Įkraunama...
Įkraunama...

Vyros ir jo draugai bei draugės

Sveiki, noreciau suzinoti ar verta suklusti, kai tavo gyvenimo draugas pareiskia: Savam zmogui galeciau duoti ir i snuki, savo draugui - niekada. Arba pareiskia, kad draugus vertina, gerbia ir myli nuolatos, o man demesio "tipo" nereikia, nes ir taip matomes kasdiena, doh.gif doh.gif doh.gif tai dave suprasti: kad draugai nuolatos bus pirmoje vietoje. Kas skaudziausia, kad kai pasipykstam, ar kas, tuoj lekia arba skambina ir garsiai pareiskia, ka as vienaip ar kitaip pasakau, tipo sako: varau prajuokinti draugu doh.gif doh.gif doh.gif . Man tai skaudziausia, kad viešinama musu santykiai ir pasypikimai. Atrodo juk mes jau suauge zmones, bet elgiasi kaip -niolikmetis.
Dar kol manes nebuvo, turejo drauge, kur gal neatlaike itampos ir pykdavosi, nes daug demesio jis skirdavo draugams, kai atsiradau as, pastebejau, kad jo draugai nepatenkinti, nes as norejau kad as jam buciau vienintele, o jo draugai slapta pareiske, kad jis praras draugus per mane. Nu kas keisciausia kad jo draugai ne vien vaikinai, ber ir merginos, bet jie jau netgi turi savo gyvenimus ir gyvena kartu, netgi seimas sukure. Dar draugystes pradzioje viena jo is draugiu sako: zinai, jis labai pasikeite, nes niekas apie mumis nebesokineja, o sokineja apie tave doh.gif Nemanau, kad blogai, jog zmogus rades artima zmogu, dar ir toliau sokinetu apie draugus ir ju drauges, bei zmonas.Na gal cia ir normalu, nezinau lotuliukas.gif
Kazkaip, as del savo mylimo zmogaus viska galeciau paaukoti, apginti, daug ko atsisakyti, ir pan., o jis kazkaip ne, ir niekados neapgins manes nuo savo draugu, negi jis dabar pyktusi del manes? doh.gif
Na cia turbut yra normalu, nezinau doh.gif doh.gif doh.gif

TEMOJE PADARIAU KLAIDA: VYRAS (o ne vyros) IR JO DRAUGAI BEI DRAUGĖS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 23 vasario 2007 - 08:40
Avietyte, o kokie tavo santykiai su jo draugais? Ar einate su jais kur nors drauge? Nes pavyzdžiui mano draugų kompanijos poros tapo mūsų bendrais draugais ir atvirkščiai.

Tikrai keista, kad jam esi žemiau tų vadinamų draugų, netgi jų porų. Galbūt tai reiškia, kad jis nenori išsižadėti savo ankstesnio gyvenimo, nuolat iš draugų girdi priekaištus, kad tu jį atėmei iš chebros ir t.t. Todėl nesąmoningai bando išpirkti savo kaltę prieš draugus taip skaudindamas tave. Na nežinau. Čia tiesiog mano pamąstymai.

Aš asmeniškai suklusčiau. Ir netgi labai. Kaip žmogus myli, draugai gali ir palaukti. Mylinčiam ir mylimam žmogui tu visuomet būsi nr.1. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2007 02 23, 10:02)
Avietyte, o kokie tavo santykiai su jo draugais? Ar einate su jais kur nors drauge? Nes pavyzdžiui mano draugų kompanijos poros tapo mūsų bendrais draugais ir atvirkščiai.

Tikrai keista, kad jam esi žemiau tų vadinamų draugų, netgi jų porų. Galbūt tai reiškia, kad jis nenori išsižadėti savo ankstesnio gyvenimo, nuolat iš draugų girdi priekaištus, kad tu jį atėmei iš chebros ir t.t. Todėl nesąmoningai bando išpirkti savo kaltę prieš draugus taip skaudindamas tave. Na nežinau. Čia tiesiog mano pamąstymai.

Aš asmeniškai suklusčiau. Ir netgi labai. Kaip žmogus myli, draugai gali ir palaukti. Mylinčiam ir mylimam žmogui tu visuomet būsi nr.1.  4u.gif

Taip, jie pas mus ateina, mes einam i svecius, vaziuojame drauge, bet kazkaip sunku tapti, kai ateina naujas zmogus (tokia kaip as) i ju kaip sakoma chebra, kazkaip sunku prisitaikyti. Kol manes nebuvo tai draugas galedavo net naktimis kasdien keltis ir begti parvezti girtus namo ar pan, o dabar papriestarauju ir matyt tie draugai mato, kad nebesielgia taip kaip jiems paliepus, nes salia atsirado tokia kuri biski pakontroliuoja ir liepia atsimerkti, kad yra salia taves jau kitas zmogus, kuriam esi reikalingas visas.
Atsakyti
O aš čia nieko blogo neįžiūriu g.gif Apart to, kad vyras su draugais aptarinėja barnių epizodus. Dėl to tai reikėtų pasikalbėti, paaiškinti, kad tai žeidžia ir t t Man atrodo, temos autorė labai spaudžia savo vyrą ax.gif , ko jokiais būdais daryti negalima smile.gif Vyras turi pats nuspręsti, kam rodyti dėmesį, reikia stengtis jam būti įdomiai, įdomesniai, nei draugai, bet ne versti ir liepti mirksiukas.gif
Atsakyti
[ reikia stengtis jam būti įdomiai, įdomesniai, nei draugai, bet ne versti ir liepti mirksiukas.gif
[/quote]

