Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(Salsa @ 2009 10 01, 14:33)
O aš pasigirsiu, kad pagaliau pasitaikė proga išsiaiškinti dėl savo naktinių vertigo. Anksčiau jau esu čia kažkur rašiusi, kad kartais naktimis užeina stiprūs ne galvos, o viso kambario sukimosi priepuoliai, pažadinantys iš miegų. Dėl kitų problemų teko pasilankyti pas keletą skirtingų neurologų, visi patvirtino: vidinės ausies problema. Kaip tik dėl to dar paauglystėje, kai lankiau šokius, niekaip negalėdavau padaryti greitų sukinių vietoje - po kelių apsisukimų griūdavau, dėl to negaliu suptis sūpynėmis ilgiau nei keletą minučių - ima svaigti galva.

Taigi laimė kad pasitvirtino pati švelniausia diagnozė, o ne koks smegenų auglys smile.gif

na nepulkit iskart ieskot augliu,yra ir kitu ligu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, tyčia ieškot ir nepuoliai. Tomogramos prireikė dėl kitų priežasčių.

Tiesiog anksčiau tas vertigo mane buvo ne juokais išgąsdinęs, o kreiptis į gydytojus baisiai bijojau kaip tik dėl tos priežasties: kad tik ko baisaus nesurastų biggrin.gif Dar jei nueitum, ištirtų, ir kvit - tada gal ir būčiau pasidomėjus. bet kai pagalvodavau, kad gali nuo vieno pas kitą siuntinėt - tai ir baisu pasidarydavo, akd taip tik ligų susirasiu.

Tačiau dabar, kitam reikalui prispyrus (vienos pusės veido aptirpimas) teko ekstra tvarka per viską pereit, tai tuo pačiu ir dėl savo svaigimo epozodų išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
Man ir buvo periodas kai kasdien silpna darydavos, net galvojau, gal nescia, bet nepasitvirtino.

Baigesi tada, kai pradejau naudoti vitaminus ir pusryciauti, nes organizmas buvo issekes, nusilpes. Jau po savaites pasijutau geriau: kasdien geriau multivitaminu, kalcio+magnio tabletes.
Tfu tfu tfu, tikiuos nebepasikartos smile.gif
Atsakyti
O man taip pat svaigsta galva,buvo atliktas magnetinis sprando rezonansas ir visuose slanksteliuose spaudzia nerva.ligos priezastis osteochondroze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 10 02, 10:44)
Na, tyčia ieškot ir nepuoliai. Tomogramos prireikė dėl kitų priežasčių.

Tiesiog anksčiau tas vertigo mane buvo ne juokais išgąsdinęs, o kreiptis į gydytojus baisiai bijojau kaip tik dėl tos priežasties: kad tik ko baisaus nesurastų biggrin.gif Dar jei nueitum, ištirtų, ir kvit - tada gal ir būčiau pasidomėjus. bet kai pagalvodavau, kad gali nuo vieno pas kitą siuntinėt - tai ir baisu pasidarydavo, akd taip tik ligų susirasiu.

Tačiau dabar, kitam reikalui prispyrus (vienos pusės veido aptirpimas) teko ekstra tvarka per viską pereit, tai tuo pačiu ir dėl savo svaigimo epozodų išsiaiškinau smile.gif

ir ka ? rado svaigimo priezasti ? aj..va, matau pati, vidines ausies , vadinamasis vestibiulerinis neuritas. man tas pats..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 07 spalio 2009 - 13:56
QUOTE(husmor @ 2009 10 07, 15:55)
ir ka ? rado svaigimo priezasti ? aj..va, matau pati, vidines ausies , vadinamasis vestibiulerinis neuritas. man tas pats..

O koks svaigimas pasireiskia turint vestibiulerini neurita? Ar jis pastovus? Nes man irgi sukasi galva tik kaz kaip ne kiekviena diena, o karta gal ar du i savaite, toks svaigimas, kad kambaris aplinkui suksai doh.gif Trunka kelios minutes ir praeina. Jau visaip issityriau niekas nieko neranda, sako nerviskai ar vegetacine distonija ir reikia raminamuju. Tiesa tik dar magnetinio nesidariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 10 07, 15:33)
O koks svaigimas pasireiskia turint vestibiulerini neurita? Ar jis pastovus? Nes man irgi sukasi galva tik kaz kaip ne kiekviena diena, o karta gal ar du i savaite, toks svaigimas, kad kambaris aplinkui suksai doh.gif Trunka kelios minutes ir praeina. Jau visaip issityriau niekas nieko neranda, sako nerviskai ar vegetacine distonija ir reikia raminamuju. Tiesa tik dar magnetinio nesidariau ax.gif

Man atrodo,kad jei jau svaigsti - tai tam milijonas priezasciu, net nezinai,kuri pagrindine.

Man vestib.neurita nustate klinikose, pasuke tokioj kedej, ten bet kam galva susisuktu, kiti net apsivemia.. prasidejo nuo virusines infekcijos, paskui dadejo oro kondicionierius, finale- uzgulusios ausys ir svaigimas,man jis buvo toks..lyg viduj galvoj smegenys suktusi..ne kambarys, ne as aplink daiktus..

Jau 2 metai praejo, o svaigimas likes toks,kai sukteli galva - svaigsta..bet cia lygiai gali but nuo kaklo problemu.
be to po to svaigimo liko baime ..
Atsakyti
[quote=husmor,2009 10 07, 18:20]
Man atrodo,kad jei jau svaigsti - tai tam milijonas priezasciu, net nezinai,kuri pagrindine.

pritariu,man ir svaigimai ir tirpimai veido ir galvos skausmai,o diagn.visos;migrena,depresija,osteohondroze ir ytampos galvos skausmai.Manau kai visiems aisku kas yra tai ir daktarams aisku,o jei neaisku kas tai ir raso migrenas ar ar tuos vestib.aparat.As tai jau pavargau ieskot ligu del tos galvos. verysad.gif
Atsakyti
Man tai anksciau svaigdavo galva, bet tai turbut susije su kaloriju skaiciavimu..
Atsakyti
Sveikos, visos rašot, kad sukasi, svaigsta galva, o man ūžia, ypač rite, kai atsikeliu, ir net nalabai per tą užimą girdžiu,būna , kad ir trumpam susvaigsta( ir taip jau gal apie mėnesį), ar dar kam nors ūžia galva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 15 lapkričio 2009 - 11:01
sveikos, noreciau paklausti, ar gali svaigti galva delto kad prastas regejimas? ax.gif na duosiu pavyzdi, einu ligonines ilgu koridorium biggrin.gif einu i prieki ir ziuriu i prieki, svaigsta galva, nes nieko neprimatau beveik is tolo blink.gif buvau pas okuliste, akinukus israse pacius silpniausius tai laukiu kol pagamins g.gif ir siaip galva svaigsta uzdarose patalpose, i antra auksta vos palipu unsure.gif nebent laiptai yra labai labai siauri, o platus tai atrodo kad nugriusiu, karsti pila, sirdis dauzos, akys mirguliuoja, rankos prakaituoja........ unsure.gif baisiau negu baisu unsure.gif esu sirgusi depresija.... ir jos pilnai dar neissigydziau, ar tai gali buti ir del jos? verysad.gif
Atsakyti
Nuo nusilpusio regėjimo tikrai gali svaigti galva ar ją skaudėti. Bet tie kiti simptomai, silpnumas, širdies daužymasis, prakaituojantys delnai - čia jau kažin ar dėl regėjimo...
Atsakyti