Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas

QUOTE(Double @ 2007 07 07, 10:22)
o traukinio bilietus per 2sawaites imanoma gaut? g.gif
Papildyta:
Tiksliau pries 2sawites  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Manau, kad ne... Vasaros metu - nelabai realu ax.gif Kartais ir prieš mėnesį - būna per vėlu ax.gif
Atsakyti
[quote=Rasma,2007 07 06, 19:06]

Jei klausimas dėl vizų, tai padaro kažkur per savaitę g.gif

Man atrodo, kad vizas daug greičiau galima susitvarkyti, bent jau prieš du metus , tai tą pačią dieną mes jas gavom g.gif . Ar dabar kas nors pasikeitė?
Kitą savaitę planuojam išvažiuoti, tai per pirmadienį tikėjausi susitvarkyti vizas...

Atsakyti
QUOTE(gima @ 2007 07 07, 12:20)
Man atrodo, kad vizas daug greičiau galima susitvarkyti, bent jau prieš du metus , tai tą pačią dieną mes jas gavom g.gif . Ar dabar kas nors pasikeitė?
Kitą savaitę planuojam išvažiuoti, tai per pirmadienį tikėjausi susitvarkyti vizas...

Aš skambinausi paklausti, tai man atsakė, kad per savaitę gautume..gal daug besikreipiančių?? g.gif Nežinau net ką ir atsakyti. Buvau parašiusi tai, ką man atsakė g.gif Gal ir greičiau: "per savaitę", tai nebūtinai "po savaitės" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2007 07 07, 18:17)
Aš skambinausi paklausti, tai man atsakė, kad per savaitę gautume..gal daug besikreipiančių?? g.gif Nežinau net ką ir atsakyti. Buvau parašiusi tai, ką man atsakė g.gif Gal ir greičiau: "per savaitę", tai nebūtinai "po savaitės" g.gif

Mes darem vizas firmoje, kainavo 40 lt. suaugusiam ir 20 lt. vaikui. Zinoma brangiau negu ambasadoje, bet firmoje duodi nuotraukas, pasus ir atsiimi po 2-3 dienu. Ir nereikia eilese stoveti thumbup.gif . Firma yra netoli Skrajos baldu centro, pavadinimo nepamenu, bet internete rasi tokiu firmu tikrai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad betkuri kelioniu agentura apsiima padaryti vizas. O padarymo laikas priklauso nuo pinigu kiekio berods, ten kazkaip daugiau moket reikia jeigu nori gauti greiciau, tiksliai nepamenu... smile.gif
Atsakyti
Mes su draugais nutarem rugpjuti keliaut i kryma.Kas galetu suteikt naudingos informacijos keliaujant traukiniu(sienu praejimo twarka) tai buciau lb lb dekingas mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje ar gali skirtas bilietu kaina perkant bilieta i kryma wilniuje ir klaipedoje?klaipedoje sake i wiena puse 270LT g.gif Ir gal zinot kiek kainuoja baltarusijos wiza? ax.gif dekui uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Double @ 2007 07 10, 14:24)
Kas galetu suteikt naudingos informacijos keliaujant traukiniu(sienu praejimo twarka) tai buciau lb lb dekingas  mirksiukas.gif

Nieko sudėtingo: dundi bėgiais, rodai pasą, pamiegi - atsikeli - rodai pasą - Simferopolis biggrin.gif
Keleivinių traukinių, vykstančių tranzitu, patikrinimas pasienyje turėtų trukti labai neilgai, tam numatyta vos 20 min. (iki 30 min) ax.gif
Beje ar gali skirtas bilietu kaina perkant bilieta i kryma wilniuje ir klaipedoje?klaipedoje sake i wiena puse 270LT g.gif
Turėtų skirtis (Klaipėdoje turėtų būti brangesnis) ax.gif Jūs turbūt kalbate apie traukinį "Ryga-Simferopolis", o iš Vilniaus vyksta ir traukiniai kitu maršrutu (Kaliningradas-Simferopolis) g.gif Jie važiuoja skirtingom dienom ax.gif
Ir gal zinot kiek kainuoja baltarusijos wiza?  ax.gif  dekui uz info smile.gif

Nuoroda kur ir kaip gauti Baltarusijos vizą. Nurodytos ir kainos.
Vykstant į Krymą reikalinga tranzitinė (dukartinė) Baltarusijos viza ax.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau perkant bilietus i traukini ryga-simferopolis klaipedos traukiniu stotyje gali but brangiau nei perkant bilietus wilniaus traukiniu stotyje? g.gif Zinoma abiem atwejais reiks iswykt is wilniaus,tik is klaipedos dar reiktu pasiekt wilniu, kas irgi kainuotu mirksiukas.gif
Beje, kur galima suzinot kiek galima prasiwezt pro ukrainos ir baltarusijos siena daiktu, pvz. alkoholio, maisto g.gif ACIU uz info ax.gif
Atsakyti
gal yra vykstančių su mašina liepos 15 d. ryte (arba naktį)

pro Minską ir galinčių pavežti (ne už dyką aišku)?
Atsakyti
As vykstu rugpjucio 3d. su auto pro Minska, Kijeva...
Galutinis sustojimas kazkur Kryme.
Yra dvi laisvos vietos. Isvykimas is Vilniaus.
Atsakyti
na šiais metais jau nebesieksim Krymo, bet sekančiais metais vertėtų jau pasiplanuot thumbup.gif ... tik va visa bėda - nežinau kaip su vaikais daryt - na sūnui 13 metų, tai su tokiu jokių problemų nebus, o ką su maža mergike kuriais kitais tik 4,5 bus? ar verta imti tokį mažą vaiką norint aktyviai pasivažinėt po tuos kraštus? g.gif planuojam važiuoti savu transportu...
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2007 07 12, 10:39)
na šiais metais jau nebesieksim Krymo, bet sekančiais metais vertėtų jau pasiplanuot thumbup.gif ... tik va visa bėda - nežinau kaip su vaikais daryt - na sūnui 13 metų, tai su tokiu jokių problemų nebus, o ką su maža mergike kuriais kitais tik 4,5 bus? ar verta imti tokį mažą vaiką norint aktyviai pasivažinėt po tuos kraštus? g.gif planuojam važiuoti savu transportu...

Manau, kad tikrai verta smile.gif mes pirmąjį kartą važiavome, kai mūsų merginai buvo dveji metukai, labai fainai pailesėjome prie jūros, apkeliavome daug įdomių vietų. O šiemet, jeigu pavyks, ir vėl keliaujam. Mums jau keturi metai! manau jau bus daug paprasčiau. Tiesiog nemanau, kad kelionė į Krymą su vaiku išsiskiria kuo nors nuo kitų kelionių. Tiesiog priklauso nuo paties vaiko, kaip jis "perneša" kelionę. O gamta , oras - įspūdinga smile.gif SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti