QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 24, 14:53)
"pasaulyje kai kas butent spyruoklinius vertina butent del ju
minkstumo ir suteikiamo komforto,
panasaus i vandens lovas" tai jusu ankstesne citata

is jos supratau, kad vandens lova minksta

(tikrai nesu joje miegojusi)
arba reikskite mintis tiksliau ir aiskiau, arba is vis susilaikykite

kiek paskaitau, ten kur kalbama apie ciuzinius, tai esminis jusu tikslas - ne patarti, bet PAPRIESTARAUTI , jeigu tik nezinantis zmogus suabejoja savo nuomone

keistai jus cia reiskiates, mano manymu
Tam kad padaryti spyruoklini panasesni i vandens lovos suteikiama efekta, ji reikia padaryti minksta, kad plaukiotu spyruokliu blokas. Ne visada viska pasakau iki galo, sorry. Tas minkstumas vandens lovoje yra salyginis. Seip vanduo yra kietas, bet jis greitai skirstosi ir nuo svorio traukiasi tolyn, uzleisdamas jam vieta. Pojutis nera nei tai minkstas, nei tai kietas, bet pakankamai patogus, tik vartytis sunku ir islipti is vandens lovos problematiska.
O del mano patarimu ir atsiliepimu tai cia jusu nuomone. Jeigu atidziau paskaitytumet visas temas, suprastumet, kad is manes buvo labai daug patarimu. Tik kai kurie zmones nori ne patarimo, o pritarimo, tai du nesuderinami dalykai is mano puses jei klausejas klaidingai masto pagal mane.
Dazniausiai nepatenkinti tie, kurie nenori klausytis ir yra jau nusipirke ar uzsisake ciuzinius ir tenori tik pritarimo, kad ju pasirinkimas geriausias. Deje cia as bunu brudasas ir daznai nuviliu zmones, jei issirenka koki mesliuka.