na va neradau tinkamo atsakymo apklausoje :'(
nemegstu juros labai labai, na dar 2-3 dienas isbut galiu, bet daugiau nervai nelaiko, nors tiesa pasakius praeitais metais buvom pirma karta per paskutinius daug metu net 5 dienas del vaiko, nieko isgyvenom 8)
Va o siaip man geriausias poilsis prie ezero kokio, kad maudytis, degintis, grybaut, uogaut, vyrui zvejot butu galima. Ignalinoj rojus zemeje jei su palapine, valtimi ar baidare. Ach NORIU greiciau vasaros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O ka galite pasakyti gero apie kaimo turizma; ir kur yra is jusu patirties geru vietu Lietuvoje? Paaugs vaikai ir bus aktualu pakeliauti po krasta. jau kai ka esu numaciusi, bet kol maziukai, tai nelabai gausis. dabar planai prie juros kokiam menesiukui ir i soda. gal pas draugus i sodyba. Ir kolkas viskas. prie juros esu uzaugus, visas vasaras praleidus Nidoje.. Galvojame apie pastovesni buvima tenai ar Palangoje. vaikams jura nerealiai duoda daug sveikatos, ypac jodas.
Vien del tos naudos vaikams mes prie tos juros kad ir trumpam varom.
O kadangi mes ezeru fanai, tai ir su kaimo turizmu draugaujam, tik reik ziuret ir smulkiai viska aptart su seimininkais, kad nebutu taip kad vaziuoji tikiesi vieno, o randi kita. Labai daug smagiu vieteliu yra, galima ir ramia vieta rast, o kas pramogu nori tai irgi yra, aisku kuo daugiau civilizacijos tuo brangiau. Jeigu viesbuciu lygi zvaigzdutem zymi, tai sodybas gandrais. Bet tikrai fantastisku vietu yra, yra net kur aukles vaikus priziuri, kol pav. tevai jodineja, jei reikia. ;D ir kortelem atsiskaityt ir neta turet irgi galima, nors man asmeniskai labiausiai patinka kuo toliau nuo civilizacijos ir kad ramu butu
tai va jei ka apsiziureti norit www.atostogos.lt
O kadangi mes ezeru fanai, tai ir su kaimo turizmu draugaujam, tik reik ziuret ir smulkiai viska aptart su seimininkais, kad nebutu taip kad vaziuoji tikiesi vieno, o randi kita. Labai daug smagiu vieteliu yra, galima ir ramia vieta rast, o kas pramogu nori tai irgi yra, aisku kuo daugiau civilizacijos tuo brangiau. Jeigu viesbuciu lygi zvaigzdutem zymi, tai sodybas gandrais. Bet tikrai fantastisku vietu yra, yra net kur aukles vaikus priziuri, kol pav. tevai jodineja, jei reikia. ;D ir kortelem atsiskaityt ir neta turet irgi galima, nors man asmeniskai labiausiai patinka kuo toliau nuo civilizacijos ir kad ramu butu
tai va jei ka apsiziureti norit www.atostogos.lt
Va, va, mamytes, man kaimo turizmas aktuali tema, nes kaip tik ieskau kokios siai vasarai, keletai dienu. Gal galetumet is savo patirties kokia gera sodybele paminet, kaina ir jos privalumus. man kazkaip truputi baisoka vien tik internetiniais bukletais pasikliauti.

Freja kokiam kraste domina?
O zinot ka pagalvojau, va man nusimato rugpjuti, bent jo pradzia vienai su vaiku atostogaut, nes vyras dirbs, gal dar tokiu mamu yra? gal varom visos kur nors keliom dienom?
Geru sodybu, ne liuks kambariu kainos apie 20-30Lt parai zmogui, galima ir pigiau, bet salygos bus atitinkamos, yra kur kad ir deretis galima.
yra ir po 400lt sodybos, bet salygos ten panasiai kaip penkiu zvaigzd. viesbutyje , maitinimas ir t.t.
O zinot ka pagalvojau, va man nusimato rugpjuti, bent jo pradzia vienai su vaiku atostogaut, nes vyras dirbs, gal dar tokiu mamu yra? gal varom visos kur nors keliom dienom?
Geru sodybu, ne liuks kambariu kainos apie 20-30Lt parai zmogui, galima ir pigiau, bet salygos bus atitinkamos, yra kur kad ir deretis galima.
yra ir po 400lt sodybos, bet salygos ten panasiai kaip penkiu zvaigzd. viesbutyje , maitinimas ir t.t.
Na, nelabai svarbu kur, svarbu, kad butu svarus ezeras su gera maudykla, aplink koks miskelis ar pusynelis, kad butu jauku. Gerai butu su zidinu ir vieta griliui kepti, na ir aisku dusas. Gal zinai kokia Aukstaitijos nac. parke, ar Lazdiju, Varenos raj. Vnz., kad butu grazu ir jauku aplink sodyba.

