Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

tikrai tikrai daugoka blink.gif
As su akcijos metu pasirasiau sutarti tai man zymiai pigiau gavosi. ir dar planuoju antra telika pasijugt, nes gincu buna ka ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerasas @ 2009 03 17, 14:38)
tikrai tikrai daugoka  blink.gif
As su akcijos metu pasirasiau sutarti tai man zymiai pigiau gavosi. ir dar planuoju  antra telika pasijugt, nes gincu buna ka ziuret  ax.gif

man TEO sake kad reik atsiros linijos jei nori kad antras telikas veiktu ,o taip tai abudu telikai rodys ta paty kanala lotuliukas.gif
nu bet as i tai nesigilinu ,nes tokios televizijos jau nenoriu ax.gif
Atsakyti
Pas man viesolaidis i nama ateina tai nereikia jokios kitos linijos ir telefono galima neimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 17, 13:40)
Mes naudojame nuo pat atstiradimo GALA. Jokiu strigimu nera ir nebuvo. O kas liecia aptarnavima, visada maloniai aptarnauja, kai pirkome papildoma dezute, atvaziavo itin mandagus darbuotojas, sutvarke net interneta kompiuteryje, nors jam ir nepriklause tai daryti. Apskritai, esam visi namuose patenkinti TEO paslaugomis.
Strigti gali, del brokuotos dezutes, ar pulto (numesto) galima graziai paklaust apie pakeitima, o gal televizorius yra per senas tokiom pramogom.
Ir nera GALA brangi, vien jau paziurejus pora filmu per BALTICUM ar BALTICUM auksini kanala-dviese, atsiperka imoka GALOS, mes kiekviena diena ziurim po koki filma, nebeinam i dvd nuomas.
Reikia myleti daiktus tvarkingai su jais elgtis  smile.gif ...tada ir jie tarnaus mums  smile.gif

Tik nereikia,kazkaip keistai atrodo naujas vartotojas cia SM ir is kart apie gala rasyt ir ja girt doh.gif
Kaip buvo telekomas aferistai,taip dabar TEO doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Neimanoma sutvarkyt,1970pastoviai rodo,nera kaip atreguliuot,tai ir programos negalim paziuret.
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 03 17, 16:41)
man TEO sake kad reik atsiros linijos jei nori kad antras telikas veiktu ,o taip tai abudu telikai rodys ta paty kanala  lotuliukas.gif
nu bet as i tai nesigilinu ,nes tokios televizijos jau nenoriu  ax.gif

Cia juk kazkokia TEO vadybininke giria ,ir viskas lotuliukas.gif juk mazai kas patenkinti ju paslaugomis,mazeja uzsakovu,juk KRIZE,tai reikiaa per visas imanomas skyles jas ikist mirksiukas.gif
Patikeciau jai cia rasytu,kokia SM senbuve,o cia tik katik prisiregistravus,viskas cia aisku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 03 17, 16:59)
Tik  nereikia,kazkaip  keistai  atrodo  naujas  vartotojas  cia  SM ir  is  kart  apie  gala  rasyt  ir  ja  girt doh.gif
Kaip  buvo  telekomas  aferistai,taip  dabar  TEO doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Neimanoma  sutvarkyt,1970pastoviai rodo,nera  kaip  atreguliuot,tai  ir  programos  negalim paziuret.
Papildyta:

Cia  juk  kazkokia TEO  vadybininke  giria ,ir  viskas lotuliukas.gif juk  mazai  kas  patenkinti  ju  paslaugomis,mazeja  uzsakovu,juk  KRIZE,tai reikiaa  per  visas  imanomas  skyles jas  ikist mirksiukas.gif
Patikeciau  jai  cia  rasytu,kokia  SM  senbuve,o  cia  tik  katik  prisiregistravus,viskas  cia  aisku bigsmile.gif
[

Va man ir toks ispudis susidare,kad kokia nors TEO pardavimu vadybininke cia uzsiregistravo ir giria g.gif Nes kokybe,tai nieko gero schmoll.gif Pastoviai strigineja vaizdas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 03 17, 16:59)

