QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 10, 19:40)
Pabandysiu suzinoti kiek kainuotu is veidrodzio du placius ziedus(lentynos kaip desertams sudeti keliu aukstu buna) ispjauti ir ant metalinio karkaso padeti kad gautusi kaip keliu aukstu tortas su fontanu viduryje o ant veidrodziu prideti vaisiu ir t.t. ko ten reikia prie to fontano
Ar jau suzinojai ka del tu veidrodiniu padeklu? is tiesu gera mintis
QUOTE(Peiman @ 2008 02 13, 16:32)
sokolada perku jau paruosta sokoladiniam fondiu, tik ipilu truputi paprasto paprascausio aliejaus ir biskiuka grietineles. gaunasi
cia kur galima nusipirkti to specialaus fondiu sokolado?
QUOTE(uolma @ 2008 02 15, 21:34)
Laba, ir mes išbandėm šį malonumą. tai tik tiek galiu pasakyti, kad dėjom ištirpintą jau juodą konditerinį, kur būna sidabriniam popieriuje. tai reikėjo stipriai skiesti, nes jis buvo labai tirštas. Skiedėm sviestu ir pienu. Reikia kad jis būtų skystas, na maždaug grietinės skystumo. Bet vaikams labai patiko.
o ar jus mergaites dedat tiesiai i ta apatini pagrinda pacio fontano sokolada kuris ten ir tirpsta?? mes viena kart bandem tai mes ant virykles ant ugnies tirpdem puode virs verdancio vandens ir dejom greit tieisiai i pati fontana lydita jau sokolada, nes manojo fontano instrukcijoj taip buvo parasyta, ir pilem aliejaus ir vistiek buvo per tirsta, sumastem ir mes pieno dapilt, tai katastrofa buvo tas pats kaip ir tau - sutrauke gabalais visa sokolada, nebuvo galima net i fontana pilt, tai mirkem paciam bliude vaisius kiek spejom ant vyrikles
gal tikrai patogiau butu sokolada tirpdyt tieisiai paciame fontane, maziau terlioniu butu?