Aš irgi neiškenčiau prisiskaičiusi jūsų komentarų ir nusipirkau Mystik. Esu be galo patenkinta nors kaina už vieną kosmetikos priemonę man atrodė žiauri. Bet dabar visai nesigailiu
Pasakiškai Apvalute atrodai, veidukas skaistus, skaistus
.
Aš irgi neiškenčiau prisiskaičiusi jūsų komentarų ir nusipirkau Mystik. Esu be galo patenkinta nors kaina už vieną kosmetikos priemonę man atrodė žiauri. Bet dabar visai nesigailiu
QUOTE(Gugute* @ 2007 04 19, 16:13)
Pasakiškai Apvalute atrodai, veidukas skaistus, skaistus
.
aciu, bet nzn kodel ten taip gerai atrodo
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 18, 18:54)
gal kas galetumete ikelti pora nuotraukyciu kaip atrodo veidelis su mysthic ir beige meteoritais?
buciau labai dekinga 
čia su beige
QUOTE(Apvalute @ 2007 04 19, 15:05)
na tikrai veidelis labai skaistus
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 19, 18:19)
na tikrai veidelis labai skaistus
dekui, bet taip tik atrodo
Pripratau ir as prie meteoru, turiu mythic01 
Puse dezutes atskyriau, sakau gal bus kada kas nores keistis i kokia kita spalvyte
O gal parduoti
kazkaip man visos pilnos dezutes atrodo per daug
Puse dezutes atskyriau, sakau gal bus kada kas nores keistis i kokia kita spalvyte
O gal parduoti
kazkaip man visos pilnos dezutes atrodo per daug
as keisciau mythic01 meteoritus i beige chic.
QUOTE(Apvalute @ 2007 04 19, 22:51)
as keisciau mythic01 meteoritus i beige chic.
tai kuriuos tu turi, irgi Mythic?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 20, 00:58)
tai kuriuos tu turi, irgi Mythic?
na, taip, juk aiskiai parasiau:)
Pudros su gelyte yra 4 atspaviai, rudesni galima naudoti kaip bronzeri.Clinique spalvoti kvadrateliai taip pat suteikie dregna blizgesi.
Papildyta:
su blizgesiu lupos visada `atrodo dregnos
o tarp matinio ir perlamutrinio blizgesio skirtumas tikrai yra
Papildyta:
ar pati bandei sia pudra? ji su spalva ar be?
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 14, 07:49)
NU TAI IOSIVAIZDUOK PERLAMUTRINI LUPU BLIZGESI IR DREGNU LUPU EFEKTA SUTEIKIANTI. skirtumas yra?
einu siandien isbandyt. esu jau ziurejus ta su gelyte, bet konsultante prisoko, kad prekyboj neturim, paziurekit parasyta kad neturim, tipo neciupinek
tai tik vos ant rankos pabandziau
einu siandien isbandyt. esu jau ziurejus ta su gelyte, bet konsultante prisoko, kad prekyboj neturim, paziurekit parasyta kad neturim, tipo neciupinek
su blizgesiu lupos visada `atrodo dregnos
o tarp matinio ir perlamutrinio blizgesio skirtumas tikrai yra
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 13, 12:27)
ziurinejau sita sarmoj, vietoj jo nusipirkau pudra is chanel, bet dabar vel gundausi sia pudra, jei ji suteiktu dregnos odos efekta 
ar pati bandei sia pudra? ji su spalva ar be?
QUOTE(lialka @ 2007 04 13, 14:21)
As turiu Revlon SkinLights (face illuminator). Na super!
Pakuote tai tokia nelabai grazi, bet turinys labai geras. Tik net nezinau kada ta pudra man baigsis
Jos tiek mazai reikia, o dezutej yra labai daug. Pirkau Sarmoj. Apie 45 Lt kainavo.

O šitas "face illuminator" būna kelių atspalvių? Kaip jį naudoti, vietoj krempudros, ar ant jos tepti?