Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas

QUOTE(Uogiux @ 2006 08 05, 16:49)
Tik siandien grizome is sauletojo Sudako smile.gif Naujausi ispudziai:....

Dieve mano, negasdink ... na iškęsiu kažkaip tas bobulkas ir prekeivas, bet nešvari jūra -- tai jau blogai verysad.gif O pas mane jau guli traukinio bilietai į Guzrufą rugsėjui unsure.gif
Atsakyti
Uogiux, tai jei jau taip viskas blogai buvo, tai reikėjo rinktis brangesnį miestą, kur atitinkamai ir aplinka kiek kitokia- pvz Jaltą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 08 06, 20:11)
Uogiux, tai jei jau taip viskas blogai buvo, tai reikėjo rinktis brangesnį miestą, kur atitinkamai ir aplinka kiek kitokia- pvz Jaltą... 4u.gif

O kaip gi suzinosi, jei pats nepabuvosi??? Jalta is vis yra isbraukta is kurortiniu miestu saraso, nes miestas neturi fekalines kanalizacijos valymo irengimu verysad.gif Is Lietuvos organizuojamos turistu grupes apgyvendinamos "Inturisto" viesbutyje, o butent prie jo ir yra visi vamzdziai tiesiai i jura, tik daug kas to nezino, nes miestas tuo visai nesididziuoja. Beje, jura prie Sudako yra pati svariausia.
Gurzufas taip pat nuostabus miestas ir tikrai ne toks kaimas kaip Sudakas, mes ji pravaziavome, o gidas komentavo ir rekomendavo kaip puikaus klimato miesta, o kaip su juros svarumu tikrai nieko pasakyti negaliu.
Atsakyti
oj as net nekreipiau demesio apie blogybes kurias aprasei, tik apie nuostabia gamta, kalnus ir t.t. ir jau tokia nuotaika prieskelioneine.
Asd jau si sekmadieni isvarau.... laukiu nesulaukiu... kur buvo mano vyras,niekada jura nebuvo nesvari. Nezinau, matyt skiriasi del miestu....
Atsivesiu foto. eje gal kas foto parodys is Sudako 4u.gif
Atsakyti
gurzufe buvau nuo liepos 9 iki 20: jūra švari, gamta graži,
buvo ir debesuotų dienų ir netgi lijo.
bet su pliažais gurzufe tai ne kas, žmonių daug , kai kurie pliažai mokomi, bet kodėl ir už ką ir kam tu moki taip ir nesupratome.
netgi kavinių padorių neradome: arba kainos l.didelis, o už ką nėra mokėt arba šiaip nefaina, na dar yra valgykla- visai nebloga (todėl ir eilės būna)
bet šiaip gurzufas man patiko smile.gif

keletą nuotraukų įdedu (jai pavyks)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanda: 07 rugpjūčio 2006 - 18:52
QUOTE(Dzijanka @ 2006 08 07, 09:53)
oj as net nekreipiau demesio apie blogybes kurias aprasei, tik apie nuostabia gamta, kalnus ir t.t. ir jau tokia nuotaika prieskelioneine.
Asd jau si sekmadieni isvarau.... laukiu nesulaukiu... kur buvo mano vyras,niekada jura nebuvo nesvari. Nezinau, matyt skiriasi del miestu....
Atsivesiu foto. eje gal kas foto parodys is Sudako  4u.gif

Oi kaip faina, del gamtos, tai akys isvarveti gali - tokia kalnu didybe, kaip grazu smile.gif ir nersi tiesiai i 30 laipsniu karsti, oi kaip tau gerai. Parvezk truputi saules ir cia smile.gif
Atsakyti
jo faina labai .... net nesitiki, kad pabegsiu nuo tokio oro smile.gif
aisku parvesiu saules, pamatysit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos biggrin.gif
Ačiū už idomius pasakojimus biggrin.gif
Norėjau paklausti kas važiavot su mašina, ką ėmėt be drabužių, ar verta kažką vežtis g.gif ?
Gal galit pasidalinti savo patirtim.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2006 08 08, 12:55)
jo faina labai .... net nesitiki, kad pabegsiu nuo tokio oro smile.gif
aisku parvesiu saules, pamatysit  4u.gif

Važiuoju į Krymą rugsėjo vidury. Tikiuosi, man dar gero oro paliksit? g.gif
O jeigu rimtai, tai dar viliuosi, kad Kryme rugsėjo mėn. būna šilta, nereikės dar šiltų drabužių?
Atsakyti
kiek girdejau ir ka veshiuos pati tai: butinai sortai (geriau trumpuciai), patogios basutes ar tipo sportiniai bateliai i kalnus, dar galima maudymosi slepetes, nei yra meduzu smile.gif
ir siaip lengvu rubeliu... imu fena, drauge lygintuva... ax.gif kuprine, stora kilimeli gulejimui, toki kaip guminis.. mirksiukas.gif daug daiktu neimsiu, geriu megstamus, patogius geriau jau isskalbsiu... rolleyes.gif
nu vo...
ai kepure, krema nuo saules ir butina po saules, vesinamaj zele maudymuisi, sako labai gaivina ir padeda po suales voniu, visokias drekinamas priemones, nes saule ir surus vanduo labai veikia oda.
gal dar ka primirsau, bet tai veliau parasysiu smile.gif
varom traukiniu, nezinau kaip istversim biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2006 08 10, 14:47)
kiek girdejau ir ka veshiuos pati tai: butinai sortai (geriau trumpuciai), patogios basutes ar tipo sportiniai bateliai i kalnus, dar galima maudymosi slepetes, nei yra meduzu smile.gif
ir siaip lengvu rubeliu... imu fena, drauge lygintuva...  ax.gif  kuprine, stora kilimeli gulejimui, toki kaip guminis..  mirksiukas.gif daug daiktu neimsiu, geriu megstamus, patogius geriau jau isskalbsiu...  rolleyes.gif
nu vo...
ai kepure, krema nuo saules ir butina po saules, vesinamaj zele maudymuisi, sako labai gaivina ir padeda po suales voniu, visokias drekinamas priemones, nes saule ir surus vanduo labai veikia oda.
gal dar ka primirsau, bet tai veliau parasysiu smile.gif
varom traukiniu, nezinau kaip istversim biggrin.gif doh.gif

Smagu, lauksim tavo pasakojimų,
aš ruošiuosi rugsėjo pradžioj, tai labai įdomu, bet kokia info biggrin.gif
Atsakyti
vakar grizau is Gurzufo thumbup.gif jau antrus metus ten atostogavom ir jau laukiu kitos vasaros .siemet apvaziavom visa Kryma automobiliu ir tikrai geresnes vietos ner.jei yra rojus zemeje tai tik ten biggrin.gif negalvojau kad taip galima prisirist prie vienos vietos doh.gif man jau depresija bus kokia savaite tikrai , kankina prisiminimai.jura lb svari dugnas visas matosi iki smulkiausio akmenuko , o pliazai geri tik privatus.silta jura , kalnai ir nuostabus oras , ko gi dar reikia wub.gif beje vaziavom automobiliu tongue.gif jei kam kils klausimu atsakysiu rasykit i e-maila holivudas...@one.lt
Atsakyti