Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

QUOTE(Kaktuke @ 2009 08 13, 13:41)
turiu Dormeo ciuzini jau 2 metus ir nieko blogo negaliu apie ji pasakyti. jistikrai nera minkstas, bet kadangi mes tokio norejom ir esam priprate ant kietesnio miegoti tai mums labai gerai.  tikrai nejauciu kada vyras keliasi i darba, nes ciuzinys "nesiubuoja" ant jo nepasokines (kas nelabai patinka mano dukrytei smile.gif ) rekomenduoju mirksiukas.gif

O tai kodel tada nepirkote Lono Miege-2 ciuzinio? Jis irgi kietas, poliuretanas auksesnio tamkio, cekiskas, o ne kinietiskas, uzvalkalas nusegamas, matosi ka perki ir kaina apie 350Lt. Gal nelygis? Gal tik del to, kad nereklamuojamu prekiu neperkate?
Atsakyti
DORMEO turi mano giminaiciai, bet nieko gero paie ji atiliepti negali g.gif metus laiko miegojo palyginus normaliai, bet po metu jau neliko nieko gero is to ciuzinio. nezinau, gal tik jiems nepasiseke ax.gif as tai pirkau tempur thumbup.gif nors pirmus du menesiu tai nepavyko man ant jo issimiegoti blink.gif tik nezinau priezasciu: ar tas skleidziamas kvapas trukde miegoti ar tai, kad buvau pratusi miegoti ant kieto pavirsiaus, o sitas ciuzinys issiformavo pagal mano kuna. taciau issivedinus kvapui ir man apsipratus tai nekeisciau as to ciuzinio i nieka kita pasaulyje thumbup.gif tiesa, jo kaina nemaza, apie 6kLt kainavo. jei kas sau gali tai leisti, tai tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites. As tai irgi turejau Dormeo, bet subyrejo jis man po metu. Gabaliukais kazkaip. Fuuu ... Nusipirkom su vyru TRIVILITOS. Va tas tai super ir svarbiausia neskleidzia. Issirinkom Ziema - Vasara. Is Magiju serijos. Pabandykit mergaites smile.gif
Atsakyti
mes dar tik puse metu temiegam,bet man labai patinka,nebeskauda nugara,nes diena dar kosmodiska nesioju m:)
Atsakyti
Gal klausimas nebus itin aiškus ir konkretus, bet visgi noriu pasidomėt..
Planuojam pirkt antžiučinį. Renkuosi tarp Dormeo Renew ir Lono viskoelastinio antčiužinio.. Na, jei žiūrėti į kainą, tai pagal esamas Dormeo pigiau, bet ir beveik per pusę plonesnis. Taigi pagal storį, labiau apsimoka pirkti iš Lono..
Bet man iškyla dar viena problema. Tie čiužiniai juk yra tikrai gan minkšti. Ar nebus per daug minkštas antčiužinis iš Lono? Ar nebus, kad susmegsiu tiesiog į jį? blush2.gif
Šiaip nemėgstu itin kietai miegot, bet savu laiku teko, ir tai nepasirodė didžiulė problema. Minkštumas gal irgi nėra problema, bet unsure.gif bet norisi nei per minkštai, nei per kietai unsure.gif
Su Dormeo antžiučiniu per minkšta, spėju, tikrai nebus, o kaip dėl Lono?
Jei kas nors turit, tai gal galit pakomentuot..

Būtų labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2009 08 16, 19:45)
Gal klausimas nebus itin aiškus ir konkretus, bet visgi noriu pasidomėt..
Planuojam pirkt antžiučinį. Renkuosi tarp Dormeo Renew ir Lono viskoelastinio antčiužinio.. Na, jei žiūrėti į kainą, tai pagal esamas Dormeo pigiau, bet ir beveik per pusę plonesnis. Taigi pagal storį, labiau apsimoka pirkti iš Lono..
Bet man iškyla dar viena problema. Tie čiužiniai juk yra tikrai gan minkšti. Ar nebus per daug minkštas antčiužinis iš Lono? Ar nebus, kad susmegsiu tiesiog į jį?  blush2.gif
Šiaip nemėgstu itin kietai miegot, bet savu laiku teko, ir tai nepasirodė didžiulė problema. Minkštumas gal irgi nėra  problema, bet  unsure.gif bet norisi nei per minkštai, nei per kietai  unsure.gif
Su Dormeo antžiučiniu per minkšta, spėju, tikrai nebus, o kaip dėl Lono?
Jei kas nors turit, tai gal galit pakomentuot..

Būtų labai ačiū  4u.gif

Turi uosviai ir dalis kaimynu, kruva kitu atsiliepimu. Dormeo neapsimoka jokiais budais, nes moki uz 3cm mazo tankio viskoelastini poliuretana, kuris is principo labai mazai ka keicia, o 5-6cm storio tris kartus tankesni - laiko tris kartus ilgiau ir duoda sioki toki komforta.
Atsakyti
Ačiū, Zoran.

Dar klausimas.
Teko girdėt, kad jie gan dažnai prisigeria kvapų? Tai tiesa ar ne?
Jei taip, tai kaip dažnai jį reiktų vėdint?
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2009 08 17, 17:03)
Ačiū, Zoran.
Dar klausimas.
Teko girdėt, kad jie gan dažnai prisigeria kvapų? Tai tiesa ar ne?
Jei taip, tai kaip dažnai jį reiktų vėdint?

Maziau bezdeti reikia, o siaip vedinti gerai kasdien, nuklojus kaldra.
Atsakyti
Sveiki visi.
Atlikus tyrimus paaiskejo, kad as alergiskas dulkiu erkem.
Tai reiketu kaip ir patarimo nusimanaciu zmoniu. Koki ciuzini (bei pagalves, kaldras) pirkti. Man visai nerupi minkstumai, svelnumai ir kt. Svarbu tik kad nesiveistu dulkiu erkes. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(deedzej @ 2009 08 19, 17:36)
Sveiki visi.
Atlikus tyrimus paaiskejo, kad as alergiskas dulkiu erkem.
Tai reiketu kaip ir patarimo nusimanaciu zmoniu. Koki ciuzini (bei pagalves, kaldras) pirkti. Man visai nerupi minkstumai, svelnumai ir kt. Svarbu tik kad nesiveistu dulkiu erkes. Aciu.

Gal tu i ciuziniu tema nueik ir pirma puslapi bent perskaityk, visi atsakymai ten yra.
Atsakyti
o as uzsisakiau...... Zoran, nesijuok lotuliukas.gif spyruoklini, i kuriuos net neziurejau biggrin.gif . Is Trivilitos, magija9 ax.gif kai jau gausiu, galesiu komentuoti biggrin.gif beje kaina 1232 gavos, nes nuolaida dar taike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 19 rugpjūčio 2009 - 20:10
QUOTE(Rudaakė @ 2009 08 19, 21:09)
o as uzsisakiau...... Zoran, nesijuok  lotuliukas.gif  spyruoklini, i kuriuos net neziurejau biggrin.gif . Is Trivilitos, magija9 ax.gif  kai jau gausiu, galesiu komentuoti  biggrin.gif  beje kaina 1232 gavos, nes nuolaida dar taike  4u.gif

O ko cia juoktis, geriau nei Dormeo bet kuris modelis, komfortas didesnis, tarnaus ilgiau, tik dulkiu erkuciu daugiau.
Atsakyti