QUOTE(dontstop @ 2007 02 23, 15:37)
O aš čia nieko blogo neįžiūriu

Apart to, kad vyras su draugais aptarinėja barnių epizodus. Dėl to tai reikėtų pasikalbėti, paaiškinti, kad tai žeidžia ir t t Man atrodo, temos autorė labai spaudžia savo vyrą

, ko jokiais būdais daryti negalima

Vyras turi pats nuspręsti, kam rodyti dėmesį, reikia stengtis jam būti įdomiai, įdomesniai, nei draugai, bet ne versti ir liepti
nieko sau nieko baisaus

pats blogiausias dalykas,kai vyras seimynini gyvenima aptarineja su svetimais,argi cia vyras
o dar jei jis sugeba pasakyti savam galiu i snuki duot, o draugui niekada, tai man seka isvada, kad vyrui svarbesni draugai, o savas zmogus tik, kaip tarp kitko
yra daug vyru, kuriems draugai svarbesni uz antraja puse, tokie vyrai dazniausiai nepasikeicia, nebent suranda ta vienintele, tikrai jam skirtaja....
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 15:43)
Na pasistengsiu buti idomesne

Nors jau nebezinau kaip

Gal kai retkarciais susitiktume tai butu viskas ok, bet kai jau keleta metu gyveni kartu, jau tiesiog nebezinau, kaip tapti idomiai
begti reik brangioji, begti
arba susitaikyt su tuo kaip yra
zinoma gali bandyti kazka pakeisti, bet dar kolkas nei vienai mano draugei , esanciai tokioj situacijoj, nieko nepavyko
Papildyta:
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 23, 16:15)
Taip, taip, šokti nuo uolos, serviruoti pietų stalą apsiavus riedučiais, sekti pasakas naktimis... Ir jokiu būdu nieko neprašyti, ir jau gink dieve, nereikalauti. Juk vyriškiai - mūsų gėlės, rojaus kolibriai, juos tik nektaru girdykim ir būsim apdovanotos jų dėmesiu...
Dzievuliau, dzievuliau koks paklydimas.
Avietyte, nepatikėsi, bet tu esi asmenybė, žmogus, vertybė. Ar tavęs nežemina tokie patarimai kaip dontstop?
o kaip as su tavim laaaaabai sutinku
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 23, 16:47)
Viskas čia aišku- bjot značit liubit. Draugai- antram plane
taigi draugai - pirmam
o gal neteisingai supratau?
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2007 02 23, 17:30)
Papildyta:
Na draugai padeda, bet.... bet visu pirma jei jie uzimti ar uzsieme nelabai ras laiko, prades mikenti ir pan., o kai jam paskambina, tai tiesiog meta visus darbus ir lekia. Nu ka reiskia tas padejimas. Kur reikia paveza, nuveza, parveza, sutaiso, pajungia, prijungia. O namuose tai menuo gali tapetas nuplyses buti, ar kokia spintele nuvirtus
toks jausmas, kad jis tik ir iesko preteksto islekt is namu....oi ar tik nera to treciojo zmogelio.....