visos jau uzsipirko tai ir nebeperka isparduotuvej

QUOTE(bonza @ 2007 04 05, 15:01)
Nu...

Dar yra namų, kur meteorai neapsigyvenę.

QUOTE(Bitute32 @ 2007 04 05, 14:25)
Nea nepirkau, kai pamačiau pas vieną draugę, kuri jau nuo žiemos jas turi, siaubas kokios mažos, neapsimoka, turiu pilną pakuotę tik kažko išparduotuvėj niekas nesigundo, nes noriu arba pusę arba du trečdalius perleisti
trečdalio tikrai pakanka, net negalvojau kad pakaks
bet miniatiūros tai nepirkčiau 

as neturejau jusu isgirtu meteoru todel visai gundausi o koks pas tave nr?
ar tiktų meteoritais pudruot įdegusį veidą ( naudojant savaiminio įdegio kremą)?
turiu omeny mythic nr1, ar gal labiau tiktų beige chic?

QUOTE(emmute @ 2007 04 05, 20:21)
ar tiktų meteoritais pudruot įdegusį veidą ( naudojant savaiminio įdegio kremą)?
turiu omeny mythic nr1, ar gal labiau tiktų beige chic?

manau ir tie, ir tie tiktu

QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 06, 10:48)
o rimtai?

o jautriai odelei?

QUOTE(emmute @ 2007 04 06, 16:42)
Tinka jautriai. Pas mane net labai jautri

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 04 06, 18:15)
hmmm..

QUOTE(werda @ 2007 04 02, 20:47)
o jums nesausina odos mythic rutuliukai.atrodo ir kremo uzsitepu, bet parutuliojus meteoritu ant veido. oda kazko greitai nebetenka dregmes
Man tai sausina odyte, ir gan smarkiai, todel tik labai retai tepu ir pasistengiu kokios riebesnes krempudros dar pasitepti pries pudruojant.
QUOTE(svete @ 2007 04 07, 23:12)
Man tai sausina odyte, ir gan smarkiai, todel tik labai retai tepu ir pasistengiu kokios riebesnes krempudros dar pasitepti pries pudruojant.
Man irgi siektiek sausina

labai noreciau ,kad mano veidukas spindetu,svytetu,tik nezinau, kokia priemone naudoti
krempudros tokio spindesio nesuteikia,tad gal yra specialiu priemoniu? Efektas turi buti toks,kaip mazdaug pasitepus riebesniu kremu,bet tuo paciu ir turetu maskuoti,islyginti veida.Viena pazistama turejo,bet jau senokai baige naudoti ir neatsimena pavadinimo.Gal jus zinote tokiu priemoniu? 
Papildyta:
na nejau niekas nezinote tokiu priemoniu?

Papildyta:
na nejau niekas nezinote tokiu priemoniu?