Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

Yra pas mano teti gala su internetu,tai jau keikias juodai, nes daznai ir ypac savaitgaliai stringa,tai kol nepaskambinsi,nesulauksi normalaus vaizdo. Beto jei tv ijungtas ir pc kartu,tai jei pc pakimba,tv irgi,tada reik modema perleist.Zodziu,vargo nemazai sake ir laukia kad sutartis baigtusi kuo greiciau g.gif
Atsakyti
Man truksta zodziu ka radau cia prirasyta! Absoliuti disinformacija! Cia gal konkurentai kokie GALOS? Esam isbande apsoliuciai VISAS skaitmenines TV ir esam vartotojai tokiu paslaugu nuo pat pirmosios dar pries daug daug metu. Ir GERIAUSIA yra G.A.L.A
Nevardinsiu kokios nepatiko ir kodel, ne ta tema. O pakalbesiu apie GALA ir tiesa tik tai tiesa, nes nekenciu melo! ir kai kalbama is nezinojimo!
Visu pirma, name gali buti N televizoriu, ir kiekvienam kambari atskiri pultai-su dezutemis, gali ziureti ka nori, kitam kambari taip pat, NIEKAS nesidubliuoja. Vaizdas, garsas- nestringa, neastilieka, nes rysys eina ne laidais, jei ir pradeda strigti kazkas, tai visada galima pasiskambinti i teo, ir jie tai sutvarko ant smugio.
Tai yra kokubiskiausia tv, labai artima HD kokybei. Kanalus is dalies galima rinktis-paketai yra visokie.
Patogus aiskus valdymas, kai ishsistudijuoji.
Aciu uz demesi, ir gero kokybisko ziurejimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 16, 23:03)
Man truksta zodziu ka radau cia prirasyta! Absoliuti disinformacija! Cia gal konkurentai kokie GALOS? Esam isbande apsoliuciai VISAS skaitmenines TV ir esam vartotojai tokiu paslaugu nuo pat pirmosios dar pries daug daug metu. Ir GERIAUSIA yra G.A.L.A
Nevardinsiu kokios nepatiko ir kodel, ne ta tema. O pakalbesiu apie GALA ir tiesa tik tai tiesa, nes nekenciu melo! ir kai kalbama is nezinojimo!
Visu pirma, name gali buti N televizoriu, ir kiekvienam kambari atskiri pultai-su dezutemis, gali ziureti ka nori, kitam kambari taip pat, NIEKAS nesidubliuoja. Vaizdas, garsas- nestringa, neastilieka, nes rysys eina ne laidais, jei ir pradeda strigti kazkas, tai visada galima pasiskambinti i teo, ir jie tai sutvarko ant smugio.
Tai yra kokubiskiausia tv, labai artima HD kokybei. Kanalus is dalies galima rinktis-paketai yra visokie.
Aciu uz demesi, ir gero kokybisko ziurejimo  wub.gif

Tikrai,nesu jokia konkurente,bet buna vaizdas uzstringa kokiai 10min,skamint nusibodo nes daugiau prakalbi tel,(kol sujungia)nei uz pacia tel moki,dar viena kart prikabino ale mes zaidem zaidimus,kuriu tikrai nezaidem,tai viena kart uzstrigus televizijai savaime uzsisake paketas kanalu,tikrai neisigalvoju nera prasmes,bet nera tikrai ideali tv schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 03 16, 21:30)
Tikrai,nesu jokia  konkurente,bet  buna  vaizdas  uzstringa  kokiai  10min,skamint  nusibodo  nes  daugiau  prakalbi  tel,(kol  sujungia)nei  uz  pacia  tel  moki,dar viena  kart  prikabino  ale  mes  zaidem zaidimus,kuriu  tikrai  nezaidem,tai  viena  kart uzstrigus  televizijai  savaime  uzsisake paketas  kanalu,tikrai  neisigalvoju  nera  prasmes,bet  nera  tikrai  ideali  tv schmoll.gif

