Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

QUOTE(Sfin45 @ 2008 01 02, 18:42)
Matyt esu nukwakusi,kaip tu nekarta mane wadinai,bet Ailos kambaryje nesu machiusi nekarto weikiant tv,tik zhiurejom dvd,bet ne esme,nes ash neskaitau tu tv...kurie sudauzhyti pas mane woliojasi rusyje ar neweikiantys,jei chia galima tuom pasipuikuoti,ka ash zhinau..kiekwienam sawo,zhiuriu labai esi uzhsiemusi darbe,kad niekaip taip ir neatwezhi... pati zhinai ka,man pwz. butu geda....  g.gif

Pirmiausia ponia išmok rašyt lietuviškai o visų antra tavo pasisakymas parodo tamstos kultūros lygį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 04, 00:30)
Pirmiausia ponia išmok rašyt lietuviškai o visų antra tavo pasisakymas parodo tamstos kultūros lygį  cool.gif

Žaviuosi Jūsų erudicija,aukštu intelekto lygiu ir aplamai Jus Dalbara nuostabi,ačiū Jums už pastabėlę,būtinai priimsiu domėn Jums leidus.Atsiprašau,daugiau taip nedarysiu,meldžiu atleisti man... blush2.gif
Atsakyti
Turim GALA jau seniai, nu gal pusę metų ax.gif
Stringa kartais, bet labai nenervuoja, o daugiau tai pliusų negu minusų ir du tiunerius turim ir veikia kuo puikiausiai ir kanalų užtenka, normaliai viskas 4u.gif
Atsakyti
Mes turim GALA jau metus.
is pradziu stigo vaizdas, bet dabar jau pusmeti jokiu problemu nera.
Man patinka, kad gali pasiziuret kiekvieno kanalo siandienos programa, patinka, kad isijungus televizoriu, zinai kokia laida eina siuo metu (nes rodo aprasa, bei laidos trukme apacioje). Pripratau prie siu nedideliu patogumu blush2.gif
Dar patinka tas vadinamas namu videonuoma, kai gali issinuomoti filma, kuris tave domina neisejus is namu... tik kainos ten didokos...
Didziausiais minusas - GALA gali pajungti tik vienam televizoriui, kol kas jie neisprende sios problemos, kaip padaryti, kad GAL rodytu 2 ar daugiau televizoriu...
Atsakyti
QUOTE(lau @ 2008 01 10, 16:33)
Turim GALA jau seniai, nu gal pusę metų  ax.gif
Stringa kartais, bet labai nenervuoja, o daugiau tai pliusų negu minusų ir du tiunerius turim ir veikia kuo puikiausiai ir kanalų užtenka, normaliai viskas  4u.gif

Vat labai idomu pasidare- kaip pas Jus veikia du televizoriai? As irgi pirkau papildoma tiuneri kitam telikui, ir vos tik pajungiu antra, iskart sustoja vaizdas ir pirmam, abu vienu metu niekaip nerodo. Atvyke TEO meistrai patys nieko negalejo padaryt, tad pasiule nutraukt sutarti. Taip atjungem viena tiuneri ir perdarem sutarti tik ant vieno televizoriaus, o kitus vel pajungem prie vietines kabelines tv.

Video nuoma smagu, bet kam moket 10 Lt uz filma, jei ji gali parsisiust nemokamai is interneto? g.gif Jei jau turi GALA, automatiskai yra ir zebra.lt namie. Jokiu bedu parsisiust kazka. Mes viena menesi pazaidem su video nuoma, ir kai parejo pora simtu litu saskaita, apsiraminom lotuliukas.gif O didziausias pliusas tikrai del to, kad rodo kokia eina laida, kiek dar liko iki pabaigos, kada prasidejo, visi aprasymai, plius, interneta galima panarsyt per telika thumbup.gif
Atsakyti
Isivedem ir mes GAla. Minkiau ir kazka numinkiau, kad data rodo 1970 metai. Kaip atstatyti?
Atsakyti
mes gala jau 2 menesius turim kolkas nieko nesiskundziam, buvo pradeja strigti , bet praejo...
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 01 22, 11:20)

Dar patinka tas vadinamas namu videonuoma, kai gali issinuomoti filma, kuris tave domina neisejus is namu... tik kainos ten didokos...
Didziausiais minusas - GALA gali pajungti tik vienam televizoriui, kol kas jie neisprende sios problemos, kaip padaryti, kad GAL rodytu 2 ar daugiau televizoriu...

O parsisiuntus per GALA videonuomą filmą kiek kartų jį galima pažiūrėti? vieną ar kelis kartus? Na sakykim- man būna, kad norisi atskiras dalis dar truputį peržiūrėti.. blush2.gif

Mes turėjom pabandymui gerokai seniau. dabar planuojame pasijungti jau ilgam, rimtam naudojimui. Gavome pasiūlymą 2 televizoriams. 29+14 Lt (už antrąjį TV) Tipo- akcija kažkokia.. blush2.gif
Tai tikiuosi nenusivilsiu. rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos, mes ir turim jau kokius 3 menesius, tai biskiuka buvo ten visokiu problemikiu, bet dabar vis reciau pasitaiko. Tik nepatinka konsultantu darbas, nes sneka kaip su durnais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 02 11, 14:02)
Gavome pasiūlymą 2 televizoriams. 29+14 Lt (už antrąjį TV)  Tipo- akcija kažkokia.. blush2.gif

Girdėjau, kad vyksta akcija 29Lt/mėn., jei sutartį pasirašysi iki kovo 31 d., o apie du TV nieko nerašo g.gif , reiks pasidomėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 02 11, 14:02)
O parsisiuntus per GALA videonuomą filmą kiek kartų jį galima pažiūrėti?  vieną ar kelis kartus? 

užsisakius filmą, jį galima žiūrėt kiek nori kartų vieną parą wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu Gala jau metai.Esam labai patenkinti,Buna uzstrigimu, bet zinau kaip pasalinti ir jokiu problemu.Noriu ispeti kad kai gaunat tiuneri,mes gavom dykai,nes buvo akcija ir jis kainavo simbolini lt,tai tik vienam televizoriui.Taip kaip ir bliudas.Sakot vaizdas su garsu veluoja?jei sustatytum du televizoriu, viena su Gala kita su kita antena tai skiriasi .Vaizdas puikus plius video nuoma,zaidimai.na nezinau ka dar parasyti.KLAUSKIT,MIELAI ATSAKYSIU 4u.gif
Atsakyti