Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas

QUOTE(Tsile @ 2007 09 03, 17:21)
Laba diena, norejau pasiteirauti del draudimo. Pasakojo, kaip zmones apsirenge muitininkais kabinejos ar turi draudima, kad daugumso draudimai netinka reikia Snoro kazkokio, nors jau kaip ir neegzistuoja ta firma. Ar kam nors taip buvo?
Ka darete?

As draudziausi BTA draudime.
Atsakyti
Cia klausi apie sveikatos draudima ?
BTA draudziausi , bet neidomu jiems buvo, tik automobilio patikrino.
Del savo ramybes aisku apsidrausti verta , tuo labjau kaina kaskur iki 15 lt
Atsakyti
Mūsų taip pat apie sveikatos draudimą niekas neklausė.
Atsakyti
O mūsų važiuojant jau namo baltarusų pasienyje paprašė pirmiausia draudima parodyti, ar turime, geriau turėti, kainuoja nedaug, bet jiems gali kažkas sušviesti ir paskui neįleis be draudimo į šalį
Atsakyti
kaip as jums visiems pavydziu, pabuvojusiems Kryme.
as siemet lieku be atostogu. nors gal pavasari pavaziuosiu, viskas zydi ir zmoniu nera smile.gif
Atsakyti
Oj, su draudimu mums tai buvo biggrin.gif
Pati save apdraudziau, ERGO. dirbu kelioniu agenturoje, tai ir su draudimais irgi. Nuo siu metu birzelio Ergo pradejo drausti vaziuojancius i Baltarusija, netgi yra atskiros kainos tokiam draudimui, polisas atspausdinamas is sistemos, tad nieko suklastoti/suklysti negali. Bet zenkliukas pas ju ant poliso ne Belgosstrax (prie kurio prate Baltarusai), bet Baso, irgi kazkokia draudimo bendrove Minske. Dar specialiai, pries apsidrausdama pasiskambinau i Ergo, dar karta pasitikslinau, pasirodziau kaip durnele, nu bet norejau but tikra. Ok, patikino kad tinka. Vaziuojam. Baltaruse muitininke praso draudima, paduodu. Sako netinka. blink.gif Sakau nepudrinkit smegenu, tinka. Einam, sako. Einam, - ateinam prie budeles kur sedi ju vietinis draudimu pardavejas. Jinai mane ten palieka ir sako issiaiskink ir ateik. As jam sakau nu, tinka? Jis issitraukia patrinta lapa, ant kurio atspausdinti bendroviu, kuriu draudimai jiems tinka, pavadinimai. Tarp ju Ergo Latvija. Ergo Lietuva nera. Sakau, as pati dirbu su draudimais, va matai? Cia mano parasas kaip draudiko atstovo. Tai negi apsidrausciau netinkamu? Nieko nezinau, sako - Ergo Latvija tinka, Ergo Lietuva nea. schmoll.gif As jam sakau - o jus kada paskutini karta atnaujinot savo sarasa? sako - pries 5 metus lotuliukas.gif Nu aisku sakau.. Galejau nusipirkt ten ta draudima, ne milijona kainuoja, bet principai uzgrojo. tai sakau ka darom? Jis man sako - Devuska, as jusu nepraleisti neturiu igaliojimo. Va, eikit pas muitininke, ir lai skambina i ta Baso bendrove ir issiaiskina. Aha, sakau, gerai. Nuvarau pas muitininke - ta klausia nu kaip? Sakau - sake tinka lotuliukas.gif Ir vaziuojam toliau doh.gif
Atsakyti
Gal dar kas trauks į Krymą netolimu metu?
Man taip reiktų vieną smulkmeną parvežt. Jei kas važiuotų ir nepabūgtų mažo prašymo, atsiliepkit ax.gif
Atsakyti
Važiuoju penktadienį į Krymą mirksiukas.gif
O va draudimo, tai man sakė, kad nereikia g.gif Čia taip Baltarusijos konsulate sakė, tai ir nesidariau cool.gif Gal pasidaryt visgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2007 09 25, 19:10)
Važiuoju penktadienį į Krymą mirksiukas.gif
O va draudimo, tai man sakė, kad nereikia g.gif  Čia taip Baltarusijos konsulate sakė, tai ir nesidariau cool.gif  Gal pasidaryt visgi g.gif

Aš važiavau nuo rugsėjo pirmos iki 13 d. ir mes tam laikotarpiui darėmės draudimą, tiek kad ir Baltarusijoje, ir Ukrainoje galiotų ax.gif
Mums trims Baltarusijos vizos + draudimas kainavo apie 150 Lt, viską firma tvarkė ax.gif Bet pagrindinę kainą sudarė vizų forminimas..draudimas - "katino ašaros", visai pigiai ax.gif
Atsakyti
Dėl Ukrainos tai net nežinau. Mes jokių draudimų nedarėm ir niekas niekur neklausė g.gif
Dėl Baltarusijos galima paskaityti čia : važiuojant traukinių (tranzitas)- nereikia, kitais atvejais - reikia.
Atsakyti
Su darudimu vaziuoti zymiai saugiau!!!
O ir draudimas ne karve kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(HrMr @ 2007 09 26, 08:11)
Su darudimu vaziuoti zymiai saugiau!!!
O ir draudimas ne karve kainuoja...

Iš tikrųjų tai taip, ypač jei kas rimto nutiktų (ne duok Dieve!) ax.gif

Mums teko Kryme atostogų išbandymas. Labai susirgo vaikas ir per 10 d. atostogų pas medikus turėjome kreiptis 4 kartus, darytis visus tyrimus.
Už gydymą mokėjau ir jokių draudimo reikalų net netvarkiau irnesakyk.gif

Už visus tyrimus ir 4 gyd. konsultacijas (pagal įkainius) turėjome sumokėti 65 grivinas (apie 33 Lt). Kur už tokią kainą galima gauti privačią medicininę pagalbą LT? ax.gif Niekur.
Šokiravo mus, gerąja prasme, tos medicinos paslaugų sumos. Gyd. konsultacija ofiacialiai įvertinta 10 grivinų (t.y. 5 Lt.), mums buvo gėda tiek mokėt. Duodavom daugiau smile.gif Visi pagrindiniai tyrimai - 25 grivinos (t.y. apie 13 Lt).
Atsakyti