Cia  juk  kazkokia TEO  vadybininke  giria ,ir  viskas lotuliukas.gif juk  mazai  kas  patenkinti  ju  paslaugomis,mazeja  uzsakovu,juk  KRIZE,tai reikiaa  per  visas  imanomas  skyles jas  ikist mirksiukas.gif
Patikeciau  jai  cia  rasytu,kokia  SM  senbuve,o  cia  tik  katik  prisiregistravus,viskas  cia  aisku bigsmile.gif

tai zinoma ,taip ir as galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, pas mus viskas Teo - telefonas, internetas ir Gala. Na, telefonas kaip telefonas, ką čia bepridursi. Internetas š... pasiilgstu turėtos dokedos... O gala... Kadangi be Teo mums niekas TV vest nenorėjo, vedėm Galą. Skųstis realiai negaliu. Aisšku, būna visko, ne kartą teko skambint tuo stebuklingi visapariniu nr, bet - o stebukle - visada atsiliepė ir visada viskas išsisprendė, nes pasakė, ką daryti. Tik kartą kažkodėl buvo korta blokuota g.gif turim 2 tuos aparačiukus, du tv pajungti, šeimyna gausi, pykstamės kas ką žiūrės. Aišku, ir kaina dviguba. Ėmėm per akciją, kol kas atsisakyti neketinam - aišku ir pasirinkimo neturim hihihi.gif
Atsakyti
I menesi uz gala ir interneta plius antra dezute apie 45 litai kai vedemes buvo akcija.
Tikrai nedirbu teo biggrin.gif nuobodus darbas man kazkaip atrodo smile.gif
Kadangi gyvenam 4riese, visi esam pakankamai skirtingi smile.gif tad tuos kanalus ishsirenkame kokius kam ziureti smile.gif neziurimu kaip ir nera, gal tik kokia lietuviska mtv ir pora erotiniu cool.gif (tustybiu muges tongue.gif )
Gerieji zmones, cia mes diskutuojame tik apie tv o ne a pie pasulio pabaiga smile.gif ar atomini kara smile.gif tad nesinervuokite taip stipriai smile.gif negrazu ir nesveika doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Keista man smile.gif kodel toks pyktis sklinda smile.gif dabar esu blogiete , neva dirbanti teo ar dar kas smile.gif reklamuojanti gala, vien del to kad pas mus tobulai veikia ta Gala smile.gif nuomones apie produkta niekada nebus tik visos blogos arba geros smile.gif bus visokiu, nespreskite apie viska pagal save, jei pas jus taip tai ir pas kitus bus tikrai taip smile.gif nebutinai pas kitus tai turi vykti smile.gif o del filmu, tas pats, juk visi esam ir busim skirtingi smile.gif velgi negali patikti filmai visiem vienodai , kas ir bebutu jei butumem visi vienodi smile.gif prasau gerbti nuomone kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 18, 18:02)
Keista man smile.gif kodel toks pyktis sklinda smile.gif dabar esu blogiete , neva dirbanti teo ar dar kas smile.gif reklamuojanti gala, vien del to kad pas mus tobulai veikia ta Gala smile.gif nuomones apie produkta niekada nebus tik visos blogos arba geros smile.gif bus visokiu, nespreskite apie viska pagal save, jei pas jus taip tai ir pas kitus bus tikrai taip smile.gif nebutinai pas kitus tai turi vykti smile.gif o del filmu, tas pats, juk visi esam ir busim skirtingi smile.gif velgi negali patikti filmai visiem vienodai , kas ir bebutu jei butumem visi vienodi smile.gif prasau gerbti nuomone kitu smile.gif

nesinervuokite jus mirksiukas.gif

jei jums jin veikia gerai tai puiku

o daugumai zmoniu jin tikras ssssssss ,ir jus cia su savo pasisakimu ,kad cia susirinke lyg TEO konkurentai tikrai prajuokinot lotuliukas.gif

daugumai zmoniu jin veikia nekaip ir tai FAKTAS !

cia raso zmones savo atsiliepimus apie GALA ,ir raso kaip istikruju yra !
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Vakar,mum gala atjunge uz 20lt,skola pajungimas 15lt, verslas ne???buvom nuvyke pas juos pasiklaust kokiu budu jusu galima atsikratyt,tai pasake brangiai kainuos apie 1200lt,tai sakau TEO,gyvenime nieka nerekomenduosiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti