Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

QUOTE(lina_vid @ 2009 06 08, 15:25)
Apie puse metu miegam ant sofos, ir labai pradejo skaudeti nugara. Tiek man, tiek draugui. Planuojam pirkti Dormeo Renew ciuzinuka. Gal kas turejot panasiu problemu? Ar nugara nustojo skaudeti?  ax.gif

mes turim jau virs metu laiko, kai ner galimybes normalios lovos turet - mums pilnai pakanka. Nugaros nepraeis skaudet, jei kazkokiu bedu turit rimtu, bet maloniau gulet, islygina nelygumus sofos. Vienintelis nepatogumas - ta uzvalkala nuimt ir isplauta uzvilkt doh.gif MB su nugara negerai, tad jam patogiau, ne taip nuvargsta miegodamas 4u.gif
Atsakyti
Aš gal nelabai į temą, bet gal galėsit atsakyti į mano klausimą. Aš susidomėjau Dormeo pagalvėmis, mane domina kokia jų priežiūra, ar galima visą skalbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2009 07 12, 23:10)
Aš gal nelabai į temą, bet gal galėsit atsakyti į mano klausimą. Aš susidomėjau Dormeo pagalvėmis, mane domina kokia jų priežiūra, ar galima visą skalbti  g.gif

Viskoelastines medziagos, kaip ir kitu poliuretanu, negalima skalbti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 07 13, 08:06)
Viskoelastines medziagos, kaip ir kitu poliuretanu, negalima skalbti.

O kaip tuomet valoma viskoelastinė medžiaga?
Atsakyti
as irgi biski i tema, biski ne i tema. neradau temos apie Dormeo pagalve.
taigi klausiu cia. kas isbande tokia
http://www.dormeo.lt...=cat_5235_other

ir tokia?

http://www.dormeo.lt...o=29044_related

koks tarp ju skirtumas? pirmoj panasi i musu iprasta pagalve, gal su ja yra patogiau? nes su ta antraja man bent jau atrodo kad patogu meigot tik ant nugaros. o ant sonu ne, ens noresisi pakist kazka po galva.
pati jau pusmeti kankinuosi nuo kaklo skausmu, atsikeliu nepailsejus ir su skaudanciu kaklu. nors miegu jau 2 metus su ta pa cia pagalve. nesuprantu kas pasidare
g.gif

laukiu atsiliepimu

Atsakyti
Antroji patogi ir ant šono. Ant tokių miegam jau ne pirmus metus, jau mąstau apie tempur tokias pat.
Atsakyti
mes irgi miegam ant isskleidziamos lovos,kuri yra labai kieta,preis keleta men nusipirkom dormeo renew ciuzinuka,tikrai patogiau miegoti ir nenuskausta sonu
kartu pirkome ir ortopedines pagalves,mums thumbup.gif jos tik atrodo nepatogios pasiziurejus,bet mums patiko.Dabar jau pripratom prie ju,bet is pradziu buvo gana keistas jausmas,atsiguli ir galva po truputi nugrimsta i pagalve,nemoku net papasakoti g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chemija @ 2009 07 27, 10:29)
Antroji patogi ir ant šono. Ant tokių miegam jau ne pirmus metus, jau mąstau apie tempur tokias pat.

o sakyk, is karto pripratot? nebuvo keista, nejauku? kokio dydzio turit?
Papildyta:
QUOTE(mamuliukas333 @ 2009 07 27, 10:30)
mes irgi miegam ant isskleidziamos lovos,kuri yra labai kieta,preis keleta men nusipirkom dormeo renew ciuzinuka,tikrai patogiau miegoti ir nenuskausta sonu
kartu pirkome ir ortopedines pagalves,mums  thumbup.gif  jos tik atrodo nepatogios  pasiziurejus,bet mums patiko.Dabar jau pripratom prie ju,bet is pradziu buvo gana keistas jausmas,atsiguli ir galva po truputi nugrimsta i pagalve,nemoku net papasakoti  g.gif  thumbup.gif

aha, isivaizduoju koks jausmas. o nesinorejo auksciau miegot? ar pakist kaip paprasta pagalve po galva?
Atsakyti
ziuriu cia bendraujama ne tik apie dormeo g.gif Pakartosiu savo klausima, kuri uzdaviau kitoj temoj apie ciuzinius biggrin.gif

Zoran, help mirksiukas.gif
Reikalingas 180x200 ciuzinys, butu gerai "vesesnis", nes girdejau, kad ant lateksiniu labiau prakaituojama g.gif
Ciuzinio groteliu lentutes plotis 5,2 cm, tarpai tarp lentuciu - po 9,7 cm, groteliu sutankint neimanoma (anot pardavejo). Mieganciuju ugiai 188 ir 162.

