Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 10, 20:10)
Labutis, as ir pasimatuoju retkarciais spaudima kai galvele svaigsta, pastebejau, kad spaudimas tikrai zemokas 110/60 arba 105/58.Galveles spazmus sukelia nervai, man kartais atrodo , kad salma kas ant galvos uzvozia, bet as kiek tyriausi visi sake, kad nerviskai sad.gif Atrodo, kad nesinervuoju, bet vis tiek uzeina priepuoliai  sad.gif
Be to norejau pasiteirauti ar jums ir anksciau svaigo galva ar tik po gimdymo?Nes as visa laika jauciausi kuo puikiausiai, bet svaigstu jau apie pusia metu ir iskart koks menesis po gimdymo prasidejo sie negalavimai.

Labutis TUKUTIS smile.gif Mano bedos su galvos svaigimais prasidėjo gal prieš kokius 5 metus o gal ir anksčiau,dabar jau ir neatsimenu.Ir vaikystėja po migrenos irgi labai svaigdavo. O pats pikas man prasidėjo antro nėštumo metų nuo 5 mėnesio ir tesiesi kol nepradėjau AD gerti.Mano mažiukui tada buvo 3 mėnesiai.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 10, 21:54)
Labutis TUKUTIS smile.gif Mano bedos su galvos svaigimais prasidėjo gal prieš kokius 5 metus o gal ir anksčiau,dabar jau ir neatsimenu.Ir vaikystėja po migrenos irgi labai svaigdavo. O pats pikas man prasidėjo antro nėštumo metų nuo 5 mėnesio ir tesiesi kol nepradėjau AD gerti.Mano mažiukui tada buvo 3 mėnesiai.

Labutis, o pas angiochirurga nebuvai?del kraujagysliu tyrimo? Labai jau as nenoriu tu AD, bet manau , kad teks ir man juos gerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 11, 10:41)
Labutis, o pas angiochirurga nebuvai?del kraujagysliu tyrimo? Labai jau as nenoriu tu AD, bet manau , kad teks ir man juos gerti verysad.gif

Oj TUTKUTIS pas ką aš tik nebuvau doh.gif Žinoma ir pas angiohirurga Santariškese tyriau kraujagysles. Viskas gerai,jokių pakitimų nerado smile.gif Aš tik nedariau galvos nuotraukos.labai norėjau bet neuropatologe pasake kad kolkas tikriai nereikia. Bet sausi eisiu vėl pas neurologa dėl smazmų galvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 11 gruodžio 2008 - 12:40
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 11, 14:39)
Oj TUTKUTIS pas ką aš tik nebuvau doh.gif Žinoma ir pas angiohirurga Santariškese tyriau kraujagysles. Viskas gerai,jokių pakitimų nerado smile.gif Aš tik nedariau galvos nuotraukos.labai norėjau bet neuropatologe pasake kad kolkas tikriai nereikia. Bet sausi eisiu vėl pas neurologa dėl smazmų galvoje.

Sveika,Ksenute 4u.gif O kaip atrode tas tirymas pas angiohirurga g.gif Ka konkreciai dare
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2008 12 11, 14:27)
Sveika,Ksenute 4u.gif O kaip atrode tas tirymas pas angiohirurga g.gif Ka konkreciai dare

As isiterpsiu ir papasakosiu ka man dare: dare kraujagysliu Doplery, ten ultragarsu pamatuoja kraujagysliu skersmeny, kraujo tekmes greiti, mato ar nera susiaurejimu ir pan.Dar man dare aortos lanko saku angiografija, tai per kirksny iveda zonda suleidzia kazkokiu vaistu ir mati kaip teka kraujas, padaro rentgeno nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2008 12 11, 15:27)

Labutis kornellita biggrin.gif Tiesiog su ehoskopu kaklo srytije pavedžiojo aparatu ir viskas. Tenai yra stambioji ir plonoji kraujagysle ir jeigu jos blogai funkcionoja ( blogai teka kraujas) tada galima įtarti pakitimus. Bet kaip man pasake - jūsų amžiuje dar negali buti pakitimų g.gif Mane visada nervina tokie pasisakimai ,man rodos dabar jaunos žmonės daugiau visokių ligų turi nei pvz. tokio pat amžiaus prieš 30 metų.
Čia irgi tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 11, 12:39)

O tarpslanksteliniu arteriju anomaliju nerado? nes man vienas daktaras rado, kiti ne g.gif ir nezinau kuriuo tiket verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 11, 16:57)
Labutis kornellita biggrin.gif Tiesiog su ehoskopu kaklo srytije pavedžiojo aparatu ir viskas. Tenai yra stambioji ir plonoji kraujagysle ir jeigu jos blogai funkcionoja ( blogai teka kraujas) tada galima įtarti pakitimus. Bet kaip man pasake - jūsų amžiuje dar negali buti pakitimų g.gif Mane visada nervina tokie pasisakimai ,man rodos dabar jaunos žmonės daugiau visokių ligų turi nei pvz. tokio pat amžiaus prieš 30 metų.
Čia irgi tau  4u.gif

Aisku,tai toki pat tiryma ir man dare smile.gif Tada,ramu tongue.gif
Atsakyti
Labas mamytes, kaip laikotes?
Atsakyti
labutis 4u.gif anksciau cia rasiau del galvos svaigimo.pradejau gerti AD,galva beveik nebesvaigsta,labai retai trumpi pasvaigimai teuzeina ax.gif dar ne tiek jau daug laiko ir geriu AD,tikiuosi greit visai praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edeina @ 2008 12 15, 21:04)
labutis 4u.gif anksciau cia rasiau del galvos svaigimo.pradejau gerti AD,galva beveik nebesvaigsta,labai retai trumpi pasvaigimai teuzeina ax.gif dar ne tiek jau daug laiko ir geriu AD,tikiuosi greit visai praeis ax.gif

Smagu girdet 4u.gif , man ir jau siubavimai aprimo, nes geriau vaistukus, siuo metu jau nutraukiau, bet dar eisiu pas psichologa, nes noriu visiskai pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 16, 12:45)
Smagu girdet 4u.gif , man ir jau siubavimai aprimo, nes geriau vaistukus, siuo metu jau nutraukiau, bet dar eisiu pas psichologa, nes noriu visiskai pasveikti smile.gif

sėkmės tau 4u.gif tikrai pasveiksi thumbup.gif
Atsakyti