Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

sakykit,o niekas nepastebėjot,ar nepelėja jums dormeo čiužiniai?Nes aš gavau tokią info,kad viskas kaip ir gerai,bet tipo jie pradeda pelėti per laiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2008 04 03, 09:36)
sakykit,o niekas nepastebėjot,ar nepelėja jums dormeo čiužiniai?Nes aš gavau tokią info,kad viskas kaip ir gerai,bet tipo jie pradeda pelėti per laiką  g.gif

g.gif tai jeigu zmones ne ant groteliu deda ciuzini, tai aisku, kad pelyti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 03 21, 18:46)
DORMEO!!!

Ciuziniu palyginimai su kitais produktais, artimiausiais pagal struktura ir medziagas :

Dormeo Memory 200x160 1020Lt
1. Gabriela(Lonas) 1200Lt Geresnis valomas gobelenas ir oro tarpai kvepavimui;
2. Bahrain(M&K Kolo) ? Antilalerginis nuimamas uzvalkalas su klimato kontrole.
Dormeo Prestige 200x160 830Lt
1. Viola(Lonas) 900Lt Pastarasis turi 3 anatomines zonas ir nuimama gobelena;
2. Alegro-25(Litbed) 639Lt turi nuimama uzvalkala;

Dormeo Orthopedic 200x160 600Lt
1. Marina(Lonas) 610Lt Masazinis pavirsius ir nuimamas gobelenas;
2. Alegro-35(Litbed) 800Lt Nuimamas antialerginis gobelenas;
3. Eos(Fey&Co) 672Lt Nuimamas antialerginis gobelenas;
4. Rolpak-25(M&K Kolo) ? Nuimamas gobelenas.

Kaip matote turi ir kiti panasiu analogu ir kainos nesikandzioja, o medziagos is kuriu pagaminti, tikrai ne ka prastesnes, o daugumoje variantu ir geresnes.
Beje Dormeo labai slepia is ko gamina ciuzinius.

Per visa tema pirmas kazkoks konkretus pasisakymas. Daugiau tik blevyzgos. Dormejo blogiausias is blogiausiu. Jau taip ikirejo. Jau supratom tave, kad Dormejo yra labai blogai. Bet va kad daugiau ir konkreciau parasytum, tai perskaicius visa tema taip ir neradau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2008 04 07, 14:21)
Per visa tema pirmas kazkoks konkretus pasisakymas. Daugiau tik blevyzgos. Dormejo blogiausias is blogiausiu. Jau taip ikirejo. Jau supratom tave, kad Dormejo yra labai blogai. Bet va kad daugiau ir konkreciau parasytum, tai perskaicius visa tema taip ir neradau blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nezysk Doviliuk, o padekok geriau.
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2008 04 07, 14:21)
Per visa tema pirmas kazkoks konkretus pasisakymas. Daugiau tik blevyzgos. Dormejo blogiausias is blogiausiu. Jau taip ikirejo. Jau supratom tave, kad Dormejo yra labai blogai. Bet va kad daugiau ir konkreciau parasytum, tai perskaicius visa tema taip ir neradau blink.gif  blink.gif  blink.gif

Miegojau ant dormeo memory, man jis patiko, o ortopedic man kietokas
Atsakyti
Mes pirkome Dormeo ciuzini pries 7 menesius (1800x2000).
Labai patenkinti suo pirkiniu. Siu metu niekas ne peleja.

(Gal zmogus per intensiviai isnaudoja ta ciuzini ir pila ant jo daug visokiausiu skysciu. biggrin.gif Tada bet koks ciuzinis gali pradeti peleti.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NFSMW: 07 balandžio 2008 - 15:05
Turime Dormeo jau beveik metus. Tik malonus pojuciai.
Atsakyti
4u.gif Gal zinot, ar galima uzsakyti 'Dormeo" ciuzini 90x150 g.gif
Prisiskaiciau visokiu komentaru...tai net nezinau, kokios firmos geriau rinktis vaikams ciuzinukus?
g.gif
Atsakyti
sviekos

uzsisakiau ir as ciuzini - ortopedini smile.gif paskatino geri atsiliepimai SM. Tik dabar trubut 2 men. lauksiu doh.gif na bet man neskubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 04 10, 18:44)
sviekos

uzsisakiau ir as ciuzini - ortopedini smile.gif paskatino geri atsiliepimai SM. Tik dabar trubut 2 men. lauksiu  doh.gif na bet man neskubu smile.gif

zirint kokiu ismatavimu, jei 180-200 gali tekt palaukt. mes norejom memory, tai po daugiau kaip dvieju menesiu laukimo nueijom ir nuspirkom 160 orthopedic maximoje i viso, ir dar ju pardutovue yra Mandarine Vilniuje, kur sake irgi iki 160 orthopedic vietoj paprastai turi.
Atsakyti
Kaip suprantu, tai memory yra minkštesnis? g.gif Ar jis įsispaudžia, lieka duobė, kuri palaipsniui išsilygina pakeitus kūno padėtį? Todėl jis "memory"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 04 07, 15:04)
Nezysk Doviliuk, o padekok geriau.

Nieko panasaus i zyzima... ir vistik nelabai matau uz ka dekoti. Ir cia tik tarp kitko, tai as visai ne Dovile
Atsakyti