Padekite prasau 4u.gif Galima ir i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 27 liepos 2009 - 20:17
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 27, 11:56)
as irgi biski i tema, biski ne i tema. neradau temos apie Dormeo pagalve.
taigi klausiu cia. kas isbande tokia
http://www.dormeo.lt...=cat_5235_other
ir tokia?

http://www.dormeo.lt...o=29044_related

koks tarp ju skirtumas? pirmoj panasi i musu iprasta pagalve, gal su ja yra patogiau? nes su ta antraja man bent jau atrodo kad  patogu meigot tik ant nugaros. o ant sonu ne, ens noresisi pakist kazka po galva.
pati jau pusmeti kankinuosi nuo kaklo skausmu, atsikeliu nepailsejus ir su skaudanciu kaklu. nors miegu jau 2 metus su ta pa cia pagalve. nesuprantu kas pasidare
g.gif

laukiu atsiliepimu

Labas, prisipazinsiu, as dirbu TopShop'e.. galiu trumpai papasakoti pagr. skirtumus.

MEMOSAN 30x50 (su bangele)
labai maža, lab. tinka vaikams ir žmonėms kurie nemėgsta vartytis miego metu..
pagaminta iš VIENTISOS viskoelastinės medžiagos..
dažnai renkasi moterys, o vyrams lab. nepatinka, nes ji praktiškai galvos dydžio.

CLASSIC 48x74
labai aukšta, ją lab. perka vyrai. Čia jau jų stichija.
pagaminta iš viskoelastinės medžiagos DALELIŲ.
Man asmeniškai jaučiasi, kad ji nėra tiek minkšta, kiek pirmoji.

dabar yra pagaminta MEMOSAN PLIUS 50x70 (su bangele)
kuo ji skiriasi nuo pirmosios? DYDZIU ir tuo, kad ji pagaminta
su ALIJOŠIAUS ekstraktu, kuris ramina.
Šitą patariu įsigyti jei kankina nemiga, šiaip prastai išsimiegate.
Ant šitos pagalvės ir aš miegu:D
Memosan plius yra naujovė, ją kol kas parduodam telefonu tik
savo klientams, kurie ne vieną prekę pas mus pirkę..
Bet jei labai domins - sakykit, paimsiu kaip sau, su nuolaidėle:)
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 27, 11:45)
o sakyk, is karto pripratot? nebuvo keista, nejauku? kokio dydzio turit?

Mes tai lengvai pripratom, man po pūkinės pagalvės atgaiva buvo, kaklas rečiau paskausta, tik užvalkalas keistokos medžiagos gal buvo. Nėra ji per maža, ta prasme, kad po galva visur ji yra, bet po pečiu jau ne, na nežinau, man nebent kad minkštesnė kiek būtų norėtųsi, o forma tai labai tinkama ir dydis irgi, vyrui taip pat patinka, bet jis neišrankus, jam ką pakiši tas tinka smile.gif

Mes turim tas kur 30 x 50 kogero, dormeo memosan.

Taip pat ir čiužiniai dormeo, patys pigiausi, kur buvo paprasti. Man tai per kietas schmoll.gif Todėl nusipirkom renew tuos čiužinukus, tai dabar gavosi taip, kad aš dar ant dviejų tų renew miegu blush2.gif , o vyras tiesiog ant čiužinio (pas mus atskiri čiužiniai, nes groitelės tokios kur lankstomos). Tai ant dviejų renew miegoti jau irgi pasaka biggrin.gif Bet čia tiems kas minkštai mėgsta, po šitų visų dormeo supratau tiksliai, kad man tai tik minkčiau, prieš tai meigodavom ant spiruoklinio tokio aukšto čiužinio, veisedos berods, vyras įlipa į lovą, tai visas čiužinys banguoja, kaip kokia vandens lova, irgi nieko visai man, o kitam katastrofa būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chemija: 02 rugpjūčio 2009 - 00:13
Kadangi dauguma iesko patarimo renkantis ciuzini, galiu isreiksti savo nuomone Dormeo atzvilgiu. Daugiau nei puse metu turiu Lono medea plus. Tikrai nesisivaizdavau, kad ciuzinys gali tureti toookia didele itaka miegui. Pojutis fantastiskas. Ciuzinys labai geras. Mokejau apie 2000 lt (160*195). Praejusi savaitgali draugai pagulde mane ant neseniai gauto dormeo memosan. Negalejau patiketi, kad skirtumas toks akivaizdus. Ciuzinys niekam tikes, jis nevertas ne tik kad puses bet ir ketvirtadalio maniskio ciuzinio kainos. Itariu reklama per tv sudaro didziaja ciuzinio kaina :)Tad siulyciau nepasikliauti brukama reklama per tv ir skirti daugiau pinigu savo pasirinkimui bei issirinkti ciuzini, kuris jums tarnaus ilgai.
P. S. Paklausykit Zoran, nes jo patarimai manau vieni kompetetingiausi, nors ir kaip nekuriems nepatiktu
Atsakyti