QUOTE(sol_brillante @ 2013 03 19, 14:27)
Sveikos, mamytes,
Mes vakar su dukryte apsilankem pas ortopeda, siunte profilaktiskai. Man toks sokas buvo, kai pasake, kad reikia ta pagalve nesiot ... kazkaip net nepagalvojau, kad gali reiketi.
Grizom su pagalve, maziukei 1,5 menesio, nelabai ji supranta , manau man didesne trauma, nei jai. Ar gali buti, kad veliau vaikas prades nerimaut del pagalves? Ar jei dabar viskas ok, tai ir veliau nepastebes jos?
Man tik vakare pradejo listi tokios mintys ir pamastymai, apie tai, kaip ja dabar guldyt ant pilviuko? Kaip ji ismoks vartytis su ja?
Ar nesiojant pagalve skiriama salia ir masazai, manksteles kokios? Ar geriau po paglviu nesiojimo eiti i mankstas? Milijonas klausimu ..... kazkaip man trauma ziauri
Mamyte be panikos.O ko kudikeliui nerimaut del pagalveles?Juk kai dedam sauskelnes nekyla nereikalingu klausimu?

Mano dukryte kuo puikiausiai vartesi ir su freiko pagalvyte.As tai save guodziau,galvoju geriau freiko pagalvele,nei,kad veliau gipsuot reiketu.Guldydavau ant pilviuko dazniausiai po sauskelniu keitimo,tai budavo be pagalveles.Viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Kokosė @ 2013 02 25, 12:43)
Sveikos
Kas galėtų patarti kur geriausia pirkti tas pagalvėles? Nors mums berods ne pagalvėles išrašė, o kažkaip kitaip pavadino. Tik nepamenu kaip tiksliai. O lapelis pas MV liko. Nors
čia radau info, kad tai kaip ir kompensuojama. O mums daktaras sakė, kad nekompensuoja. Kaip ištikrųjų yra?
Anksciau buvo kompensuojamos dabar ne.Pirkt galima ortopedijos prekese,arba is mamyciu,kuriu vaikams jos nereikalingos.