Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

Dažnai pagalvoju,kodėl negimiau vyru.
Kai pagimdžiau sūnų,pirma mintis buvo -AČIŪ DIEVUI,JAM NEREIKS GIMDYTI ax.gif Mano manymu,jiems daug paprasčiau gyventi.. g.gif Kaip manot jūs?Pasidalinkit savo mintimis ir išgyvenimais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 23 vasario 2007 - 15:30
Vyrams nereikia gimdyti, vyrams nereikia vaiku nesioti, vemti, storeti,paskui zindyti, nereikia kankinti savo organizmo dietomis, maziau isipareigojimu, maziau demesio skiria mylimiems zmonems, daugiau gali skirti demesio darbui, karjerai, daugiau gauna uzmokescio blush2.gif bet kokiame amziuje jie buna patrauklus moterims, ypac svetimoms biggrin.gif -tingiu daug rasyti, zodziu, labai noreciau buti vyru biggrin.gif
Atsakyti
Gyvenam vyrų pasaulyje (bent jau kol kas). Natūralu, kad jiems tame pasaulyje gyventi lengviau. Tačiau vyru būti ne už ką nenorėčiau ir labai džiaugiuosi, kad turiu dukrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 02 23, 15:40)
Vyrams nereikia gimdyti, vyrams nereikia vaiku nesioti, vemti, storeti,paskui zindyti, nereikia kankinti savo organizmo dietomis, maziau isipareigojimu, maziau demesio skiria mylimiems zmonems, daugiau gali skirti demesio darbui, karjerai, daugiau gauna uzmokescio blush2.gif bet kokiame amziuje jie buna patrauklus moterims, ypac svetimoms biggrin.gif -tingiu daug rasyti, zodziu, labai noreciau buti vyru biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pritariu visom keturiom...Šeimai išsiskyrus vaikai lieka pas mamą,o TĖTIS toliau sau laisvai ir laimingai gyvena... verysad.gif Alimentus sumoka ir visas galvos skausmas,daugiau vaikus pamiršta..
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 16:29)
Mano manymu,jiems daug paprasčiau gyventi.. g.gif Kaip manot jūs?Pasidalinkit savo mintimis ir išgyvenimais. 4u.gif

Kažkada kažkur skaičiau tokią mintį, jog moteris gali nebūti niekuo, išskyrus Gražia moterim. Neturėti profesijos, pragyvenimo šaltinio... Šalia kokio stipraus vyro pragyventi visą gyvenimą savo malonumui. O vyras - ne...
Moteris, jei nesugeba daryti karjeros - gali pašvęsti save vien motinystei . Vyras - ne.
Ten buvo ir daugiau labai tikslių pastebėjimų, bet man kažkodėl įstrigo tik šitie du g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 16:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Pritariu visom keturiom...Šeimai išsiskyrus vaikai lieka pas mamą,o TĖTIS toliau sau laisvai ir laimingai gyvena... verysad.gif Alimentus sumoka ir visas galvos skausmas,daugiau vaikus pamiršta..

Nereikėtų taip suvenodinti...pažįstu ne vieną labai mylintį tėtį, kuris neatsisakytų savo vaikų... čia labiau stereotipas, įsigalėjęs mūsų visuomenėje.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 02 23, 15:40)

Jo... Kai pagalvoji apie tragišką moters gyvenimą verysad.gif Baisūs siaubingi gimdymai, o dar prieš tai vienas iš siaubingiausių periodų - vaiko nešiojimas unsure.gif O žindymas - kančia didžiausia, tas storėjimas... O apie vyrus išvis patyliu irnesakyk.gif

QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 15:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Pritariu visom keturiom...Šeimai išsiskyrus vaikai lieka pas mamą,o TĖTIS toliau sau laisvai ir laimingai gyvena... verysad.gif Alimentus sumoka ir visas galvos skausmas,daugiau vaikus pamiršta..

