Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

QUOTE(Vaidosee @ 2011 02 02, 18:24)
Užuojauta,dėl tokios kaimynės,aš kartą buvau irgi toje barikadų pusėje,kai teko i  eiti ramiti viršuje gyvenusią šeimą su vaiku,bet skirtumas tas,kad vaiką jie guldydavo po vidurnakčio,ne kartą buvo ,kad vesdavosi kartu parūkyti į laiptinę pirmą valandą nakties,arba būdavo jo nesiveda,tai jis,kol ji rūko,praisterikuoja,va čia tai suprantu,kad gali pykti dėl vaiko,maniškė irgi cirkus krečia,bet vakare,jau pati raminu,kad žaistų ramesnius žaidimus,nors pati žinai,vaikas yra vaikas,manau belieka,tik palinksėti galva ,tai kaimynei ir tiek,nebent jau jūsų vaikas labai vėlai miegoti eina.
Siūlyčiau bandyti ramesnius žaidimus vakare arba pereiti žaisti į virtuvę  g.gif ,arba ignoruoti kaimynę,bet nuo 22 val,jau turi būti ramuma  4u.gif

mano vaikas jau 21.00lovoj guli smile.gif tik savaitgali leidziam ilgiau pabuti pazaisti
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2011 02 02, 19:31)
mano vaikas jau 21.00lovoj guli  smile.gif tik savaitgali leidziam ilgiau pabuti pazaisti

Nu ir viskas,siūlau su kaimyne nekonfliktuoti,kad ką ji besakytų,į viską žiūrėti ramiai,svarbiausia ,jokių barnių,nieko jūs jai nežadėkit,nieko nesiūlykit,gyvenkit,kaip gyvenot,aišku kartais,kai labai vaikas įsidūks ,truputį apraminkit,paaiškinkit,kad negalima vakare triukšmauti,kaip mano dukrytė sako :reikia ramiai ir tyliai biggrin.gif ir kaukšt šaukštu į radijatorių doh.gif
Atsakyti
Manoji dukrytė buvo taip sutraumuota pagyvenusios kaimynės, kad daug metų bijodavo senų žmonių.... doh.gif
Dabar jau bus 11 m. tai užsimiršo, bet pradžioje, net bijodavo praeiti pro jos buto duris...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 02 02, 19:59)
Nu ir viskas,siūlau su kaimyne nekonfliktuoti,kad ką ji besakytų,į viską žiūrėti ramiai,svarbiausia ,jokių barnių,nieko jūs jai nežadėkit,nieko nesiūlykit,gyvenkit,kaip gyvenot,aišku kartais,kai labai vaikas įsidūks ,truputį apraminkit,paaiškinkit,kad negalima vakare triukšmauti,kaip mano dukrytė sako :reikia ramiai ir tyliai  biggrin.gif ir kaukšt šaukštu į radijatorių  doh.gif

as ja apraminau ,graziai su ja snekejau ziuresim kaip bus toliau paaiskinau jai viska tikiuosi supras mus rolleyes.gif

QUOTE(Krisanta @ 2011 02 02, 20:14)
Manoji dukrytė buvo taip sutraumuota pagyvenusios kaimynės, kad daug metų bijodavo senų žmonių.... doh.gif
Dabar jau bus 11 m. tai užsimiršo, bet pradžioje, net bijodavo praeiti pro jos buto duris...
doh.gif

na mano nebijo bet as bijau kad sunus gali isreiksti savo nuomone garsiai kai sutiksim ja laiptineje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2011 02 02, 17:14)
sveikutes,

nu ka mes ir su sita beda susiduriam
patarkit ka man daryti nezinau nei kaip elgtis nei ka sunui pasakyti

visu pirma kur pasmus gyvenimas verda salone pas kaimyne miegamas ji atejus pradejo pretenzijas reiksti kad mes triuksmaujam kad girdisi kaip vaikas su zaislais zaidzia doh.gif ,su masinyte vazineja ,ir ji pareiske kad iki 18.00val vaikas gali zaisti ji iki to laiko gali kenteti g.gif
o tai ka mums daryti mes gryztam po darbu ir sunu is darzelio paimam 17.30,namie bunam apie 18.00 tai uzdrausti vaikui zaisti,begioti.... g.gif
dar siandien ji man pareiske as kenciu jusu vaiko triuksma ,bet nezinau kiek ...