Na pasistengsiu buti idomesne ax.gif Nors jau nebezinau kaip ax.gif Gal kai retkarciais susitiktume tai butu viskas ok, bet kai jau keleta metu gyveni kartu, jau tiesiog nebezinau, kaip tapti idomiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 02 23, 14:37)
Man atrodo, temos autorė labai spaudžia savo vyrą  ax.gif , ko jokiais būdais daryti negalima  smile.gif Vyras turi pats nuspręsti, kam rodyti dėmesį, reikia stengtis jam būti įdomiai, įdomesniai, nei draugai, bet ne versti ir liepti 

Taip, taip, šokti nuo uolos, serviruoti pietų stalą apsiavus riedučiais, sekti pasakas naktimis... Ir jokiu būdu nieko neprašyti, ir jau gink dieve, nereikalauti. Juk vyriškiai - mūsų gėlės, rojaus kolibriai, juos tik nektaru girdykim ir būsim apdovanotos jų dėmesiu...

Dzievuliau, dzievuliau koks paklydimas.

Avietyte, nepatikėsi, bet tu esi asmenybė, žmogus, vertybė. Ar tavęs nežemina tokie patarimai kaip dontstop?
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 23, 15:15)
Taip, taip, šokti nuo uolos, serviruoti pietų stalą apsiavus riedučiais, sekti pasakas naktimis... Ir jokiu būdu nieko neprašyti, ir jau gink dieve, nereikalauti. Juk vyriškiai - mūsų gėlės, rojaus kolibriai, juos tik nektaru girdykim ir būsim apdovanotos jų dėmesiu...

Dzievuliau, dzievuliau koks paklydimas.

Avietyte, nepatikėsi, bet tu esi asmenybė, žmogus, vertybė. Ar tavęs nežemina tokie patarimai kaip dontstop?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne nu tu kaip cia suskeliai, tai sakis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na nervina, ir jau as esu ne is geruju, mano charakteris ožiaragiškas doh.gif , bet tikrai niekada nezadu kaip parasei "sokinet, pasakas skaityti ir pan." schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ne tokio budo zmogus esu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik galvoju, kuo cia paciai uzsiimti, kad maziau apie tai reiketu galvoti, siuo metu ir darbas, ir mokslai doh.gif Gal koki lotynu sokiu bureli reiks pradeti lankyti, tik kazi ar tam mano mielam draugui beliks vietos mano gyvenime lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 09:38)
Kazkaip, as del savo mylimo zmogaus viska galeciau paaukoti,

Jau ko nereikia tai nereikia.
"Aukos" niekam nepatinka...
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 10:11)
. Kol manes nebuvo tai draugas galedavo net naktimis kasdien keltis ir begti parvezti girtus namo ar pan,

Jam tikriausiai smagu buti "patarnautoju". Tokiu " gelbejimo ratu" doh.gif egoistu kompanijose kasdien reikia....
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 08:38)
Savam zmogui galeciau duoti ir i snuki, savo draugui - niekada.

Viskas čia aišku- bjot značit liubit. Draugai- antram plane irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 23, 15:47)
Viskas čia aišku- bjot značit liubit. Draugai- antram plane  irnesakyk.gif

Nu va, paprasta ir aisku lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 09:11)
Taip, jie pas mus ateina, mes einam i svecius, vaziuojame drauge, bet kazkaip sunku tapti, kai ateina naujas zmogus (tokia kaip as) i ju kaip sakoma chebra, kazkaip sunku prisitaikyti. Kol manes nebuvo tai draugas galedavo net naktimis kasdien keltis ir begti parvezti girtus namo ar pan, o dabar papriestarauju ir matyt tie draugai mato, kad nebesielgia taip kaip jiems paliepus, nes salia atsirado tokia kuri biski pakontroliuoja ir liepia atsimerkti, kad yra salia taves jau kitas zmogus, kuriam esi reikalingas visas.

Na, nemanau kad taip jau blogai kai draugas draugui nori padeti ir kai tai nera akivaizdus isnaudojimas. o tie draugai padeda jam? ar padetu jei reiketu? gal pati per daug pavydi esi ir pavydi tu draugu. Manau, kad rimtai susimastyti turetum tik del tu zodziu "Savam zmogui galeciau duoti ir i snuki, savo draugui - niekada".
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 23, 15:42)
Jau ko nereikia tai nereikia.
"Aukos" niekam nepatinka...
Papildyta:

Jam tikriausiai smagu buti "patarnautoju". Tokiu " gelbejimo ratu" doh.gif egoistu kompanijose kasdien reikia....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija_d @ 2007 02 23, 16:22)
Na, nemanau kad taip jau blogai kai draugas draugui nori padeti ir kai tai nera akivaizdus isnaudojimas. o tie draugai padeda jam? ar padetu jei reiketu? gal pati per daug pavydi esi ir pavydi tu draugu. Manau, kad rimtai susimastyti turetum tik del tu zodziu "Savam zmogui galeciau duoti ir i snuki, savo draugui - niekada".

Na draugai padeda, bet.... bet visu pirma jei jie uzimti ar uzsieme nelabai ras laiko, prades mikenti ir pan., o kai jam paskambina, tai tiesiog meta visus darbus ir lekia. Nu ka reiskia tas padejimas. Kur reikia paveza, nuveza, parveza, sutaiso, pajungia, prijungia. O namuose tai menuo gali tapetas nuplyses buti, ar kokia spintele nuvirtus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 23 vasario 2007 - 15:32