Aš rinkčiausi žydrą arba šviesiai pilką
Pirmoji pagyvintų kambarį
o man zydza ne i tema...
tai kokius po to baldus pritaikyti prie tokios spalvines gamos
as rinkciausi balta arba sidabrine.. na ir jei lova ruda tai gal koki tamsesniatspalvi (tamsiai pilka ar ta sviesiai rusva)
as rinkciausi balta arba sidabrine.. na ir jei lova ruda tai gal koki tamsesniatspalvi (tamsiai pilka ar ta sviesiai rusva)
Manau, tamsiai pilka paniurins kambarį
QUOTE(kristik @ 2007 11 22, 17:45)
gal ir yra tame tiesos
Patarkit ir man. Svetainės sienos gelsvos spalvos, grindys irgi yra gana šviesios, širmos dieninės balintos kavos o naktinės truputėlį tamsesnės spalvos. Minkšti baldai bus irgi rusvoki (gobelenas smulkaus kanapėto rašto.) Tai va dabar čia visos pataria, kad turi būti kitokios derančios spalvos akcentas kuris pagyvins kambarį. Kokį man akcentą įvestį. Patarkit, neįsivaizduoju.
QUOTE(Dukrytė @ 2007 11 23, 09:38)
Patarkit ir man. Svetainės sienos gelsvos spalvos, grindys irgi yra gana šviesios, širmos dieninės balintos kavos o naktinės truputėlį tamsesnės spalvos. Minkšti baldai bus irgi rusvoki (gobelenas smulkaus kanapėto rašto.) Tai va dabar čia visos pataria, kad turi būti kitokios derančios spalvos akcentas kuris pagyvins kambarį. Kokį man akcentą įvestį. Patarkit, neįsivaizduoju.
prie gelsvos spalvos labai tinka sokoladas - gautusi toks ramus, kalsikinis stiliukas. jei nori energetinio kambario- derink raudiona su oranziniu-ivairiu atspalviu....
jei nori karalisko derinio - melyni akcentai...
siaip prie gelsvos tinka beveik visos spalvos, esme tik nepersistengti....
Ačiū visoms už nuomonę.Tikriausiai ieškosiu kitų tapetų, realiai jie dar gražesni nei nuotraukoje, bet iš tapetų norisi jaukumo, o kuo toliau žiūriu, tuo šaltesni jie man atrodo
Tiesiog norėjau raudonų tapetų, o tinkamo atspalvio niekur nerandu 
Papildyta:
Pilka idealus fonas bet kokiai spalvai, dukros kambarys bus pilkas
Baldai balti, o detales galėsime kaitalioti kiek tik širdis geidžia
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2007 11 22, 19:45)
pas mane salionas, virtuve ir holas pilku sienu. atrodo super... labai dera, balti, juodi, raudoni akcentai.... ir nieko jos nesaltos... visokiu pilkos spalvos atspalviu juk yra....
QUOTE(Cobrytė @ 2007 11 23, 11:54)
Ačiū visoms už nuomonę.Tikriausiai ieškosiu kitų tapetų, realiai jie dar gražesni nei nuotraukoje, bet iš tapetų norisi jaukumo, o kuo toliau žiūriu, tuo šaltesni jie man atrodo
Tiesiog norėjau raudonų tapetų, o tinkamo atspalvio niekur nerandu 
Papildyta:
Baldai balti, o detales galėsime kaitalioti kiek tik širdis geidžia 
Papildyta:
Pilka pilkai nelygi
Va kokią įdomybę radau:

Ot turi žmonės fantazijos, kad man taip

Ot turi žmonės fantazijos, kad man taip
QUOTE(kristik @ 2007 11 23, 13:55)
kaip man tokios kedes reiketu....
gaila, neagliu ideti cia nuorodos su savo buto foto...