aisku kad uzstringa mes naudojam jau apie metus ,tai puse metu viskas buvo gerai ,nu dabar kekviena diena uzstriga doh.gif piktumas ima man ,moki tuos pinigus jiems ir dar normaliai negali ziureti televizijos doh.gif doh.gif

o dabar dar naujiena ,isijungi telika ziuri koki filma ir tau dingsta vaizdas blink.gif blink.gif ir uz kokiu 20sekundziu ismeta registracija ,palauki uzsikrauna blink.gif ir vel toliau ziurek doh.gif nu nesamone gryna .
Papildyta:
del zaidimu ,tai mes NEZAIDZIAM isvis ,o buvo uzsakytas zaidimai ,o kas ji uzsake iki siol neaisku .....

o dar kas kad pvz as per telika ilendu i interneta ,noriu kaska pasiziureti ir paveiksleliu as jokiu nematau iskyrus raides wink.gif ir tai pavaiksciojus kokias 5minutes mane ismeta is vis is neto

bent jau as nusivyliau TEO Gala ,ir tikrai laukiu kol baigsis sutartis ,daugiau jos nepratesinesim !
Atsakyti
Mus dabar teo labai įkalbinėja įsivest Gala, bet aš jau gavus pamoką su jų tipo "greituoju belaidžiu internetu" iškėliau sąlygą, duokit mėnesį pasibandyt, jeigu viskas gerai pagalvosiu, tai jie sutiko, tik sako už įvedimą gausit susimokėt 120lt. atrodo. Man taip juokinga pasidarė, klausiu tai jei man nepatiks ar grąžinsit tuos pinigus ir kas čia per bandomasis laikotarpis jei turiu mokėt.Vie. žodž. dar neapsisprendėm ar mums lįst į naują vargą kol seno neišsprendėm( dėl interneto).
Atsakyti
Mes naudojame nuo pat atstiradimo GALA. Jokiu strigimu nera ir nebuvo. O kas liecia aptarnavima, visada maloniai aptarnauja, kai pirkome papildoma dezute, atvaziavo itin mandagus darbuotojas, sutvarke net interneta kompiuteryje, nors jam ir nepriklause tai daryti. Apskritai, esam visi namuose patenkinti TEO paslaugomis.
Strigti gali, del brokuotos dezutes, ar pulto (numesto) galima graziai paklaust apie pakeitima, o gal televizorius yra per senas tokiom pramogom.
Ir nera GALA brangi, vien jau paziurejus pora filmu per BALTICUM ar BALTICUM auksini kanala-dviese, atsiperka imoka GALOS, mes kiekviena diena ziurim po koki filma, nebeinam i dvd nuomas.
Reikia myleti daiktus tvarkingai su jais elgtis smile.gif ...tada ir jie tarnaus mums smile.gif
Atsakyti
Tai pas jus kokia gala? interakvivioji? ir kiek kanalu baziniam komplekte? Ziurit kiek TV? ir kiek mokat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trimama @ 2009 03 17, 09:31)
Mus dabar teo labai įkalbinėja įsivest Gala, bet aš jau gavus pamoką su jų tipo "greituoju belaidžiu internetu" iškėliau sąlygą, duokit mėnesį pasibandyt, jeigu viskas gerai pagalvosiu, tai jie sutiko, tik sako už įvedimą gausit susimokėt 120lt. atrodo. Man taip juokinga pasidarė, klausiu tai jei man nepatiks ar grąžinsit tuos pinigus ir kas čia per bandomasis laikotarpis jei turiu mokėt.Vie. žodž. dar neapsisprendėm ar mums lįst į naują vargą kol seno neišsprendėm( dėl interneto).