Leiskit vaikui zaisti. Nevarzykit. Tikrai jis nesukelia tokio triuksmo, kuris virsytu leistinas ribas. As pati fizike, tai siek tiek nusimanau tongue.gif . Kas liecia decibelus, tai salia prietaiso pridejus bus max, o kuo toliau tuo mazes. Be, to sienos yra, grindys, lubos ir t.t. Net ir oras sugeria garsa. Tai niekaip, normaliai gyvenant, nevirsysit normu. Pirmoj eilej ziurekit savo vaiko poreikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirblis2: 04 vasario 2011 - 16:39
QUOTE(Furtado @ 2011 02 02, 11:30)
nu atsiprasau,nesusiturejau...jus niekad nedaret remontu,negrezet,negriovet?ar noretusi daryt,nes kaimynai daro,o jums kazkas neleidzia?gal pasakysit kada reiketu juos daryt,kad tokiem zmonem neuzkliutume?gal nak ti,jei jau dienos metu kyla tokios problemos?zmones,na bukit kantresni ir tolerantiskesni,as galvojau,kad paskaitysiu cia apie nakti busavojancius kaimynus,netvarkingus kokius,o kai kuriem matau nebus gerai net vienkiemy gyvent,nes ten pauksciu ciulbejimas diena virsys leistinas normas:-D

kokiem?
as dariau remonta, ir mane totaliai sunervavo kaimyne, kuri atleke 13 val. dienos po 30 sekundziu grezimo blink.gif mums butinai reikejo pragrezti viena siena signalizacijos laidui prakisti, kad toliau kita diena galetu dirbti apdailininkai. jos argumentas buvo, kad buvo sestadienis, as ja tikrai suprantu, mes niekada nedarem triuksmingu darbu savaitgaliais, tik ta viena syki, ir greze ne ilgiau minutes unsure.gif buvau tokia pikta, kad pasiuliau jai pagal taisykles pradeti musu darbus 6 val ryto ir grezti tada bigsmile.gif bet taip jai irgi buvo blogai, nes tokiu metu ji mieganti biggrin.gif
kur cia yra minimas zmogiskumas?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 01, 02:07)

Kaip matom kas ant popieriaus nevisai atitinka realybej. Praforatorius skleidzia 90 - 95 decibelu, taigi pagal istatyma remonto namie napadarysi ir nama kaimynui statyti irgi negalima, bet pagal ta pati istatyma remonta daryti galima. Gaunasi galima, bet negalima...

Viskas ten gerai parasyta ir atitinka mirksiukas.gif Dar karta pasikartosiu, kad nekalbet ir neklaidint zmoniu. Remontus diena darykit drasiai leistinom valandom. Perforatorius skleidzia 90-95 decibelu, kai matuoji salia. Pas kaimynus jis bus daug kartu mazesnis, o matuos butent pas juos. Todel del decibelu niekas ir nekviecia matuot lotuliukas.gif
O kas liecia statybos darbus. Yra tyliu darbu, kaip pvz sienos sveitimas. Garsas tikrai nevirsys jokiu net ir nakciai nustatytu normu, bet sutikit jis yra erzinantis. Todel ir yra apribotas statybos darbu laikas.
smile.gif
Atsakyti
Sveiki pas mus tokia beda atsikrauste kaimynai (adamsai) kuriem nusispjaut i kaimynus .Muzika ir baliai prasideda 3 nakties pastoviai ir tesesi iki 7 ryto,kvietem 2 kartus policija bet pasake rasyti pareiskima .Bandem sneket su kaimynais bet puole mustis ir keiktis.Tai vat visi kaimynai pasitare rasyti toki bendra pareiskima,tik nezinom kaip jis turi atrodyti,gal kas esat rase gal turit kokia forma ??Butumem labai dekingi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aivaris @ 2011 02 15, 12:35)
Sveiki pas mus tokia beda atsikrauste kaimynai (adamsai) kuriem nusispjaut i kaimynus .Muzika ir baliai prasideda 3 nakties pastoviai ir tesesi iki 7 ryto,kvietem 2 kartus policija bet pasake rasyti pareiskima .Bandem sneket su kaimynais bet puole mustis ir keiktis.Tai vat visi kaimynai pasitare rasyti toki bendra pareiskima,tik nezinom kaip jis turi atrodyti,gal kas esat rase gal turit kokia forma ??Butumem labai dekingi. 4u.gif

einat i policija ir parasot standartini skunda, tik pasiraso ne vienas zmogus, o visi nepatenkinti.
Atsakyti
Manau visgi patogiau butu surinkti parasus nei vaziuoti 14 zmoniu i komisariata, o gal zinot bauda ar ispejimas nueitu buto seimininkui ar nuomininkams? Ir kaip ten jeigu nuomojasi buta be nuomos sutarties ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti