Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(kusachius @ 2007 07 04, 17:22)
visos sitos foto labiau tiktu skyrelyje "kicas ir beskonybes"... klaikuma tiesiog... doh.gif

o man trečias variantas visai sueitų g.gif pirmas operacine atsiduoda doh.gif aš kiek peržvelgiau naujųjų rusų svetainių, dažniausiai neapsieinama be vitražų ir kolonų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 06 22, 10:30)
Pagaliau ir pas mus baigėsi dulkių etapas  thumbup.gif
Pasikeitusi sveitainė , kuriai iki pabaigos dar daug trūksta smile.gif
Dar nėra kietų baldų; rašomas stalas, valgomas stalas, šviestuvas- visa tai laikina smile.gif

man tai nelabai blush2.gif labai labai marga rolleyes.gif
aš ne dizainerė, bet man atrodo, kad jei kažkas marga, tai kita turi būtie vienspalvis, o va šia per daug margumynų unsure.gif tik prašau nesupykti...

klasusimas, kokie paveikslai, foto jūsų svetainėse? gal galit net vaizdinės medžiagos parodyt? ax.gif aš vis neapsisprendžiu, ko norėčiau, ką užsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 07, 16:00)
klasusimas, kokie paveikslai, foto jūsų svetainėse? gal galit net vaizdinės medžiagos parodyt? ax.gif aš vis neapsisprendžiu, ko norėčiau, ką užsakyti g.gif

Mes planuojame svetainėje kabinti savo gamybos nuotraukas ax.gif. Vyras mėgsta fotografuoti. Užsisakysime A4 arba dar didesnio formato, įrėminsime, ir darysime keičiamą ekspoziciją cool.gif. Pvz., gamtos vaizdelius, paskui šeimos kelionių vaizdelius, paskui dar ką nors rolleyes.gif. Bus individualu, nebrangu, ir lengvai atnaujinama photo.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 07 07, 18:40)
Mes planuojame svetainėje kabinti savo gamybos nuotraukas  ax.gif. Vyras mėgsta fotografuoti. Užsisakysime A4 arba dar didesnio formato, įrėminsime, ir darysime keičiamą ekspoziciją  cool.gif. Pvz., gamtos vaizdelius, paskui šeimos kelionių vaizdelius, paskui dar ką nors  rolleyes.gif. Bus individualu, nebrangu, ir lengvai atnaujinama  photo.gif.

Man tai gražu ant auginio spausdinta ir įrėminta, Aišku brangiau ne tiesiog foto, bet jaukiau ax.gif
Atsakyti
Na va, jau pakeitėm kai kuriuos baldus ir foto smile.gif
Kur rašomas stalas, bus sieninės lentynos, kur tuščia siena- bus žema spintutė ir TV.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 08, 10:04)
Kur rašomas stalas, bus sieninės lentynos, kur tuščia siena- bus žema spintutė ir TV.

Man tai viskas labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 08, 10:04)

Labai faina, ir naujas šviestuvas taip pat gerai priderintas, kaip ir laikinas buvo thumbup.gif. Ar gerai apšviečia?
Atsakyti
Dabartinis jau gerai apšviečia smile.gif Jame 30 lepučių po 10 vatų biggrin.gif Įsidėjom jungiklį, kuriuo reguliuojam šviesą, tai iki maximumo net nesinori atsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 08, 11:04)

gražu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Nu jau ta geltona TV siena kokia thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta: