Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

Aš rinkčiausi žydrą arba šviesiai pilką ax.gif Pirmoji pagyvintų kambarį rolleyes.gif
Atsakyti
o man zydza ne i tema... blush2.gif tai kokius po to baldus pritaikyti prie tokios spalvines gamos unsure.gif
as rinkciausi balta arba sidabrine.. na ir jei lova ruda tai gal koki tamsesniatspalvi (tamsiai pilka ar ta sviesiai rusva)
Atsakyti
Manau, tamsiai pilka paniurins kambarį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 11 22, 17:45)
Manau, tamsiai pilka paniurins kambarį  ax.gif

gal ir yra tame tiesos blush2.gif kazkaip nepagalvojau apie apsvietima,.... derinau tik spalva tarpusavyje
Atsakyti
Patarkit ir man. Svetainės sienos gelsvos spalvos, grindys irgi yra gana šviesios, širmos dieninės balintos kavos o naktinės truputėlį tamsesnės spalvos. Minkšti baldai bus irgi rusvoki (gobelenas smulkaus kanapėto rašto.) Tai va dabar čia visos pataria, kad turi būti kitokios derančios spalvos akcentas kuris pagyvins kambarį. Kokį man akcentą įvestį. Patarkit, neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2007 11 23, 09:38)
Patarkit ir man. Svetainės sienos gelsvos spalvos, grindys irgi yra gana šviesios, širmos dieninės balintos kavos o naktinės truputėlį tamsesnės spalvos. Minkšti baldai bus irgi rusvoki (gobelenas smulkaus kanapėto rašto.) Tai va dabar čia visos pataria,  kad turi būti kitokios derančios spalvos akcentas kuris pagyvins kambarį. Kokį man akcentą įvestį. Patarkit, neįsivaizduoju.

prie gelsvos spalvos labai tinka sokoladas - gautusi toks ramus, kalsikinis stiliukas. jei nori energetinio kambario- derink raudiona su oranziniu-ivairiu atspalviu....
jei nori karalisko derinio - melyni akcentai...
siaip prie gelsvos tinka beveik visos spalvos, esme tik nepersistengti.... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal turite pvz., kaip gražiai pakabinti plazmini tv. ant sienos? Sienučių spintelių ir pan.
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę.Tikriausiai ieškosiu kitų tapetų, realiai jie dar gražesni nei nuotraukoje, bet iš tapetų norisi jaukumo, o kuo toliau žiūriu, tuo šaltesni jie man atrodo verysad.gif Tiesiog norėjau raudonų tapetų, o tinkamo atspalvio niekur nerandu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2007 11 22, 19:45)
Manau, tamsiai pilka paniurins kambarį  ax.gif

Pilka idealus fonas bet kokiai spalvai, dukros kambarys bus pilkas mirksiukas.gif Baldai balti, o detales galėsime kaitalioti kiek tik širdis geidžia biggrin.gif
Atsakyti
pas mane salionas, virtuve ir holas pilku sienu. atrodo super... labai dera, balti, juodi, raudoni akcentai.... ir nieko jos nesaltos... visokiu pilkos spalvos atspalviu juk yra....
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 11 23, 11:54)
Ačiū visoms už nuomonę.Tikriausiai ieškosiu kitų tapetų, realiai jie dar gražesni nei nuotraukoje, bet iš tapetų norisi jaukumo, o kuo toliau žiūriu, tuo šaltesni jie man atrodo verysad.gif Tiesiog norėjau raudonų tapetų, o tinkamo atspalvio niekur nerandu verysad.gif
Papildyta:

Pilka idealus fonas bet kokiai spalvai, dukros kambarys bus pilkas mirksiukas.gif Baldai balti, o detales galėsime kaitalioti kiek tik širdis geidžia biggrin.gif

Pilka pilkai nelygi tongue.gif
Atsakyti
Va kokią įdomybę radau:
user posted image

Ot turi žmonės fantazijos, kad man taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 11 23, 13:55)
Va kokią įdomybę radau:
user posted image

Ot turi žmonės fantazijos, kad man taip  rolleyes.gif

kaip man tokios kedes reiketu.... bigsmile.gif
gaila, neagliu ideti cia nuorodos su savo buto foto... schmoll.gif