nu interneta ir mes ju turim , kai nera rysio tai ir neveikia nei gala nei netas ,nu kenciu ir tiek unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 17, 11:40)
Mes naudojame nuo pat atstiradimo GALA. Jokiu strigimu nera ir nebuvo. O kas liecia aptarnavima, visada maloniai aptarnauja, kai pirkome papildoma dezute, atvaziavo itin mandagus darbuotojas, sutvarke net interneta kompiuteryje, nors jam ir nepriklause tai daryti. Apskritai, esam visi namuose patenkinti TEO paslaugomis.
Strigti gali, del brokuotos dezutes, ar pulto (numesto) galima graziai paklaust apie pakeitima, o gal televizorius yra per senas tokiom pramogom.
Ir nera GALA brangi, vien jau paziurejus pora filmu per BALTICUM ar BALTICUM auksini kanala-dviese, atsiperka imoka GALOS, mes kiekviena diena ziurim po koki filma, nebeinam i dvd nuomas.
Reikia myleti daiktus tvarkingai su jais elgtis  smile.gif ...tada ir jie tarnaus mums  smile.gif

prie ko cia pultas ir dingimas rysio biggrin.gif nejuokinkit tai yra du skirtingi dalykai
o kas del pulto tai ta pulta keitemes mes jau du kartus blink.gif doh.gif ,nes patys du pirmi pultai mums neveike is 5 metru ,veikdavo tik is 1,5metro blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 17, 11:40)

yra kitu tiekeju kurie uz tuos pacius pinigus tris kart visko daugiau tiekia tongue.gif
o del filmu tai ten visa seniena sudeta ,neapsimoka net ju ziureti lotuliukas.gif
nueini i torentus atsisiunti ir ziuri ir visa tai nemokama ,o ten tie filmai tikras ssssss cool.gif

o kas del teliko,tai mergyt ,tu tik toki turek ir busi patenkinta biggrin.gif
o kai kompe risys dingsta tai turbut tavo pasakymais ir kompas persenas g.gif lotuliukas.gif ???

Papildyta:
QUOTE(Gerasas @ 2009 03 17, 11:49)
Tai pas jus kokia gala? interakvivioji? ir kiek kanalu baziniam komplekte? Ziurit kiek TV? ir kiek mokat?  smile.gif

cia klausimas jusu kam skirtas g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(trimama @ 2009 03 17, 09:31)

kokiam mieste gyvenat ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 17 kovo 2009 - 14:14
Klausimas tam kas tokia televizija turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerasas @ 2009 03 17, 14:23)
Klausimas tam kas tokia televizija turi  smile.gif

as turiu ,domina kiek mokam ? ir kiek kanalu matom ?
Atsakyti
domina kiek kanalu matot pagrindinem pakete?
Kiek teliku pasijunge? jai daugiau nei 1 tai kiek mokat uz papildomus?
Atsakyti
isviso siuo metu turiu 60kanalu , jei butu neuzsakyta matyciau 52kanalus

( 2 paketus uzsisakius,t.y +8kanalai papildomi ) po 5lt =10lt (pas juos kanalu paketai ir kainuoja po 4-5 litus ) va cia galima matyti visa info ju

uz televizija iseina moketi po 45lt i men . (internetas 49lt) ir telefonas 29lt (laidinis) viso gaunas 123lt ir kekviena kart nervuotis ,nafik doh.gif uz tokia suma galima ir geriau gauti !
o to telefono man isvis nereikia norejom atsisakyti jo ,bet kai vedemes GALA tai sako bus nuolaida nes esate viska pasijunge is musu ,o tos nuolaidos tai tik gavom kelis litus
Papildyta:
telikas VIENAS pajunktas ,nes sake iki musu dviem telikams neuztenka varzos ,ir kas is to kad galetum ziureti ta paty kanala
o jei nori kitam telikuj tai reik nusipirkti priedeli
Papildyta:
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 16, 21:03)
Aciu uz demesi, ir gero kokybisko ziurejimo  wub.gif

man rodos kad jus ponia pati esate darbuotoja telekomo biggrin.gif

cia zmones raso atsiliepimus apie GALA o ne kaskokie konkurentai susirinke ,kokia televizija tokie ir ATSILIEPIMAI cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 17 kovo 2009 - 14:38