nebesinaudoju ir negaliu įeiti jei į el. paštą siuntėt.
Galima galį až kokiu persiųsti paštu origanlą jei reikia?
o tą prašymą į el paštą siuntėt ar až, nes aš šiandien įdėjau foto į konkursą, turbūt dar tvirtinama, o kokiu paštu aš čia prsiregistravus, nebežinau....nes turiu nemažai el dėžučių. tai kur persiųsti tą originalą, į kieno paštą?
Niu dabar jau aš būsiu priekabi. Ar čia tik man vienai atrodo, kad kai kurios nuotraukytės (lašas po lašo, vandens burbuliukai, gaivūs vaisiai, užšalusios snaigės) yra padailintos kažkokiom programikėm (fotošopu). Argi tai galima pagal konkurso taisykles?