Oj, su draudimu mums tai buvo
Pati save apdraudziau, ERGO. dirbu kelioniu agenturoje, tai ir su draudimais irgi. Nuo siu metu birzelio Ergo pradejo drausti vaziuojancius i Baltarusija, netgi yra atskiros kainos tokiam draudimui, polisas atspausdinamas is sistemos, tad nieko suklastoti/suklysti negali. Bet zenkliukas pas ju ant poliso ne Belgosstrax (prie kurio prate Baltarusai), bet Baso, irgi kazkokia draudimo bendrove Minske. Dar specialiai, pries apsidrausdama pasiskambinau i Ergo, dar karta pasitikslinau, pasirodziau kaip durnele, nu bet norejau but tikra. Ok, patikino kad tinka. Vaziuojam. Baltaruse muitininke praso draudima, paduodu. Sako netinka.

Sakau nepudrinkit smegenu, tinka. Einam, sako. Einam, - ateinam prie budeles kur sedi ju vietinis draudimu pardavejas. Jinai mane ten palieka ir sako issiaiskink ir ateik. As jam sakau nu, tinka? Jis issitraukia patrinta lapa, ant kurio atspausdinti bendroviu, kuriu draudimai jiems tinka, pavadinimai. Tarp ju Ergo Latvija. Ergo Lietuva nera. Sakau, as pati dirbu su draudimais, va matai? Cia mano parasas kaip draudiko atstovo. Tai negi apsidrausciau netinkamu? Nieko nezinau, sako - Ergo Latvija tinka, Ergo Lietuva nea.

As jam sakau - o jus kada paskutini karta atnaujinot savo sarasa? sako - pries 5 metus

Nu aisku sakau.. Galejau nusipirkt ten ta draudima, ne milijona kainuoja, bet principai uzgrojo. tai sakau ka darom? Jis man sako - Devuska, as jusu nepraleisti neturiu igaliojimo. Va, eikit pas muitininke, ir lai skambina i ta Baso bendrove ir issiaiskina. Aha, sakau, gerai. Nuvarau pas muitininke - ta klausia nu kaip? Sakau - sake tinka

Ir vaziuojam toliau