Įkraunama...
Įkraunama...

Tatty Teddy

Kaip mielai wub.gif
Kalėdoms gavau Tatty Teddy bed warmer į kolekciją. Jį idedi į mikrobangų krosnelę 30 sekundžių ištrauki, na ir tada jis 1h-2h karštas būna. wub.gif
Ir beabejo tatty teddy taupyklę. thumbup.gif

Kaip miela gauti šiuos mėlynosius.
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 12 25, 19:53)
Kaip mielai  wub.gif
Kalėdoms gavau Tatty Teddy bed warmer į kolekciją. Jį idedi į mikrobangų krosnelę 30 sekundžių  ištrauki, na ir tada jis 1h-2h karštas būna.  wub.gif
Ir beabejo tatty teddy taupyklę.  thumbup.gif

Kaip miela gauti šiuos mėlynosius.

kokia miela dovana wub.gif ir as buciau tu meskuciu uzsiprasius bet gaila pas mus ju nebera pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2010 12 23, 22:02)
Gal kas matė, ar atsirado? Verta važiuoti į Ozą ar Panoramą?  ax.gif

Buvau, XS parduotuve kazkaip vadinasi...... man negrazus ten meskiukai... labai ilgo kailio ir plastmasinem nosimis... tik raktu pakabukai patiko smile.gif
Atsakyti
Tatty teddy
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2010 12 27, 11:54)

labai mazas pasirinkimas doh.gif tada geriau jau ebay pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo_blonde @ 2010 12 27, 11:08)
Buvau, XS parduotuve kazkaip vadinasi...... man negrazus ten meskiukai... labai ilgo kailio ir plastmasinem nosimis... tik raktu pakabukai patiko smile.gif

Čia jų nauja kolekcija, jie visi plastikinėmis nosimis ir ilgu kailiu dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2011 02 07, 22:20)
Čia jų nauja kolekcija, jie visi plastikinėmis nosimis ir ilgu kailiu dabar wink.gif

Na as irgi supratau, kad tai nauja kolekcija, bet pirmas ispudis buvo gan keistas, o paskui pripratau ir kaip jau patinka, tik nosys dar nelabai smile.gif))))
Atsakyti
Laba diena!
as neticia cia uzklidau ir radau man labai aktualia tema:)
norejau paklausti ant kiek daugiau asortimentas xs parduotuvese negu assorti parduotuveja?
ir kiek skiriasi kainos?
ir jai kas pirko ar patenkintas preke?
aciu uz bet kokia info ar sia ar i as:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O galit kas nors parodyti, kaip jie išvis atrodo? 4u.gif Aš jaučiu, jau pradedu Teddy liga sirgt lotuliukas.gif

Noriu ir as. Gal kas kokį atleikamą turit, nors neįsivaizduoju net kiek jie kainuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 10, 22:27)
Sveikutes 4u.gif

O galit kas nors parodyti, kaip jie išvis atrodo?  4u.gif Aš jaučiu, jau pradedu Teddy liga sirgt  lotuliukas.gif

Noriu ir as. Gal kas kokį atleikamą turit, nors neįsivaizduoju net kiek jie kainuoja  blush2.gif

ivesk i google Tatty Teddy arba Me To You ir pamatysi kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 10 vasario 2011 - 23:08
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 11, 00:07)
ivesk i google Tatty Teddy arba Me To You ir pamatysi kaip atrodo  smile.gif

Labai prasau, parodykit "gyvu" meskiuku foto 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Eina sau, apziurejau googlej, vienas uz kita grazesni, galutinai isimylejau wub.gif .Nerealus wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
vyro dovana Sv.Valentino proga:)
user posted image
Atsakyti