Vargšiuuuke - tau matau auginti vaikus didelė kančia console.gif Perskaičius viską ką parašėt darau išvadą: vyrai - kiaulės, nes jei jų nebūtų, nebūtų ir tų vaikų, kurių atsiradimas ir auginimas moteriai yra didžiausia kančia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2007 02 23, 18:26)
Jo... Kai pagalvoji apie tragišką moters gyvenimą  verysad.gif Baisūs siaubingi gimdymai, o dar prieš tai vienas iš siaubingiausių periodų - vaiko nešiojimas  unsure.gif O žindymas - kančia didžiausia, tas storėjimas... O apie vyrus išvis patyliu  irnesakyk.gif

Nėštumas, gimdymai ir maitinimas krūtimi man nebuvo kančia, man buvo naujų pojūčių, naujų atradimų išgyvenimas. Ir tikrai nenorėčiau tos Dievo dovanos atiduoti vyrams. Aišku, įsivaizduoju kap drebės mano širdelė, kai gimdys mano dukros, bet suprantu ir kiek džiaugsmo jomstai suteiks.
Ko aš pavydžiu vyrams, kad jiems nebūna celiulito, kad jie gali storėti, kad jiems visuomenėje keliami mažesni reikalavimai. Bet vyru būti nenorėčiau.
Papildyta:
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 23, 15:53)
Kažkada kažkur skaičiau tokią mintį, jog moteris gali nebūti niekuo, išskyrus Gražia moterim. Neturėti profesijos, pragyvenimo šaltinio... Šalia kokio stipraus vyro pragyventi visą gyvenimą savo malonumui. O vyras - ne...
Moteris, jei nesugeba daryti karjeros - gali pašvęsti save vien motinystei . Vyras - ne.
Ten buvo ir daugiau labai tikslių pastebėjimų, bet man kažkodėl įstrigo tik šitie du g.gif

Moterys gali smileysex.gif visada, o vyrai - ne. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 23, 19:43)

Moterys gali smileysex.gif  visada, o vyrai - ne. tongue.gif

Bet moterims šalia to reikia dar jausmų(dažniausiai), o vyrams ne. unsure.gif
Atsakyti
Moterims lengviau.... Vyram daug stereotipu taikoma, bent jau man taip atrodo unsure.gif Moterys dazniau lengviau is bjauriu situaciju issuka nail.gif
Atsakyti
siais laikais tai moterims lengviau,jos daugiau gali rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2007 02 23, 18:26)
Vargšiuuuke - tau matau auginti vaikus didelė kančia  console.gif Perskaičius viską ką parašėt darau išvadą: vyrai - kiaulės, nes jei jų nebūtų, nebūtų ir tų vaikų, kurių atsiradimas ir auginimas moteriai yra didžiausia kančia  unsure.gif

Ne taip supratai 4u.gif Aš savo vaiko neatiduočiau niekam,jis mano gyvenimas tapo nuo tos minutės,kai apsigyveno pilvelyje wub.gif Mano šeima man labai brangi ir savo vyrą aš myliu.Paprasčiausiai,manau,kad vyrų gyveniams paprastesnis yra ir tiek . 4u.gif
Daug pavyzdžių yra,kai vyras palieka šeimą,gyvena sau laisvą, nesuvaržytą,nepriklausomą gyvenimą ir jiems dzin,ar vaikai pavalgę,ar jiems sekasi mokslai ir t.t.O kiek yra vienišų, paliktų moterų su vaikais,kurias vyriukai paliko be jokių skrupūlų net neprisiėmę atsakomybės. g.gif
Nesakau,kad 100% visi vyrai tokie,tačiau g.gif
Vyrui daug paprasčiau padaryti karjerą,jam greičiau atleidžiamos visokios klaidelės,jį visada galima pateisinti..Na neišplovė indų,nepasidėjo rūbų į spintą,negrįžo naktį namo,prisisprogo kaip paršas,susimušė.Jam viskas galima,nes jis- vyras.O moteris daug daugiau suvaržyta ir nesvarbu ar ji mergaitė dar,ar moteris,ar mama..
Tik jau nepagalvokit,kad aš labai noriu pasigert ar susimušt lotuliukas.gif Visuomenės požiūris toks.Ar aš klystu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 24 vasario 2007 - 10:03