Freja, as dabar koordinaciu tiksliu nezinau, biski veliau parasysiu, prie veiseju yra labai faina sodyba, bet tik tiek kad ten kambariu daug yra, t.t ir daugiau zmoniu bus.
Gerai, su nekantrumu lauksiu.

Na, o mes su vyru kol mazylio neturejom tai vasara vaziuodavom kur i uzsieni - i kalnus, prie juros, pazintines keliones, kartais savaitgaliais iki Palangos nuvaziuodavom, o kiekviena savaitgali tai prie ezeru mirkdavom ;) Praeita vasara, kai jau laukiausi, tai i uzsieni keliaut nesiryzom - maza kas gali kelioneje atsitikti. Bet uztat iskylavom su nakvyne prie ezeru, plaikiojom su kanojom, zvejojom, aisku ir prie lietuviskos juros buvom ;) Bet va sia vasara tai neisivaizduoju kaip bus ??? Lialiui dar tik pusmetis bus - palapineje per anksti dar jam nakvoti butu, o prie juros tai nebent i poilsio namus ??? Kiti isigudrina i i kalnus su tokiu mazuliu issiruosti :o Mamytes, patarkit kaip turiningai ir patogiai praleisti vasaros atostogas su tokiu mazuteliu

nustebau pamačius apklausos rezultatus, tikrai maniau, kad dauguma iš jūsų renkasi parankiausią poilsį-kaime ar sode...Tai ir finansų mažiausiai reikalauja ir pakankamai gerą poilsį garantuoja...Mes tai prie mažiau išlaidaujančių, tai būnam tai pas uošvienę sode, tai dideliam tėvų name savaitgaliais, tai palekiam be nakvynių kur nors iki kokio nors objekto, kuris mus domina:parkas, kavinė, planetariumas, kinas, žodžiu, mūsų poilsis trumpalaikis, nemėgstam ilgai būt vienoj vietoj, todėl taip ir malamės po visur, mums svarbūs nauji įspūdžiai, o iki užjūrių kišenės neišneša...Anksčiau su pirmu vyru lakstydavom tai prie jūros, tai į kaimo sodybas, tai dar kur su palapinėm, nakvodavom prie ežerų pamiškėse-bet tai savotiškai ir nuvargindavo, geriau be nakvynių...
Pirma musu bendra vasara mes su vyru vaziavome i Palanga ir Nida. Su mikroautobusu. Jame ir nakvojome ir valgeme. Nuvaziavus iki Palangos, pasiziurejome, kad per daug judru ir nuvaziavome i Kursiu Nerija, i Nida, pakeliui sustodami visose idomiose ir nelabai vietose.
3 dienu kelione buvo tiesiog pilna ispudziu. Kursiu nerijos smelio kalnai lyg mazoji Sahara. ;)
Abu esame dideli romantikai ir svajokliai, tad landziodami po kalnus isivaizdavome, kad esame ne Lietuvoje, o kokioje Arabijoje.
Antra bendra kelione - Turkija, Marmaris.
Isimylejau Turkija visam laikui. Jau praejo 2 metai, bet ispudziai tike sviezi, kad tik uzmerkiu akis, isivaizduoju ir is karto jauciu visus Turkijos kvapus, spalvas, balsus, skonius.
Turkiskas maistas tikrai vertas gurmanu, raki - vienintielis stiprus gerimas, kuris man patiko. Anyzius labai megstu.
Ir ta turkiska kalba, kurios mokinausi net metus. 8)
Iki siol turkiska ir arabiska muzika yra viena is mano megstamiausiu.
Jei Auges kelione buvo daugiau sportinio pobudzio, tai mes kasdien buvome ekskursijose po ivairias senoves vietas:
