Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ilsisi jaunos šeimos?

Idomu kur jus vaziuojat pailset vasara? Nuo kada vaziuojat su vaikuciais prie juros? ar vaziuojat su visai mazais?
Pasidalinkit patirtimi kur ilsejotes ir kas jums ten patiko
As uzpernai buvau Turkijoj tai tos keliones neuzmirsiu dar ilgai. Ten isbandziau daugeli dalyku apie kuriuos iki tol galejau tik svajot. Pvz. leidomes su kajakais kalnu upe (dar metus po to sapnavau ta kelione wink.gif), varinejau su vandens motociklais (ne taip kaip Palangoj, o siltoj juroj i kuria kristi nebaisu), vazinejau su dzipais kalnu keliais, ir t.t. ir pan. Siaip visa tai kainavo nepigiai bet vertejo vaziuot. Pasitvirtino taisykle gauni tik tai uz ka moki; mokejom uz gera ora - gavom i valias, mokejom uz gera servise - gavom i valias.
Vienu zodziu jei ita karta tureciau tokia suma tikrai ten grizciau, nebent jus patarsit dar ka nors  ;)
Atsakyti
Man atostogos visur patinka, kad tik būtų jų daugiau. Teko atostogauti ir užsienyje prie jūros, ir kalnuose, ir didmiestyje. Bet tai buvo senai. O su šeima dažniausiai atostogaujam kaime vidury Lietuvos ir sode prie jūros. Kadangi aš Klaipėdoj gimus, tai apsistojam pas mano tėvus sode. Tada dviračiais maišom apylinkes. Vienas iš maršrutų Jokūbavas-Kretinga-Palanga ir atgal. Kitas Klaipėda-Juodkrantė ir atgal.  Su vaiku dažniausiai važiuojam trumpesniais maršrutais. Nusivežam su mašina kur nors, tada vaiką į dviračio kėdę ir pirmyn.
Dar mums su vyru patinka žvejoti. Kol vaikinukas sėdėdavo vežime, imdavom ir jį.
Labiausia nenorėčiau atostogauti namie.
Atsakyti
Kol vaikelio nebuvo, mes su vyru plaukiodavom baidaremis. Labai daug ispudziu liko po tokiu kelioniu. Miegodavom palapinese (ezeru salelese), iskylaudavom kokias 2-3 dienas. Bet to laiko uztekdavo atsipalaiduotinuo didmiescio wink.gif ir per daug nepervargdavom.
Atsakyti
o kuriomis upemis jus plaukiojot? Mes kadaise irgi labai norejom, bet neradom kur baidariu issinuomot?
Atsakyti
Mes plaukiodavom uz Zarasu,ezeruose. Nes upese yra sroviu - sunkiau irkluoti, ypac kiek girdejau ULOJE. Is anksto susiskambindavome su seimininku ir uzsisakydavom baidares, nes kitaip nebudavo wink.gif. Pigesne nuoma darbo dienomis.

Kaip tik radau zemelapi: nuvaziuodavom iki Kaltanenu kaimo ir nuo ten aukstyn ezerais iki Paluses. Paskutine diena atgal visu greiciu smile.gif.
Atsakyti
kaip faina, kaip noreciau. Gaila kad tik vyras nepritaria mano tokiai aistrai vandeniui ir viskam  kas su juo susije (kad ir vandebns sportui)
Atsakyti
QUOTE
kaip faina, kaip noreciau. Gaila kad tik vyras nepritaria mano tokiai aistrai vandeniui ir viskam  kas su juo susije (kad ir vandebns sportui)



Tai gal siais metais isdegs paplaukiot? Vyra palik namie...[img]http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/lach.gif[/img]
Atsakyti
Neisdegs dar nes leliu maitinti reikia, o gi mazosios neprisirisi baidarei prie papo  ;)
Atsakyti
Mes tai su vyru esam uzkieteje turistai (tokie "azuolai" kur KTU klubas yra). Net per keliones ir susipazinom [img]http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/smlove2.gif[/img] Iki vestuviu megavausi viskuom: kalnai, urvai, baidares, slides, dviraciai, pesciukes po Lietuva ir pan. Kai patapom niescias, tai teko ismeginti ir auto-turizma po Lietuva. O su mazaja irgi namie nesisedi: kai jai buvo 1 men. prie juros poilsiavom, vasara kas savaitgali i soda lekem. Sia vasara dar nezinau kaip praleisim, bet rudeni planuojam abu su vyru i Kaukaza islekti [img]http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/imu2.gif[/img]
Atsakyti
Mūsų seimyna megsta atostogauti prie juros, bet cia kai jau tikros atostogos ir dienukiu daugiau laisvu nugriebti gali, siaip kiekviena penktadieny susikraunam manta ir lekiam y soda, kuris randasi prie ezero, na darzu nesodinam, siaip poilsiaviete pasidre ;D
Atsakyti
Mes labai megdavom keliones dviraciais - cia vyras mane uzkrete.  Vaziuodavom is Vilniaus i Kernave, Trakus, is Klaipedos iki Preilos , budavo ir ilgesniu keleto dienu kelioniu, kai per diena kartais sukardavom po 80 km. Vaziuodavom ir duobetais kaimo keliukais, ir judriais keliais, nakciai surasdavom vietele prie ezero, kartais pasiklysdavom, budavo visokiu nuotykiu...Ech, dabar teks laukti kitos vasaros, nes maziuko iki metu negalima vezti ant kedutes... sad.gif  
Atsakyti
o as dviraciu vaziuot nemoku  :smile.gif
Atsakyti