QUOTE(Rasma @ 2007 06 07, 20:34)
Mes planuojame su šeimynėle važiuot į Krymą paskutinę rugpjūčio-pirmą rugsėjo sav. ar pan. metu.
Dar nieko tiksliai nežinom, dabar pats pasiruošimas

Pirmąsyk judėsime ton kryptin
Niekaip neapsisprendžim ar traukiniu, ar mašina irkur konkrečiai..Norėtųsi gražios gamtos ir nedidelio miestuko

"Siūlo" kas keliavę Gurzufą (???berods taip parašiau).
Mane gundo labiau mašina vykti (vyras tokiu atveju norėtų daugiau kompanijos, t.y. kad dar kas važiuotų irgi mašina), vyrą - traukiniu (aš bijau, kad atsibos bildėti, o jei dar karšta

).
savo mašina yra smagu keliauti_kur nori ten važiuoji, bet žinant Gurzufo gatveles-tai rinkitės kokią mažą mašinyte,o tai prie vietos neprivažiuosite
( juokauju aišku), o dabar apie Gurzufą:
nedidelis
žalias
beproto gražus kraštovaizdis
jei kas girdėjo apie arteka, tai čia šalia
centras -tai toks nedidukas su siauromis gatvytėmis
nuo jūros kur beeitum einasi tik į kalną (labai geras sportas)
nueiti pavalgyti nėra kur ( yra valgykla- naujai atrodo, tvarkinga , kaip valgykloj tai skanu , kainos normalios)visur kitur nekas
bliamba kaip mane nervino pliažai

: priėjimas prie jūros yra pakankamai sudėtingas : turiu omeny kad pliažai ten aptverti ,o tam ,kad į jį patektum kartais reikia ir sumokėti (niekada nesuprasi kada ir už ką

)
ir šiaip tie pliažai siauri ir akmenuoti (akmenys man patinka

) todėl susirasti ten padorią viečikę yra pakankamai sudėtinga, na nebent labai anksti užsiimti vietas, bet poilsiaujant tas tampa misija neįmanoma
vakarais poilsiautojai išsipuošia ir vaikšto krantine
Gurzufas strategiškai patogus yvairioms eskursijomis
yra gražus ramus vėsus parkas ( su sėdinčiu leninu ant suoliuko)
o šiaip gurzufas man patiko

gal kada reikės dar nuvažiuoti
mes į dalykus žvelgiame ne tik iš skirtingų pusių, bet ir kitomis akimis. net ir nenorime, kad jie atrodytų tokie patys.