o tai daug laidu reik,kad prijungti,nes kai daremes remonta,tai apie tai nepagalvojom

QUOTE(Liute13 @ 2008 02 12, 11:43)
Buna uzstrigimu, bet zinau kaip pasalinti ir jokiu problemu.
O kaip pašalinti

QUOTE(aitė @ 2008 02 12, 23:48)
Taip apie perkrovima,jeigu tik tiunerio laida istraukus nepadeda,tai visa inteneta atjungiu ir perkraunu.
na mes ir norejom pasijunkti GALA bet pasake kad dviem telkams jie negali pajunkti kaskoku yra nesklandumu tai ir atsisakem tos minties
o intereneta ju turim bet ir negaliu pasakyti kad labai geras dingineja kaskur ir buna taip kad isvis dingsta po to reikia kekviena karta skambint i Teo ir klausti kodel dingo internetas????? o kaip visada liepe kompe atnaujnt kaskokius duomens jie man didktuoja o as suvedu nu jau atsibodo kekviena kart taip skambinet

Pasiėmėm Galą televiziją mėnesiui pabadymui , pasijungėm du televizorius ,viskas būtų gal ir nieko bet .................. dažnai stringa ir tuo pat metu dingsta internetas o kadangi su internetu pastoviai dirbame tai sukelia nemažai problemų vat ir mastau
dabar ką su ja daryt , dar šiandien skambino iš TEO ir klausinėjo ar esame patenkinti Gala televizija tai pasakiau kad visiškai nea , nurodžiau priežastis tai pasiūlė skambintis į 1817 kad ten išsiaiškintų kodėl taip yra nes pagal juos taip neturėtų būti , tai va tiek , gal kas su panašiom problemom dėl interneto susidūrė ?

Pas mus dingsta gala ir internetas karta i 2 menesius, paskambini tuo trumpuoju gedimu numeriu, ten labai maloniai bendrauja, perkrauna jie is savo puses, tada as is savo, ir viskas vel veikia.
Palyginus tuos nesklandumus su vaizdo kokybe, verta naudoti gala.
Palyginus tuos nesklandumus su vaizdo kokybe, verta naudoti gala.
QUOTE(Zitule @ 2008 02 22, 22:16)
Pasiėmėm Galą televiziją mėnesiui pabadymui , pasijungėm du televizorius ,viskas būtų gal ir nieko bet .................. dažnai stringa ir tuo pat metu dingsta internetas o kadangi su internetu pastoviai dirbame tai sukelia nemažai problemų vat ir mastau
dabar ką su ja daryt , dar šiandien skambino iš TEO ir klausinėjo ar esame patenkinti Gala televizija tai pasakiau kad visiškai nea , nurodžiau priežastis tai pasiūlė skambintis į 1817 kad ten išsiaiškintų kodėl taip yra nes pagal juos taip neturėtų būti , tai va tiek , gal kas su panašiom problemom dėl interneto susidūrė ?

as ir laukiu kol man paskambins ir paklaus ar as patenkita tikrai pasakysiu kad ne

QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 23, 13:56)
as ir laukiu kol man paskambins ir paklaus ar as patenkita tikrai pasakysiu kad ne
o idomu ka jie padaro kad jis veiktu geriau ?ir nedinginetu?man rodos nieko cia tik jie tik kalba ir viskas 

Naktį buvo dingus elektra tai ryte gala iš vis neveikė tai paskambinau į gedimus man maloniai viską paiškino ką reikia padaryt , na vienu žodžiu susitvarkiau bet aš jiems pasiskundžiau kokios problemos tai jis pasakė kad taip negali būti ir užregistravo gedimą prašė kad būtų modemas kol kas pastoviai būtų įjungtas kad meistrai galėtų viską patikrinti ir užsirašė mano mobilų kad informuotų apie situaciją ...................... žiūrėsiu , lauksiu

QUOTE(Zitule @ 2008 02 23, 18:29)
Naktį buvo dingus elektra tai ryte gala iš vis neveikė tai paskambinau į gedimus man maloniai viską paiškino ką reikia padaryt , na vienu žodžiu susitvarkiau bet aš jiems pasiskundžiau kokios problemos tai jis pasakė kad taip negali būti ir užregistravo gedimą prašė kad būtų modemas kol kas pastoviai būtų įjungtas kad meistrai galėtų viską patikrinti ir užsirašė mano mobilų kad informuotų apie situaciją ...................... žiūrėsiu , lauksiu 

tai parasyk jei ka tau ten gero papasakaos bus idomu pasiskaityti kokius jie ten gedimus atras

Man tai tas trukinejimas atsibodo, paskambinau ir pagrasinau, nes sutartyje yra salyga apie nutraukima del nekokybiskos paslaugos, ir daznu gedimu kartojimosi. Tai jie kazka pas save patobulino, kazkokius nustatymus pakeite, prase savaite stebet, jei kas bus negerai per nauja viska junks, ir yranga keis.
Seip jie labai malonus kai truputi griesciau savo nepasitenkinimus reiski. As tai nesidroviu skambinet, tai jau antra savaite viskas
Seip jie labai malonus kai truputi griesciau savo nepasitenkinimus reiski. As tai nesidroviu skambinet, tai jau antra savaite viskas

konkreciai minusas supermamose toks:
atsivertus skelbima su PER DIDELEM nuotraukom, arba skelbima, kur LABAI DAUG ne itin sumazintu nuotrauku, buna STOp, tenka perkrauti priedeli, ir, jei visgi noriu pasiziureti ta skelbima, NEPRISIJUNGTI savo niko SM, ziurineju kaip svecias, tada vietoje nuotrauku rodo tik ju nuorodas, ir normaliai galima pasiziureti.
...o siaip normaliai ta tv rodo. tiesa, dar GMAIL : laiskus perskaityti galiu, o atsakyti NE
ir ne visada rodo nuotraukas prisegtas,
na bet cia ne esme... kas labai rupi, galima su kompu pasidaryti.
man labiausiai patinka tai, kad galiu VIETOJE reklamu, panagrineti interneta, kartais per filmo reklama maziui speju koki rubeli nupirkti
atsivertus skelbima su PER DIDELEM nuotraukom, arba skelbima, kur LABAI DAUG ne itin sumazintu nuotrauku, buna STOp, tenka perkrauti priedeli, ir, jei visgi noriu pasiziureti ta skelbima, NEPRISIJUNGTI savo niko SM, ziurineju kaip svecias, tada vietoje nuotrauku rodo tik ju nuorodas, ir normaliai galima pasiziureti.
...o siaip normaliai ta tv rodo. tiesa, dar GMAIL : laiskus perskaityti galiu, o atsakyti NE

na bet cia ne esme... kas labai rupi, galima su kompu pasidaryti.
man labiausiai patinka tai, kad galiu VIETOJE reklamu, panagrineti interneta, kartais per filmo reklama maziui speju koki rubeli nupirkti

zsisakem ir mes dabar GALA ,nu vaizdas garsas viskas gerai bet DISTANCINIS
tik veikia is 1,5 metro, arba buna taip ryte veikia puikiai o nuo 3-4val.prasideda mistika pradeda neveikt
nesuprantu nieko paskambinus i Teo uzregistravo gedima sake paskabbins meistras ta pacia diena bet jau laukiu 3 diena ir NIEKO
nieks neskambina niekam turbut neidomu
ka toliau daryt nezinau ,belieka tik laukti
o vyras piktinasi sako prisipirke sudu (motorolu) ir dalina tokius pultelius kurie niekam tike
Idomu ,o kaip jums veikia pulteliai? gal cia sita problema ne pas mane viena???????