didziausias atkastas senoves miestas - Efesas, Pamukkale, Kleopatros sala, gydomieji purvai...
O vien turkiska pirtis ko verta. :
Noriu ir noriu ten dar karta. Tik kazin ar greitai nusimato.
Trecia musu kelione - Krymas, Jalta.
Vaikysteje kasmet su tevais ten vaziavom, todel nostalgija jauciau didziule.
Ir atvazaivus labai nepatiko. Labai pasikeite Krymas nuo mano vaikystes laiku. Kainos - :o, servisas dar blogesnis, parkai uzleisti, puses - nebeliko.
Tikrai nerekomenduociau ten vaziuoti. Uz tuos pacius pinigus geriau i Turkija, Croatija ar Bulgarija nuvaziuoti.
Nei kaimo nei sodo mes neturime, tad vasara su maze vazuosim prie juros. Tikriausiai i Sventoji, nes Palanga per judri mums.
O cia nuotraukele is Turkijos Pamukkales. ;)
3 dienu kelione buvo tiesiog pilna ispudziu. Kursiu nerijos smelio kalnai lyg mazoji Sahara. ;)
Abu esame dideli romantikai ir svajokliai, tad landziodami po kalnus isivaizdavome, kad esame ne Lietuvoje, o kokioje Arabijoje.
Antra bendra kelione - Turkija, Marmaris.
Isimylejau Turkija visam laikui. Jau praejo 2 metai, bet ispudziai tike sviezi, kad tik uzmerkiu akis, isivaizduoju ir is karto jauciu visus Turkijos kvapus, spalvas, balsus, skonius.
Turkiskas maistas tikrai vertas gurmanu, raki - vienintielis stiprus gerimas, kuris man patiko. Anyzius labai megstu.
Ir ta turkiska kalba, kurios mokinausi net metus. 8)
Iki siol turkiska ir arabiska muzika yra viena is mano megstamiausiu.
Jei Auges kelione buvo daugiau sportinio pobudzio, tai mes kasdien buvome ekskursijose po ivairias senoves vietas:
didziausias atkastas senoves miestas - Efesas, Pamukkale, Kleopatros sala, gydomieji purvai...
O vien turkiska pirtis ko verta. :

Noriu ir noriu ten dar karta. Tik kazin ar greitai nusimato.
Trecia musu kelione - Krymas, Jalta.
Vaikysteje kasmet su tevais ten vaziavom, todel nostalgija jauciau didziule.
Ir atvazaivus labai nepatiko. Labai pasikeite Krymas nuo mano vaikystes laiku. Kainos - :o, servisas dar blogesnis, parkai uzleisti, puses - nebeliko.
Tikrai nerekomenduociau ten vaziuoti. Uz tuos pacius pinigus geriau i Turkija, Croatija ar Bulgarija nuvaziuoti.
Nei kaimo nei sodo mes neturime, tad vasara su maze vazuosim prie juros. Tikriausiai i Sventoji, nes Palanga per judri mums.
O cia nuotraukele is Turkijos Pamukkales. ;)
Ech mamka, suzadinai prisiminimus, garantuoju kad sianakt vel sapnuosiu. Cai nuotrauka gal prie tu mineralinio vandens baseinu (Kleopatros)? Mes ten nevaziavom, laiko tiek neturejom (ten dvieju dienu kelione buvo), o mes viso tik 7 dienas buvom. O ir i pirti man neteko pakliut nes apsinuodijus gulejau kur man dar i pirti vaziuot, bet mama buvo tai pasakojo. Labiausiai jai patiko, kad kai iseini is parilkos siule gerimus (vaisino) o po to mama apsisuko ir virs iejimo duru (pro kur iejo i ta sale jur gerimus siulo) pamate skelbima kad gerimai yra mokami ir kainuoja po 2 dolerius uz buteliuka :