Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

visos jau uzsipirko tai ir nebeperka isparduotuvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 05, 15:01)
visos jau uzsipirko tai ir nebeperka isparduotuvej  biggrin.gif

Nu... nono.gif nereikia čia taip kategoriškai teigti, kad visos.
Dar yra namų, kur meteorai neapsigyvenę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 05, 14:25)
Nea nepirkau, kai pamačiau pas vieną draugę, kuri jau nuo žiemos jas turi, siaubas kokios mažos, neapsimoka, turiu pilną pakuotę tik kažko išparduotuvėj niekas nesigundo, nes noriu arba pusę arba du trečdalius perleisti  biggrin.gif trečdalio tikrai pakanka, net negalvojau kad pakaks  mirksiukas.gif bet miniatiūros tai nepirkčiau  schmoll.gif

as neturejau jusu isgirtu meteoru todel visai gundausi o koks pas tave nr?
Atsakyti
ar tiktų meteoritais pudruot įdegusį veidą ( naudojant savaiminio įdegio kremą)? g.gif turiu omeny mythic nr1, ar gal labiau tiktų beige chic?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 04 05, 20:21)
ar tiktų meteoritais pudruot įdegusį veidą ( naudojant savaiminio įdegio kremą)? g.gif  turiu omeny mythic nr1, ar gal labiau tiktų beige chic?

manau ir tie, ir tie tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 06, 10:48)
manau ir tie, ir tie tiktu bigsmile.gif

o rimtai? bigsmile.gif
o jautriai odelei? g.gif mano skruostai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 04 06, 16:42)
o rimtai? bigsmile.gif
o jautriai odelei? g.gif  mano skruostai  blush2.gif

Tinka jautriai. Pas mane net labai jautri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 06, 18:15)
Tinka jautriai. Pas mane net labai jautri 4u.gif

hmmm.. g.gif na tada gal reiks ir man išbandyt bigsmile.gif kokį trčdalį ar pusę g.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 04 02, 20:47)
o jums nesausina odos mythic rutuliukai.atrodo ir kremo uzsitepu, bet parutuliojus meteoritu ant veido. oda kazko greitai nebetenka dregmes

Man tai sausina odyte, ir gan smarkiai, todel tik labai retai tepu ir pasistengiu kokios riebesnes krempudros dar pasitepti pries pudruojant.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 04 07, 23:12)
Man tai sausina odyte, ir gan smarkiai, todel tik labai retai tepu ir pasistengiu kokios riebesnes krempudros dar pasitepti pries pudruojant.

Man irgi siektiek sausina g.gif reik kremo daugiau naudot doh.gif
Atsakyti
labai noreciau ,kad mano veidukas spindetu,svytetu,tik nezinau, kokia priemone naudoti unsure.gif krempudros tokio spindesio nesuteikia,tad gal yra specialiu priemoniu? Efektas turi buti toks,kaip mazdaug pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir turetu maskuoti,islyginti veida.Viena pazistama turejo,bet jau senokai baige naudoti ir neatsimena pavadinimo.Gal jus zinote tokiu priemoniu? 4u.gif
Papildyta:
na nejau niekas nezinote tokiu priemoniu? verysad.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...2160&st=432
biggrin.gif
Atsakyti